Zmedenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Sodeč po napisanem, bi ti prisodil 15 let. "Podlegla si pritisku" in mu dala. Kot pravi emanuela, točno to je hotel in nič več. In ker si tako naivna, mu je to tudi uspelo ...
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
ohjoj. iz te zadeve ne bo nikoli nič. pozabi vse skupaj. tip je hoto seksat. dobil. in zdaj se najbrž še spomni ne več nate. that's life. in kot je že bilo napisano zgoraj: move on.
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Žal še ena, ki se strinja z zgornjimi odgovori. Drugega si js ne znam razlagat. Dajal ti je komplimente vse do tiste noči, ko sta sexala. Ko je dobil kar je hotel pa ignor. Grdo, a to je edino kar razberem tu.
Če je že mesec dni od tega in te ni kontaktiral vse od takrat, potem si js razlagam kot, da mu nisi dovolj zanimiva oz. ga je zanimalo samo spanje s tabo. Žal tu sramežljivost tipa odpade, če se mu je tako mudilo v posteljo ...
Upam, da boš naslednjič bolje premislila.
Če je že mesec dni od tega in te ni kontaktiral vse od takrat, potem si js razlagam kot, da mu nisi dovolj zanimiva oz. ga je zanimalo samo spanje s tabo. Žal tu sramežljivost tipa odpade, če se mu je tako mudilo v posteljo ...
turn up the music, turn down reality
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
se strinjam. če bi hotel kaj več, bi že poklical, probal prit v kontakt itd.... mislim, da je dosegel, kar si je zadal in to je to.
probaj odmislit.
probaj odmislit.
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
Treselle napisal/-a:Žal še ena, ki se strinja z zgornjimi odgovori. Drugega si js ne znam razlagat. Dajal ti je komplimente vse do tiste noči, ko sta sexala. Ko je dobil kar je hotel pa ignor. Grdo, a to je edino kar razberem tu.
se strinjam popolnoma..žal..
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kermee napisal/-a: Sprva sem rekla, da sem v dvomih in da ne, ker je le to drugič, da se vidiva. Vendar sem podlegla pritisku in šla sva do konca.
bolj zaupaj sebi in če nekdo pritiska nate, potem itak veš, da to ni to.
-
kermee - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2010
Treselle napisal/-a:Žal tu sramežljivost tipa odpade, če se mu je tako mudilo v posteljo ...
Tudi o tem sem razmišljala. Ni mi bilo jasno edino to, ker prvič ko sva spala skupaj ni bilo nič. In je sam od sebe rekel, da pač ne bova sexala. Potem, ko pa sva se drugič videla je bilo pa isto. Sam od sebe je rekel, če bova? Pa sem rekla, da pač ne.. in je se strinjal. Ni pritiskal name ne nič.
Ko pa ga je prijatelj malo vprašal o tem, je pa rekel da mu je bilo bedno, ker se je pač to zgodilo, da je bilo še prekmalu, in tudi tista kri,.. Izjavil je tudi, da ga skrbi kaj si jaz sedaj mislim o njem, da zagotovo menim, da je pač kur***. Po eni strani, če pogledam, če bi me imel samo za sex, se ne bi ravno obremenjeval s tem, kaj si jaz mislim o njem?
Mene predvsem zanima, kakšen bi bil njegov odziv, ko bi se videla ponovno. Bi mi kaj rekel ali nič...
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
če ti je tolko do njega itd. se namesto vajinega skupnega prijatelja raje ti pogovori z njim. tak si boš(bosta) še nekak najbolj prišla na jasno glede tega kak pa kaj...
ne razumem pa tega, da je rekel, da se mu je zdelo prezgodaj, hkrati pa ti je on rekel, če bosta?
ne razumem pa tega, da je rekel, da se mu je zdelo prezgodaj, hkrati pa ti je on rekel, če bosta?
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
kermee napisal/-a:Poljubljala sva se celo noč in potem je vprašal, če sem za to, da greva do konca. Sprva sem rekla, da sem v dvomih in da ne, ker je le to drugič, da se vidiva. Vendar sem podlegla pritisku in šla sva do konca.
kermee napisal/-a:Sam od sebe je rekel, če bova? Pa sem rekla, da pač ne.. in je se strinjal. Ni pritiskal name ne nič.
Kaj?
Sicer pa, če bi bil ta fant res tako nedolžen in skrben, bi te že kontaktiral in povprašal, kako si. Ne pa, da te gladko ignorira. Odnos na podnu.
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
No, v prvem postu nisi omenla, da tipa zdej skrbi kaj si ti misliš. Šansa je tud, da noče izpast pred vajinim skupnim frendom kot da te je samo izkoristil. A pa je omenil tvojemu frendu tud kaj o tem, da te pogreša, al pa zakaj te ignorira? Ne vem, to obnašanje mi je čudno.
Samo, če ti je tok do tega tipa, se probi z njemu ponovno dobit. Da razjasnita, čeprav bo to malo težje, če te tip ignorira. Mogoče bi ti pri tem pomagal ta vajin prijatelj.
Samo, če ti je tok do tega tipa, se probi z njemu ponovno dobit. Da razjasnita, čeprav bo to malo težje, če te tip ignorira. Mogoče bi ti pri tem pomagal ta vajin prijatelj.
turn up the music, turn down reality
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov