Zveza in stres zaradi podjetništva

Pomoč iz čustvenih stisk.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

glih to je problem,ko še vedno srednjo vlečem! nisem mislila starše,oni če bi vedli bi že naslednjo minuto bili tu,mislila sem ljudi iz domačega mesta.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Bejba... Pa kaj te briga, kaj si bojo mislili ljudje okoli tebe?? To ti mora bit zadnja briga za njihovo nepomembno mnenje in nabrušene jezike, ki ne znajo druga kot lizat sklede drugih ljudi.
Lej, jaz mam 24 let, pa tipov za sabo malo morje... Pa k meni so kolegi hodli na obisk, pa neke tipov, kadar je bla prilika, skratka obrazov tolko, da si niso mogli zapounit :D . Pa so že začeli lajat neki po svoje, pa kaj? Za sebe se naj brigajo, jaz že vem, kako mam poštimano.
Prav tak so o meni govorili pred leti, ko sem se u črno oblačla, pa črno mazala, pa neke mantle pa bulse pa pentagrame vlačla okoli, da sem vključena v satanistični kult pa da živali ubijam in mučim pa da kri pijem :rofl: . Pa obožujem živali (razn tistih ko majo več ko štiri noge) in nebi nubeni naredla kaj po krivem. Pa nikoli nisem bla v kakem kultu pa tako sranje...
Bali so se me pa ku satan križa in so gobce sukali samo taj, ko me ni blo nikjer v bližini (po možnosti me niti doma ni blo) :D . Jaz pa za dosti ljudi tu ukuli niti ne vem kk jim je ime in kk se pišejo, ker mi lih dol visi za njih.
Skratka... Na mnenje ostalih se nimaš kaj za ozirat, ker ne delaš nubenega grešnega dejanja.
alana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bela krajina

Neprebrana objava Napisal/-a alana »

maš prav tonja,hvala ti.evo jutr gre najbrš v nemčijo,tk da si bom mogoče malo oddahnila.upam da čim prej naredim te izpite in zaključne,pol pa bom najbrš šla nazaj v svoje gnezdece,če ne že prej.zdej sm upam,da bo čim več od doma,da bom lahko odšla,ko bom hotla in da mi ne bo preprečil.res je smotano-morala bi že zdavnaj it stran od njega a kaj ko upam da bo bolš.
Odgovori