Zmedena-bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men se zdi malce sumljivo, da fant čisto nikoli ne omeni svojo bivšo. Seveda ni kul, da skoz govori o njej. Ampak da niti besede Da ne omeni nobenega dogodka v povezavi z njo (kak koncert, potovanje, whatever).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
*mala* napisal/-a:Men se zdi malce sumljivo, da fant čisto nikoli ne omeni svojo bivšo. Seveda ni kul, da skoz govori o njej. Ampak da niti besede Da ne omeni nobenega dogodka v povezavi z njo (kak koncert, potovanje, whatever).
Tega moj tud ne počne, se mi je zdelo čudno, sem vprašala in dobila odgovor: ker ni o čem govorit. Odgovor se mi je zdel zadovoljiv (sicer pa nevem zakaj bi debatirala o bivših).
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jullia_ napisal/-a:Glede na to, da ga je ona prevzela bivši, kar pomeni, da je tip samo preskočil iz ene zveze v drugo, ni treba prav preveč prepričano pisat, da jo je prebolil, da ne misli več nanjo in da je čaopapa. Just sayin.
Mogoče pa preboleva tako, da poskuša zabrisati vsak spomin nanjo. Zih je to boljši način kokr da hodi na pijače še 1 let potem ko prekine.
Ne štekam vas punce, niste happy ko gremo na pijačo, pa niste happy ko ne omenjamo bivše punce.
Najbolj da gremo pofentat vse bivše punce.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- underdogy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2008
LedZeppelin napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Glede na to, da ga je ona prevzela bivši, kar pomeni, da je tip samo preskočil iz ene zveze v drugo, ni treba prav preveč prepričano pisat, da jo je prebolil, da ne misli več nanjo in da je čaopapa. Just sayin.
Mogoče pa preboleva tako, da poskuša zabrisati vsak spomin nanjo. Zih je to boljši način kokr da hodi na pijače še 1 let potem ko prekine.
Ne štekam vas punce, niste happy ko gremo na pijačo, pa niste happy ko ne omenjamo bivše punce.
Veš, sej se zavedamo (vsaj jaz se), da smo iracionalne in večasih pač ni poti da bi nam blo prav, da se zaletavamo v stvari in potem pademo v neko manijo in katere se poberemo na najbolj nelogičen način.. Pač ene bol pogosto, druge zelo redko.. Ti pa ne privoščim enega dneva znotraj ženske glave
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
LedZeppelin napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Glede na to, da ga je ona prevzela bivši, kar pomeni, da je tip samo preskočil iz ene zveze v drugo, ni treba prav preveč prepričano pisat, da jo je prebolil, da ne misli več nanjo in da je čaopapa. Just sayin.
Jaz ne vem, kako preboleva in če sploh preboleva.
Ampak poglejmo dejstva:
- skupaj sta bila par let
- takoj po koncu zveze (verjetno še celo malo prej ) je šel v novo zvezo
- to je bilo pred par meseci
Lahko tolažite avtorico teme, da je ziher že prebolel bivšo in da niti pomisli ne več nanjo, ampak obstaja relativno velika možnost, da to ni res.
- Kija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2011
Ali jo je prebolel ali ne..rekel je da jo bo vedno na nekakšen način imel rad. 6let?Okej razumem. Sem pa 100%, da jo je probolel. Nevem zakaj se primerjam z njo, mogoče sem že res zdrava za psihiatra. Tale hladen tuš in vzpodbudne besede mi čistijo misli in hvala vsem. Za graje in vzpodbudne besede.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Kija napisal/-a:Drugače pa je uspešna na faksu, punčka bogatih staršev, plesnimi uspehi, veliko prijateljic, draga potovanja, itd..
Faks najbrž lahko tudi ti narediš. To, da ima bogate starše še ne pomeni, da je ona bogata, prej da je večja verjetnost, da je razvajena. On ima plesne uspehe, ti zagotovo kakšne druge, tako da vsak ima svoj hobi. Za veliko prijateljic ne bo imela vedno časa. Bogata potovanja tudi niso ravno uspeh.
Punca ne premišljuj in se zavedaj, da ti nisi nič manj od nje, sploh pa ne za tvojega fanta, ker če ne, ne bi bil s tabo ampak z njo. Za vezo je bolj pomembno tisto kaj je v tebi kot tisto kar je okrog tebe.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Moje mnenje je da se ne smeš obremenjevat z bivšo, ker je ona preteklost. Ti si sedanjost in verjetno tudi prihodnost.
Menim da je od vseh bivših najbolj "problematična" ravno zadnja bivša in če punce grejo googlat, zmeraj pogoohlajo zadnjo bivšo, ker je ona še nekak najbolj "frišna" bivša. Še posebej če sta bila kar nekaj let skupaj.
Konkurbina ti je lepo napisala, več ko boš vedla o bivših težje ti bo, tažje boš nehala razmišljat o njih. Seveda sem tut jz na začetku najdla njegovo zadnjo bivšo, ni bilo težko sklepat kera je, sskupni slikic sicer nisem najdla, ampak je bilo dost da sem se po nepotrebnem obremenjevala. Ker naj bi bla uspešna (emm, v čem že?), vse sem projecirala tak da naj bi bla uspešna pa ne vem kaj...Bla, bla... Ženske znamo res iz muhe slona naredit in sklepat čisto brezveze.
A morem posebno naglasit da bivšo ne "spremljam" več po netu, nimam ne časa, ne interesa, ne volje za to. Sploh pa vem da sem mu jz številka 1, zavedam se da sem zanj glavi zadetek na lotu-sedmica, bivša pa no ja, nč posebnega, ne vizuelno, karakterno še manj (vsaj po besedah tistih, ki jo poznajo). Tak da se strinjam s puncam, moraš si malo samozavest dvignit in se začet zavedat da si super punca in partnerka.
Menim da je od vseh bivših najbolj "problematična" ravno zadnja bivša in če punce grejo googlat, zmeraj pogoohlajo zadnjo bivšo, ker je ona še nekak najbolj "frišna" bivša. Še posebej če sta bila kar nekaj let skupaj.
Konkurbina ti je lepo napisala, več ko boš vedla o bivših težje ti bo, tažje boš nehala razmišljat o njih. Seveda sem tut jz na začetku najdla njegovo zadnjo bivšo, ni bilo težko sklepat kera je, sskupni slikic sicer nisem najdla, ampak je bilo dost da sem se po nepotrebnem obremenjevala. Ker naj bi bla uspešna (emm, v čem že?), vse sem projecirala tak da naj bi bla uspešna pa ne vem kaj...Bla, bla... Ženske znamo res iz muhe slona naredit in sklepat čisto brezveze.
A morem posebno naglasit da bivšo ne "spremljam" več po netu, nimam ne časa, ne interesa, ne volje za to. Sploh pa vem da sem mu jz številka 1, zavedam se da sem zanj glavi zadetek na lotu-sedmica, bivša pa no ja, nč posebnega, ne vizuelno, karakterno še manj (vsaj po besedah tistih, ki jo poznajo). Tak da se strinjam s puncam, moraš si malo samozavest dvignit in se začet zavedat da si super punca in partnerka.
-
*Lara* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 3. 2007
V bstvu te kar razumem...da ti ni cool in se obremenjuješ z bivšo. Pr men je blo tko, da sva bla s fantom narazen pol leta...vmes je bil oz. sexal s tremi...pol sva bla spet skupi...ampak ko začneš enkrat raziskovat to preteklost..se ti lahko samo zmeša. Jz vem da sm se dolg časa obremenjevala s temi puncami..oz. me je trpinčilo...je pa tud res, da je bil tale fantina en bizgec prov ta velik...ker je probal nek skrivat..potem se je razkrilo..in je še bolj bolelo..skratka pretkelost mi je razkrival košček za koščkom. Rekel je,d a je bil samo z eno,....potem ko se je kej razpizdil mi je povedal še za eno....itd., dost je prispeval h dodatni bolečini. Ampak hej...tole je bila izkušnja v mojem življenju in pri novem fantu nisem niti pipala s takimi vprašanji s kolkimi je bil itd. Ker vem da bi me bolelo....vem le to, da je imel samo 1 punco pa še to je blo bolj tako-tako.
Moj nasvet je da pač to prežvečiš...se pogovoiš s fantom...naj ti pomaga...v bodoče pa se ne spuščaj v take raziskave SPLOH!
Moj nasvet je da pač to prežvečiš...se pogovoiš s fantom...naj ti pomaga...v bodoče pa se ne spuščaj v take raziskave SPLOH!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Men je zanimivo, kak si se ''spravla'' nad njo brez neke indikacije in ti kar tak mal kvari življenje. Ne bi rekla (tak ko v eni podobni temi, če se ne motim) da ti tip reče, da bivše še ni prebolel ali nekaj v tem smislu, takrat razumem obstoj dvoma, ampak ne morš pa tega iz praznega lufta vlečit. Glede na to, da je njo pustil zaradi tebe, je verjetno večja možnost, da stori tebi enako - torej te pusti zarad neke novodošle živali v njegovo življenje. Ni pa seveda nujno da bo tak vzorec obnašanja obdržal.
In ne, ne ter še enkrat ne, ne googlamo vse bivših naših tipov. Me ne zanimajo, poleg tega zaupam fantu da ma tri čiste v glavi in bi s katero od teh bil skupaj, če bi mu blo res toliko do nje oz. se ne bi spuščal v drugo razmerje, dokler te zgodbe ni konec. Če me bo pa kdaj o kaki kej zanimal, bom pa njega vprašala ne pa googlala celo noč, ffs.
In ne, ne ter še enkrat ne, ne googlamo vse bivših naših tipov. Me ne zanimajo, poleg tega zaupam fantu da ma tri čiste v glavi in bi s katero od teh bil skupaj, če bi mu blo res toliko do nje oz. se ne bi spuščal v drugo razmerje, dokler te zgodbe ni konec. Če me bo pa kdaj o kaki kej zanimal, bom pa njega vprašala ne pa googlala celo noč, ffs.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
emanuela napisal/-a:Mislim, da je jasno, da moraš delati na sebi, oz na tem, da razčistiš, da ti bivša ni grožnja in da je preteklost z razlogom preteklost.
S tem, da se živciraš, otežuješ življenje oz vezo sebi in tvojemu.
podpis. bil je z njo, ZDAJ pa je s tabo. to je vse, kar je pomembno.
I am not an enigma, just a contradiction!
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Tut js nism googlala njegovih bivših, najbrž pa katera zdaj googla mene...
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz sem prišla do spoznanja, da si je take reči (tale avtoričin problem je šolski primer) treba razpucati samo v svoji glavi. ko si spucaš v glavi in te slučajno še vedno kaj žre, vprašaš fanta. normalno. poveš. dobiš odgovor. če ni tak kot si ga hotela slišati ne zdrviš iz sobe in zapoputneš vrat, ne vstaneš in začneš kričati in se ne skregaš. premelješ v sebi. se sprijazniš. tu bi se moralo zaklučiti, če se ni že pri fazi pucanja lastne glave.
če se reč vseeno še vleče in te razjeda, je čas, da se resno vprašaš, kam vodi ta zveza.
(jaz ene od fantovih bivših nikakor ne prenesem. imam svoje razloge. ampak sem trenutno celo v fazi, da jo pozdravim, če jo kje vidim. ker na začetku sem izzvala prepir vsakič ko sem slišala njeno ime.- in potem sem prišla do spoznanja...pojdi na začetek posta.) )
če se reč vseeno še vleče in te razjeda, je čas, da se resno vprašaš, kam vodi ta zveza.
(jaz ene od fantovih bivših nikakor ne prenesem. imam svoje razloge. ampak sem trenutno celo v fazi, da jo pozdravim, če jo kje vidim. ker na začetku sem izzvala prepir vsakič ko sem slišala njeno ime.- in potem sem prišla do spoznanja...pojdi na začetek posta.) )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi