zmedena

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sweets
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 10. Jul. 2011 22:44

sirova štručka napisal/-a:pa imaš zdej julija še velik izpitov?

končala sem jih
Zadnjič spremenil sweets, dne 13. Jul. 2011 6:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Jul. 2011 22:45

aha ok... :D
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 11. Jul. 2011 19:10

...zdej se pa že 4 tedne nisma...mau je vzrok tut moj faks..izpiti pa to...

Hmmm...ne vem kaj naj si mislim, ampak tipa si dala za cel mesec na hladno in pričakuješ da bo vse OK...optimistka

...tut če delam odpišem nakjasneje po 1 uri ali pa po dveh urah...

Raje odpisuj naslednji dan...da ne sprožiš ping-pong efekta...

pol pa ko sem mu povedala da se slišva čes 2 tedna je pa reku da je otročje in zakaj sm mu potem rekla da b ga rada videla in use

Pa si ti ziher, da je star 26 let...:lol:...khm, a je tista 4 tedenska pavza del tele 2 tedenske? Tole situacijo bi bilo fino razčistit, ker se meni dozdeva, da sta se skregala (tipson je bil prepričan da si ga odpisala)...a mam prav?

sem tudi že razmišljala če ni to slučajno kaka fora da me preizkušava da vidi kuk potrpežljiva sem, oziroma da me sprobava

Ti si ga imela 1 mesec na standby-u...malo ti bo lekcije dal

aja da ne omenim...u tem obdobju ko se poznava se mi je žeene parkrat zgodilo da sma bila zmenjena za drink in je zadnji dan ali pa dan prej napisau mi da ne more ker mora delati oziroma ima obveznosti...
plus tega da sem mu povedala direkt da ima organizacijo v dreku ker pozabi čist na stvari

Parkrat se ti je zgodilo, da ti je tik pred zdajci odpovedal...kdaj boš dojela namig?

ubistvu nisva skupaj

ja 100 postu...ker mi je povedu...in že do tiste nasledne faze da sma se zažvalila

Nista skupaj, ampak malo se kušujeta...potem sta res dobra prijatelja...pa če ti je že izpovedal svojo veliko ljubezen, a ti jo je zares z dejanji pokazal?

Tole je sicer zgodba samo s tvoje strani, tako da je stvar zelo enostransko ocenjenjena, če bi pa še tvoj tipson napisu svoje, sem pa prepričan, da bi bili zgodbi različni kot dan in noč...ampak raje recimo, da ti verjamemo :D
sweets
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 11. Jul. 2011 19:41

tista 4 tedenska pauza pa je mišljeno to da se 2 tedna nisma vidla ker on ni imeu časa, zdej sm se p jst odločila da se šoli posvetim da ne4 bo prepozno..in da potem se menva naprej
Zadnjič spremenil sweets, dne 13. Jul. 2011 6:21, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2011 21:58

sweets napisal/-a:zdej mi ni pa nč jasno...

:lol: nisi edina, js sploh ne razumem napisanega :D

sweets napisal/-a:ja vidm da neki pokušava..sam vrjetn da bom jst diplomo nardila preden bo on se sploh zmigau da b se na 4 oči pomenila..

to sem ti pa že tko povedla, da se ti tega ni treba bat :D
sweets
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 11. Jul. 2011 22:13

okej torej po njegovih besedah sklepam da hoče da sem jst mrha oziroma taka pra**a , ker edin tak bom mrde dobila kar hočem...
in potem o tistemu da se je spremenu...isti verjetno kot prej...ko bi malo poklenkau da je začeu on sam tole kreganje al ohlajenje bi fajn blo...
ampak praujo da posije sonce za usakim dežje...upam da bo jutri bolje da se zjasni..
razen če hoče da ga pošljem u LP...potem pa ni problema...hehh
Zadnjič spremenil sweets, dne 13. Jul. 2011 6:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Jul. 2011 22:29

sweets
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 11. Jul. 2011 22:39

sirova štručka napisal/-a:http://www.klinicna-psihologija.si/kam_po_pomoc?posta=2321

pametna ideja...sam kaj k dvomim u učinek...

mene bolj zanima če mi bo jutri odpisal na današnji sms...glede na to da bi fajn blo ker me zlooo zanima razlog da mi ni odpisau...verjetnost je zlo majna...in potem naj spet čakam...
ker se mi zdi da bom začela počas jst nategovat tega tipčka... če ne bo zjasnu se
Uporabniški avatar
bubble.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bubble. » 11. Jul. 2011 22:45

sirova štručka napisal/-a:http://www.klinicna-psihologija.si/kam_po_pomoc?posta=2321

:lol:
you never know how strong you are, until being strong is the only choice you have..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jul. 2011 9:06

sweets napisal/-a:če ne bo zjasnu se
Sej se je - noče te (se ne čudim :P).
sweets
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 12. Jul. 2011 11:15

purple_rain napisal/-a:
sweets napisal/-a:če ne bo zjasnu se
Sej se je - noče te (se ne čudim :P).

ammm sj ok se bom že sprijaznla če me nbo hotu..ampak usaj da napišš sms ne more velik cajta uzet....se ne čudiš zaradi česa???
Shivers*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Shivers* » 12. Jul. 2011 11:24

Lejo avtorica, sej če takele sms-e pišeš na tak način, kot pišeš tuki gor, se ne čudim pol zakaj ti ne odpiše. Sej komi prebereš!!

Ne vem, a ste folk res retardirani, da niste sposobni napisat en stavek, brez teh pikic pa tistih otročjih for pa saj z velko začetnco pa piko na koncu!

Take teme bi js apriori zaprla, če niso vsaj mal lepo napisane!
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 13. Jul. 2011 5:07

tista 4 tedenska pauza pa je mišljeno to da se 2 tedna nisma vidla ker on ni imeu časa, zdej sm se p jst odločila da se šoli posvetim da ne4 bo prepozno..in da potem se menva naprej

Aha...mhm...najprej on, potem ti, zdej spet on, potem boš pa spet ti na vrsti za "ignoriranje". A nista malo prestara za kdo-bo-koga :wink:

in da nj frede negove uprašam

Pa njegovo mamo tudi, pa svojo babico, pa seveda nas na forumu. Stvari, ki se tičejo vaju dveh ne razlagaj nobenim frendom --- ne svojim, ne njegovim

[pa kaj imajo res usi tipi radi da smo ženske mrhe oz. pra***e in hladna bitja]]???

Seveda, ampak tako se morate obnašat do ostalih fantov, ne do nas :D

...pol pa napiše da se je on spremenu]

To je ubistvu "The Kiss of Death"; vidva sta finito.

Kaotičen stil pisanja maš --- nobena programska koda ni toliko rinfuzna.
Uporabniški avatar
**LiTtLe StAr**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a **LiTtLe StAr** » 13. Jul. 2011 11:27

kaj pa če ima tale tvoja simpatija že kakšno drugo vezo in je zato stalno nedosegljiv na telefon. še vseeno je FB potembol varen nekak an....
sweets
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a sweets » 13. Jul. 2011 22:18

**LiTtLe StAr** napisal/-a:kaj pa če ima tale tvoja simpatija že kakšno drugo vezo in je zato stalno nedosegljiv na telefon. še vseeno je FB potembol varen nekak an....

prepričana sem da druge nima..drugače bi napisau...če ima seveda kej pameti...

sem se pa odločila da mu pošljem drug teden sms , in da mu povem da se lahko osebno to pove oziroma da hočem da se na 4 oči pomenva..ne pa neki Fb oziroma sms pa še to po ovinkih

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov