zmeden tip?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, rekla bi ne.
Ker v FF razmerje se ne spuščaš, če tega nisi sposoben. Samo sebe prizadeneš in se nimaš več niti malo lepo. No, sej se boš sama naučila, jaz sem se tud morala
Ker v FF razmerje se ne spuščaš, če tega nisi sposoben. Samo sebe prizadeneš in se nimaš več niti malo lepo. No, sej se boš sama naučila, jaz sem se tud morala
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
^^
so true...
tko je blo z mojim 'bivšim' nekaj let nazaj. Vse je naredu zame, skoz me je poljubljal, stiskal cartal in na vse možne načine skrbel zame, samo seksat ni hotu, jz sm bla 17 on pa 22. v 4 mesecih sva seksala samo enkrat pa še to sma bila pijana in mislim da sm ga posilila... še bl čudn je da ima zdej punco par mesecev , ampak on je gej, zagotovo.
so true...
tko je blo z mojim 'bivšim' nekaj let nazaj. Vse je naredu zame, skoz me je poljubljal, stiskal cartal in na vse možne načine skrbel zame, samo seksat ni hotu, jz sm bla 17 on pa 22. v 4 mesecih sva seksala samo enkrat pa še to sma bila pijana in mislim da sm ga posilila... še bl čudn je da ima zdej punco par mesecev , ampak on je gej, zagotovo.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Gay in denial.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 30. Mar. 2011 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Ženska, imaš velik problem, zaljubljena si v gejčka. Pol sm pa js misla, da mam probleme.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Rollin #2 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2010
- Kraj: Izola
mah tipi niso neke seks mašine. sej mu ne more vstat za vsako.
vse skupaj je čudno in zgleda da nikamor ne vodi. jst bi v tem primeru pustila stat na miru. (če ne bi bila res noro zaljubljena, sam slejkotprej bi me minilo)
vse skupaj je čudno in zgleda da nikamor ne vodi. jst bi v tem primeru pustila stat na miru. (če ne bi bila res noro zaljubljena, sam slejkotprej bi me minilo)
Thanks to denial, I'm immortal!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Gre za to, da se heteroseksualen tip niti slučajno ne bo toliko ukvarjal z eno, ki ga seksualno ne privlači. Niti v teoriji. Cartanje, lupčkanje, a brez seksa?? Lol, sej se hecate.
Tip je gejček, ali pa impotenten. Impotentni tipi poiščejo zdravniško pomoč, obstajajo zdravila proti impotenci. tako da, bo kar lepo držalo da je on malo roza, po moje.
Tip je gejček, ali pa impotenten. Impotentni tipi poiščejo zdravniško pomoč, obstajajo zdravila proti impotenci. tako da, bo kar lepo držalo da je on malo roza, po moje.
-
¤*sunshine*¤ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 2. 2011
Punca, ko fant ali moški kakor hočeš, reče da noče resne zveze je RES noče.
Pač fant hoče bit samski ampka useeno imet nekoga s kerim se lahko "pocrkla". se pravi da te vrti okoli prsta kar je jasno samo da ti od te "zaljubljenosti" ne vidiš ali pa si nočeš priznat!
samo crklata se že 8 mesecev?...tole je mal čudno da bi moški ki si ne želi resne veze meu eno tko mal sam za crklanje?? tole mi ni čist jasn
moj nasvet je da greš čimdlje od tega tipa ker, da bosta skupaj, je zelo malo možnosti. mogoče bi blo dobr da ga pustiš na miru in mu ne pišeš, ga ne kličeš in se nc ne vidta...pa boš vidla če bo on ker naredu za to da bi te vidu.
aja a loh uprašam kok sta pa vidva stara? Lp
Pač fant hoče bit samski ampka useeno imet nekoga s kerim se lahko "pocrkla". se pravi da te vrti okoli prsta kar je jasno samo da ti od te "zaljubljenosti" ne vidiš ali pa si nočeš priznat!
samo crklata se že 8 mesecev?...tole je mal čudno da bi moški ki si ne želi resne veze meu eno tko mal sam za crklanje?? tole mi ni čist jasn
moj nasvet je da greš čimdlje od tega tipa ker, da bosta skupaj, je zelo malo možnosti. mogoče bi blo dobr da ga pustiš na miru in mu ne pišeš, ga ne kličeš in se nc ne vidta...pa boš vidla če bo on ker naredu za to da bi te vidu.
- Fairytale*
- Sramežljivka
¤*sunshine*¤ napisal/-a:Punca, ko fant ali moški kakor hočeš, reče da noče resne zveze je RES noče.
20
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- Fairytale*
- Sramežljivka
Zadnjič spremenil Fairytale*, dne 23. Apr. 2011 13:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Rollin #2 napisal/-a:mah tipi niso neke seks mašine. sej mu ne more vstat za vsako.
Če bi ti tipi odgovarjali na prvo vprašanje, bi te odgovori najbrž negativno presenetili
jaz sem se že z nekaj tipi zgovarjala o tem in sem bila rahlo razočarana.. precej jih zatrjuje, da lahko seksa zgolj zaradi seksa samega.. tut če je bejba podn. Sploh če že dolgo ni blo nič
Mogoče samo js poznam čudne moške
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Fairytale*
- Sramežljivka
pred mesecem dni sva sexala.. z nekim kolegom sem se pogovarjala o tem in povedal mi je svoje mnenje- morda če bi sexala z njim bi se zbližala, bi odnos postal bolj tesen? nekako sem se naslonila na to. vendar po tistem me tip ignorira. NIKOLI nima več časa. še za svoj lastni rojstni dan me ni hotel videti, da bi mu čestitala. nič več ne piše ali klikne. ko sem se hotela pogovoriti kaj naj bi zdaj to pomenilo. njegov odgovor je bil samo: jutri se sigurno vidiva. (seveda se nisva.) slišala sem zgodbe, da lahko en moški po 2,3 ali več let čakal samo na to da bo od neke ženske dobil sex, ampak nikakor ne morem verjeti da se je to zgodilo meni, da je čakal samo na to? ali pa mu morda sedaj ko sva šla do konca, nisem več zanimiva? jezi me, totalno je poteptal moj ponos, kar kričala bi!!! veliko fantov se zanima zame, vendar sem do zdaj dala samo dvema, iz resničnih čustev, tako zelo me jezi da se je sedaj zgodilo to kar se je!
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
Fairytale* napisal/-a:pred mesecem dni sva sexala.. z nekim kolegom sem se pogovarjala o tem in povedal mi je svoje mnenje- morda če bi sexala z njim bi se zbližala, bi odnos postal bolj tesen? nekako sem se naslonila na to. vendar po tistem me tip ignorira. NIKOLI nima več časa. še za svoj lastni rojstni dan me ni hotel videti, da bi mu čestitala. nič več ne piše ali klikne. ko sem se hotela pogovoriti kaj naj bi zdaj to pomenilo. njegov odgovor je bil samo: jutri se sigurno vidiva. (seveda se nisva.) slišala sem zgodbe, da lahko en moški po 2,3 ali več let čakal samo na to da bo od neke ženske dobil sex, ampak nikakor ne morem verjeti da se je to zgodilo meni, da je čakal samo na to? ali pa mu morda sedaj ko sva šla do konca, nisem več zanimiva? jezi me, totalno je poteptal moj ponos, kar kričala bi!!! veliko fantov se zanima zame, vendar sem do zdaj dala samo dvema, iz resničnih čustev, tako zelo me jezi da se je sedaj zgodilo to kar se je!
no po vseh teh izjavah tuku, oda punc in fantov, ki že majo nekaj izkušnj, greš pa vseen sexaš z njim,... bravo:) res:)
vem, da se sliš glupo ampak se vidi da maš samo 20, ker bi jaz najbrž par let nazaj nardila enako oz. kaj podobnega, vendar je pa res, da vsekakor ne bi sexala z njim... pod nobenim pogojem, pa če bi bla še tok inlove, sama sebe velik bolj cenim:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov