zmedena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
sweets napisal/-a: bubble. :
ja zadošča...sam ok..kje imaš odgovornost da tkole se delaš bedaka..ćeš da delaš in si nwm kuk zaseden..sej ni samo on..sem tut jst pa si uzamemm useen cjt..
kaj pa če ima tak pristop do useh in je bolj na easy? si pomislila, da so mu sms-i tečni?
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
-
bubble. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2010
sweets napisal/-a:bubble. napisal/-a:sweets napisal/-a: bubble. :
ja zadošča...sam ok..kje imaš odgovornost da tkole se delaš bedaka..ćeš da delaš in si nwm kuk zaseden..sej ni samo on..sem tut jst pa si uzamemm useen cjt..
kaj pa če ima tak pristop do useh in je bolj na easy? si pomislila, da so mu sms-i tečni?
dvomim..ker mi je večina časa sam pisal prvi sms...enaparkrat sem mu jst..ampak če ni imel časa mi je itak napisau da se potem slišmo..sam mi je sam potem pisau koje nehau delat...zdej pa k da b se ugreznu u luknjo
mogoče se je pa ohladil in mu je to najlažji način.
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
- sweets
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
no ja kuli...
a kar tako čez noč da bi se?? dvomim.. pa tako je hotu z mano se vidm pa nwm kaj use...še en dan prej sma se menila...očitno bom edino na fb ju zvedla ko ga dobim in ga uprašam...sam mau mi je bedasto zakaj bi na fb...če se da pa iz oči v oči...razen če je strahopetec...
a kar tako čez noč da bi se?? dvomim.. pa tako je hotu z mano se vidm pa nwm kaj use...še en dan prej sma se menila...očitno bom edino na fb ju zvedla ko ga dobim in ga uprašam...sam mau mi je bedasto zakaj bi na fb...če se da pa iz oči v oči...razen če je strahopetec...
- sweets
- Sramežljivka
bubble. napisal/-a: ne vem, mogoče. na fb mu predlagaj da se dobita in ga tam vprašaj kaj in kako, boš najbolj vedela.
ohh ia..se bojim da bom prej diplomo napisala kukr pa da bo tipček reagiral.. ker je grooooznoo[po njegovih besedah] zaposlen.....sam upanje ostaja...bom lepo bila na preži k bo na fb in kliknla in ga lpo uprašala kako je in zakaj ne odpiše..če ima poseben razlog..oz če sem mu karkoli naredila da se dela zdej takega...oz zakaj se dela neumnega oz. nedosegljivga...
sem tudi že razmišljala če ni to slučajno kaka fora da me preizkušava da vidi kuk potrpežljiva sem, oziroma da me sprobava
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^ js tud mislim, da te najbrž preizkuša, če boš prestala njegove teste, lahko v kratkem pričakuješ prstan
nč bat
sweets napisal/-a:ohh ia..se bojim da bom prej diplomo napisala kukr pa da bo tipček reagiral..
nč bat
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
ali pa upa, da boš dojela namig (dost "lame" z njegove strani), da mu pač ni tolk do tebesweets napisal/-a:sem tudi že razmišljala če ni to slučajno kaka fora da me preizkušava da vidi kuk potrpežljiva sem, oziroma da me sprobava
- sweets
- Sramežljivka
ja sam tej njegovi testi mi grejo na k*** počasi...jst tut misli me znam brati...nisem jasnovidka...
če mi pa hoče povedat da me ima dovolj..pa naj mi direkt...ker edino če direkt folku poweš imaš usaj mir in veš da si zaključiu..
k okej lahk zdej jst to dojamem kot da ma dost mene...in mu ne pišem nič..pol p bo on mene neki spet zakaj mu ne pišem..če nič na njega ne mislim..če ga nimam nič rada...
edino Fb bo še ostal...in nwm upam da ne bom hitreje diplome napisala kukr pa no on mi povedal zakaj mi ne piše...
lahko pa zdej misli da se jst zajebavam z njega..ker sm mu rekla takrat da nebom mela 14 dni nč časa in da se bowa čez 14 dni slišala...in da mrde misli zdej da se sam zajebavam in da itak nbom mela cjta...
uvažnem kar nekaj use skupaj...
on bi moral razumeti da jst delam faks in da mam izpitou en kup...da ni na izi samo zaradi njega use na klin obesiti...
aja da ne omenim...u tem obdobju ko se poznava se mi je žeene parkrat zgodilo da sma bila zmenjena za drink in je zadnji dan ali pa dan prej napisau mi da ne more ker mora delati oziroma ima obveznosti...
plus tega da sem mu povedala direkt da ima organizacijo v dreku ker pozabi čist na stvari
če mi pa hoče povedat da me ima dovolj..pa naj mi direkt...ker edino če direkt folku poweš imaš usaj mir in veš da si zaključiu..
k okej lahk zdej jst to dojamem kot da ma dost mene...in mu ne pišem nič..pol p bo on mene neki spet zakaj mu ne pišem..če nič na njega ne mislim..če ga nimam nič rada...
edino Fb bo še ostal...in nwm upam da ne bom hitreje diplome napisala kukr pa no on mi povedal zakaj mi ne piše...
lahko pa zdej misli da se jst zajebavam z njega..ker sm mu rekla takrat da nebom mela 14 dni nč časa in da se bowa čez 14 dni slišala...in da mrde misli zdej da se sam zajebavam in da itak nbom mela cjta...
uvažnem kar nekaj use skupaj...
on bi moral razumeti da jst delam faks in da mam izpitou en kup...da ni na izi samo zaradi njega use na klin obesiti...
aja da ne omenim...u tem obdobju ko se poznava se mi je žeene parkrat zgodilo da sma bila zmenjena za drink in je zadnji dan ali pa dan prej napisau mi da ne more ker mora delati oziroma ima obveznosti...
plus tega da sem mu povedala direkt da ima organizacijo v dreku ker pozabi čist na stvari
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
pa imaš zdej julija še velik izpitov?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov