Zmeda čustev
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Če po 5-ih mesecih se ne pogrešata, potem sploh ne vem kaj rečit, pomoje ni kemije, nista za skupaj...
Na začetku je itak tak da ti je fajn, hočeš bit z partnerjem čimveč, zato mi je čudno da tega pri vama ni. Če je že zdej tak, kaj šele bo čez kako leto.
Če je z njegove strani podobno stanje, kot opsuješ, pol res ne vem če je kaka opcija za porihtat zadevo in ostat skupi.
Tak jz vidim zadevo.
Na začetku je itak tak da ti je fajn, hočeš bit z partnerjem čimveč, zato mi je čudno da tega pri vama ni. Če je že zdej tak, kaj šele bo čez kako leto.
Če je z njegove strani podobno stanje, kot opsuješ, pol res ne vem če je kaka opcija za porihtat zadevo in ostat skupi.
Tak jz vidim zadevo.
- čarodejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2010
Po 5 mesecih ti je praktično vseeno zanj? Zakaj potem še vztrajata? Mislim, a ne bi bilo boljše da se razideta in najdeta vsak drugega partnerja? Pa ne mi rečt, da ne moreš ga pustit ker ga imaš rada pa da si se ga navadila, blabla.. Jaz sem raje samska kot v slabi zvezi kot bi bila takale. Madona no, po 5 mesecih se ti more še trgat kot da si se včeraj zaljubil, ne pa tko kot je pri vama.
- desertrose88
- Sramežljivka
Jaz sem istega mnenja...Če ni čustev škoda vstrajat..Mislim zakaj sta potem sploh začela...Kar tako ker noben ni hotel bioti weč samski al kako???
najbolša opcija je da gresta narazen...
najbolša opcija je da gresta narazen...
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
- desertrose88
- Sramežljivka
Marichuy90 napisal/-a:Najprej sva bila 4-5 mesecev le prijatelja, hodila okoli pa tako. Verjetno pogrešam tiste dolge pogovore, verjetno tudi malo romantike in nežnosti. Očitno pa on ni takšen moški...
Vidiš..poznala si ga že 5 meseceu...že takrat si lahko vedela kak človek je biu...oziroma lahko bi ga sprobavara takrat..Če pač on ni tvoj tip človeka ne išči pri njemu romantike..pojdi naprej in si novega poišči,s tem ostaneta prijatelja in je problem rešen..Ko boš pa naslednega iskala mu povej kakpen človek si in kaj maš rada in kaj nimaš..
Yesterday is history, tomorow is a mystery, but today is a gift! That`s why it`s called present.
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
...
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- čarodejka
- Sramežljivka
babygirly* napisal/-a:Ali menite, da je to sploh možno, na primer, da si bil v zvezi z nekom in se razideta, pa se potem čez nekaj časa, lahko tudi npr. leto ali 2, spet vidita, da bo iskrica še vedno prisotna in da se lahko zveza začne znova in funkcionira? Ali so take zgodbice samo v filmih?
Ja, je možno. Meni se je to zgodilo (pa tudi končalo )
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^enako.
Torej se ne ponavlja za brezveze, da je nekdo bivši z razlogom.
- desertrose88
- Sramežljivka
purple_rain napisal/-a:^^enako.
PRAVJO res da je bivši z razlogom biuši....
sam ok čudno to po 2 letih je res doug cajta.....sam možn je....u tem cajtu se lahk spremeni ful
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
babygirly* napisal/-a:Ali menite, da je to sploh možno, na primer, da si bil v zvezi z nekom in se razideta, pa se potem čez nekaj časa, lahko tudi npr. leto ali 2, spet vidita, da bo iskrica še vedno prisotna in da se lahko zveza začne znova in funkcionira? Ali so take zgodbice samo v filmih?
jaz mislim da je mozno. poznam 2 primera, ko sta po prekinitvi, cez kako leto spet prisla skupaj...en par je se danes srecno zaljubljen, drugi pa je bil tudi lep cas, potem sta sla narazen ampak je ona ugotovila da je noseca in ji on se danes stoji ob strani in skupaj vzgajata otroka.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
tole je izjema. ne pravilo. redka redka izjema. v bistvu gre za količino sranja, ki se je nabrala v času "prve" veze. po domače- odvisno kaj je bil razlog za razhod. (ne LE od tega, ampak je pa eden najpomembnejših faktorjev, seveda zraven let obeh vpletenih).
za avtorico teme: res me zanima kaj je mišljeno z "dela pizdarije?" ker prav lahko si ena tisti tečnih žensk, ki pač tečnarijo. lahko pa da si je "zaslužil" to tečnarjenje. (pač zame osebno je to, da tipu vsak teden govoriš eno in isto, tečnarjenje. mislim. če me nekaj tako hudo moti, mu povem enkrat, drugič bolj resno in bolj argumentirano, tretjič grem. ne čakam pol leta da grem pol zaradi te iste reči narazen.)
vesna, torej poznaš 1 par. (izjema)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- desertrose88
- Sramežljivka
Ubistvu si je zaslužu tečnarjenje...Ker smo ga usi okoli njega prigovarjali da naj že enkrat to naredi....Ubistvu je bila to največja težava šele zadnji mesec..ker prej je usaj dokaj okej blo...
Tko da nism bla tečna ženska...Ker mu nism nwm kaj tečnarla..prosila sem ga da naj naredi.....in je lastna mama isto govorila OZIROMA prosila....
Tako da jaz se smatram da sem mu upravičeno govorila oziroma prosila..
Tko da nism bla tečna ženska...Ker mu nism nwm kaj tečnarla..prosila sem ga da naj naredi.....in je lastna mama isto govorila OZIROMA prosila....
Tako da jaz se smatram da sem mu upravičeno govorila oziroma prosila..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ker si očitno spregledala. kaj je mišljeno z "dela pizdarije?"
drugače sem ti pa že povedala. jaz bi ga prosila enkrat, drugič. konec. koliko časa bi pa ti vztrajala, če te ne bi pustil? in kako za vraga veš da se je kao spremenil, če nista v stiku?
enih reči res ne razumem no... (ali si bila pa ti razlog da se ni hotel spremeniti, glede na to, da praviš, da zdaj se pa naj bi. ali pa nisi bila zadosten razlog.)
drugače sem ti pa že povedala. jaz bi ga prosila enkrat, drugič. konec. koliko časa bi pa ti vztrajala, če te ne bi pustil? in kako za vraga veš da se je kao spremenil, če nista v stiku?
enih reči res ne razumem no... (ali si bila pa ti razlog da se ni hotel spremeniti, glede na to, da praviš, da zdaj se pa naj bi. ali pa nisi bila zadosten razlog.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- desertrose88
- Sramežljivka
claire napisal/-a:^^ ker si očitno spregledala. kaj je mišljeno z "dela pizdarije?"
ustrajala bi kukr cajta bi lahko.Jaz imam železne žiuce...
očitno me pač nevem no je hoteu imat za okras...
uglaunem situacija je taka:
u 3 dneh sm vidla situacijo..tako da lahk rečem po domače boli me k*** za take.Vidla sem ga in kar je u 3 dneh pokazau mi gre podomače na kozlanje in je bolano ratal..
Tako da dame jst sm se odločila da se potrudila dati drugemu tipu šanso...
S tem novim sem se dobila,sva šla na pijačko in tako naprej.Poznam ga že 2 meseca..
in spet imam nov cilj...zagon in motivacijo...Olajšala sm si dušo =)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]