Zmedenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kermee - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2010
V prvem postu sem skušala vse pojasniti zelo na kratko.
Ta prijatelj je bil sedaj nedavno nazaj pri njem na obisku skupaj z njegovo punco, s katero se tudi jaz zelo dobro razumem. Omenil mu je mene. Rekel mu je, da kaj je sedaj z mano? Zakaj se je nazadnje tako obnašal.. On je pa baje presenečeno pogledal in rekel, da mu je bilo ful beed zaradi tega kar se je naredilo (krvni madeži). Drugega ni omenil nič...
Saj sedaj je bila šansa, da pride k prijatelju prespat. Vendar je ta moj izredno dobri prijatelj šele dan pred tem, ko bi moral priti, spoznal da ga ni doma.. in vse je šlo po zlu. Tudi jaz sem najprej razmišljala o tem, da bi se ponovno videla, da bi videla lahko njegov odziv.. Tudi videla bi lahko, če bi mi on kaj rekel, če se res sekira kaj si jaz mislim o njem...
Ta prijatelj je bil sedaj nedavno nazaj pri njem na obisku skupaj z njegovo punco, s katero se tudi jaz zelo dobro razumem. Omenil mu je mene. Rekel mu je, da kaj je sedaj z mano? Zakaj se je nazadnje tako obnašal.. On je pa baje presenečeno pogledal in rekel, da mu je bilo ful beed zaradi tega kar se je naredilo (krvni madeži). Drugega ni omenil nič...
Saj sedaj je bila šansa, da pride k prijatelju prespat. Vendar je ta moj izredno dobri prijatelj šele dan pred tem, ko bi moral priti, spoznal da ga ni doma.. in vse je šlo po zlu. Tudi jaz sem najprej razmišljala o tem, da bi se ponovno videla, da bi videla lahko njegov odziv.. Tudi videla bi lahko, če bi mi on kaj rekel, če se res sekira kaj si jaz mislim o njem...
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Vesna, a ni to kristalno jasno? Resno me zanima, koliko sta stara, ker tole je tragikomično.
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
Nisem mislil nje. Bi bil pa že čas, da spregleda.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kaj pa če je tip res tak bolj boječka/neizkušen in ga je dejansko tista kri totalno prestrašila?v-e-s-n-a napisal/-a:ker glup izgovor.....krvni madezi....svasta....sam ti si pa ocitno tako naivna, da mu verjames, al kako???
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Kontaktiraj ga, reč da si takrat dobila menstro in naj že neha paničart okol krvi Sam......si bo pač nekaj drugega izmislil.
----------------------------------------------------------------------
Če povzamem tvoj post....
day 1: vidita se, spita v isti postelji, ne seksata
posledično:
14 dni kasneje (si lepa, zanimiva, ...): vidita se drugič, spet spita v isti postelji (njegov namig), se zanima zate, ti daje komplimente, ima srečo, zadane terno.
Eno uro kasneje: gre spat v drugo posteljo
Zjutraj: complete ignore. In še vedno te ni kontaktiral, ni si zaželel kave s teboj, niti prijateljskega sprehoda, niti seksa.
--------------------------------------------------------------------------------
In ti rabiš nasvet na forumu??? Evo nasvet: hotu je seks, dobil ga je in ker ga akt ni navdušil, je spizdil. Če bi bil navdušen, bi čez en teden šla spet na žurko, spet bi padali komplimenti in on bi ga spet namoču. Simple ko pasulj
----------------------------------------------------------------------
Če povzamem tvoj post....
day 1: vidita se, spita v isti postelji, ne seksata
posledično:
14 dni kasneje (si lepa, zanimiva, ...): vidita se drugič, spet spita v isti postelji (njegov namig), se zanima zate, ti daje komplimente, ima srečo, zadane terno.
Eno uro kasneje: gre spat v drugo posteljo
Zjutraj: complete ignore. In še vedno te ni kontaktiral, ni si zaželel kave s teboj, niti prijateljskega sprehoda, niti seksa.
--------------------------------------------------------------------------------
In ti rabiš nasvet na forumu??? Evo nasvet: hotu je seks, dobil ga je in ker ga akt ni navdušil, je spizdil. Če bi bil navdušen, bi čez en teden šla spet na žurko, spet bi padali komplimenti in on bi ga spet namoču. Simple ko pasulj
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
thx
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]