Zmeda čustev

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 16:17

sanjaanja napisal/-a:Ne razumem zakaj 3 leta. Če si nekoga želiš potem hočeš, da je večno ne pa vsaj 3 leta. Me pa zanima kaj so ti rekli tisti, ki jih poznaš in si jih spraševala za mnenje. Kaj je bil pa razlog, da te je pustil boš morala pa kar njega vprašat.

JA sj tako sm mislila že prvič..pač večno..

Pač podobnega mnenja so bli kot tukaj....Da pač nep smela tisto neumnost otroško naredit...pa še to da sm jst direkten čloovek in povem kaj me na doloćeno situacijo moti..In nisem tiho...s tem pač ne mislim na nč napačnega..Ker vsaka kritika ki jo slišim na moj račun uporabim sebi v prid in tako sem tudi tukaj hotela...
Problem je kako v stik priti,ker imava Zelooo napet položaj v katerem nben noče nbene besedice zinit in zamero tudi še zmeraj precej veliko
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Nov. 2010 16:33

3 leta ni večno. Kakšno neumnost si pa naredila. Če imata zelo napet položaj potem dvomim, da bo kaj iz tega.
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 16:42

sanjaanja napisal/-a:3 leta ni večno. Kakšno neumnost si pa naredila. Če imata zelo napet položaj potem dvomim, da bo kaj iz tega.

Mislila sem večno..napisala narobe..pač obnašanje tako...Sej zato sem skeptična...
ker vem da če bi se pomenla do kraja stvari k bi se že zdaunej morala bi dobila vsaj odgovor in na podlagi tega mislim da bi se lažje odločila...Sam ja odnosi so slabi...noben ne popusti..trma in to
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Nov. 2010 16:45

Kaj pa je blo narobe? Praviš, da ne veš zakaj te je pustil. Drugič pa, da si naredila neko neumnost. Kaj je zdaj razlog?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 17:23

sanjaanja napisal/-a:Kaj pa je blo narobe? Praviš, da ne veš zakaj te je pustil. Drugič pa, da si naredila neko neumnost. Kaj je zdaj razlog?

no podomače....
narobe po mojem mnenju z moje sztrani ni bilo nič...
Njega naj bi to motilo ker sem mu use povedala direkt...ker tiho nism mogla biti..in iz tega je sledilo da kreganje zmeri in nikoli ni blo pogovora do kraja...Torej rep med noge in pobeg.....Vendar s tem ko sem mu povedala kje ima napake sem hotela samo da rata bolša oseba in da to popravi...

PO RAZHODU:tuki je pa napaka od obeh...šinfanje čes drugega...
sej pravijo klin z klinom......
napisu da je konec...zakaj pa ne
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 07. Nov. 2010 17:56

Meni so osebe, ki povedo tisto kar mislijo veliko boljše od tistih, ki se delajo nekaj prijazne za hrbtom pa opravljajo. Tako, da če ne zna prenesti resnice je žalostno zanj. Dvmomim pa, da bi ti ga uspelo s tem spremeniti.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Nov. 2010 18:52

Kaj, ti si mu stalno utrujala, ker si hotela, da se spremeni?
A zdaj se je pa spremenil brez tvojega teženja, da hočeš bit spet z njim? A mu misliš pač naprej težit? A si ga pripravljena tokrat sprejet takšnega, kot je?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 20:58

jullia_ napisal/-a:Kaj, ti si mu stalno utrujala, ker si hotela, da se spremeni?
A zdaj se je pa spremenil brez tvojega teženja, da hočeš bit spet z njim? A mu misliš pač naprej težit? A si ga pripravljena tokrat sprejet takšnega, kot je?

NE utrujala nisem...pač jst sm mu rekla tko enkrat na tedn da nj to popravi,ker bo s tem naredu uslugo in bolši lajf bi meu...Sam pizdarije delat skus je lahko,kej drugega k je bolj pomembno kot pizdarije je pa tteško...
Jst njemu ne mislim težit..Glede na to da je tip star 25 let sem pričakovala da bo bolj odrasel..Tako da ja star je dost...
On kot oseba je okej,samo družba je kriva...Ker večinoma fantov je takih da se bahajo...Se še najdejo izjeme ki so okej v družbi..SAM V MOJEM primeru je bahanje res že na višku
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Nov. 2010 21:18

Nisi razumela mojega vprašanja. Kaj se je spremenilo v času, ko sta narazen, da misliš, da bo tokrat kaj drugače?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 21:34

spremnilo?? spreminja se tisto kar bi se že pred 5 leti moglo...Vse kaže v tej smeri.
Obnašanje...Največji problem je imel oziroma še ima včasih on sam v sebi...
priincip o stvareh....Pač delat pizdarije pri 25 letih je zelo glupo...Pri teh letih moraš že kej razmišlat...Naprimer o družini,stanovanju, delu...Ne pa samo o pizdarijah...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 07. Nov. 2010 21:42

Če je tak kot praviš, neresen še povrh pa vse, bi jz na tvojem mestu šla naprej, saj menim da nimata ravno perspektive.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 07. Nov. 2010 21:47

Zakaj ti pravzaprav hočeš še enkrat probat?
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 21:51

pač najprej bi preverira če je to izvedljivo....Gre se zato da pač si nebom ceu lajf očitala da nism naredila tistega kar bi rada...
Hočem odgovore na uprašanja
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 07. Nov. 2010 22:43

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
desertrose88
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a desertrose88 » 07. Nov. 2010 23:26

Marichuy90 napisal/-a:Pišem v to temo, ker se mi zdi, da naslov sovpada z mojim čustvenim stanjem...

S fantom sva skupaj dobrih 5 mesecev, spoznala sva se na faxu, vendar sedaj obiskujem drug fax, tako da se vidiva le za vikende. Problem je v tem, ker ga čez teden ne pogrešam, tudi ko gre ne občutim kot da nekaj izgubljam. Zdi se mi, da tudi on ne čuti tako močno, saj mi ne pove velikokrat, da me ima rad, da bi bil romantičen še tudi nisem opazila...

Mogoče mi manjka prav to, da bi mi dal vedeti, da mu nekaj pomenim. Tako pa me ta njegova hladnost ubija. Sprašujem se, če je sploh vredno nadaljevati v takšni zvezi. Prosila bi za mnenja, ne obsojanja. Hvala! :D

iz moje zveze ...no če ji lahko tako rečem ti svetujem da NE...
ZAKAJ?? ker če ni ljubezni škoda biti skupaj

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov