Zlagal se mi je
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaBeBi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 10. 2007
''umiri se pa ne pretiravaj,čez leto dni tak več ne bota skup..''
WHAT THE??? in kdo si ti da mi boš to govoril??? za take komentarje NISEM prosla
Drugim pa...hvala...am...sej v bisvtu gre pač za to, da js težko zaupam...mislim...če se mi nekdo zlaže (am...zlagal se je da netloga ne upoablja sploh, čeprav ga oz. si je celo ravnokar naredil novega...) potem težko zaupam...pa ja...sem ljubosumna ja...ne maram da ma tam neke brezvezne ženske o kterih jst nič ne vem
WHAT THE??? in kdo si ti da mi boš to govoril??? za take komentarje NISEM prosla
Drugim pa...hvala...am...sej v bisvtu gre pač za to, da js težko zaupam...mislim...če se mi nekdo zlaže (am...zlagal se je da netloga ne upoablja sploh, čeprav ga oz. si je celo ravnokar naredil novega...) potem težko zaupam...pa ja...sem ljubosumna ja...ne maram da ma tam neke brezvezne ženske o kterih jst nič ne vem
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
iluzija napisal/-a:Drugič:
Moj fant je na fejsbuku, tudi jaz sem na fejsbuku in je pač tam tista možnost, da dva postaneta par. Zadnjič sem mu za foro poslala povabilo, da bi postala par (hah, smešno se sliši) pa me je zavrnil. Še vedno sva oba "single" pa sva se fejsbuka lotila šele par mesecev nazaj. Torej - kaj ti to pove o teh spletnih straneh?? Spet so čisto brez pomena, važno je, kako vama laufa v resničnem svetu, ni važno v kakšni zvezi sta v kibernetičnem prostoru.
Midva pa sva si dala to opcijo takoj, ko sva postala par..pa se nisva spoznala prek neta ali kaj podobnega, ampak sva vseeno oba takoj dala. Če ne bi, bi se meni (in njemu, koliko sva se pogovarjala o tem) zdelo, da me taji oziroma da ne želi, da vsi njegovi znanci vejo, da sva par.
Houd de wereld tegen
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
BaBeBi napisal/-a:Hej! Torej...situacija je sledeča. Imam fanta, ki mi je vedno zatrjeval, da se meni nikoli ni in se mi tudi nikoli ne bo zlagal...do mene je večinoma pozoren in prijazen in lalala, skratka, ni da bi se pritoževala...potem se pa včeraj nekaj brskala po netu, kjer sem našla njegov angleški netlog, na katerem je pisalo, da je samski in išče punco! Čisto v šoku sem ga klicala, se zjokala, ok...priznam...bla sem cela hiserična, ker mi je bil to pač šok...glede na to da z mano hodi že pol leta in on mi je azgotavljal, da je netlog star eno leto, da ni spreminjal nobenih nastavitev, da je zelo zelo redko tam itd. no...potem pa js gledam po netu dalje in najdem nov netlog od natančno 14 dni nazaj. tu ni nikjer pisalo, da ima dekle (niti ne, da jo išče oz. da je nima)...pod eno od fotografij je bil komentar, ki me je zelo zmotil, ena od slik pa je bila polgola. najbolj me je prizadelo, da s emi je zlagal...ko sva se kasneje ''pogovorila'' je rekel, da se mi je zlagal, ker sem bila čisto histerična in se je bal reakcije, če pove resnico...se je potem tudi opravičil, rekel, da ne bo lagal nikoli več, zbirsal je je tisto sliko, ki me je motila (samo komentarja pod drugo pa ne...)...ampak mene še vedno žre...če mi je lagal enkrat, kolikokrat mi je že? Čeprav trdi, da nikoli prej mu ne verjamem povsem...ne prenesem laži in nevem kako naj grem preko tega...ne bi rada končala z njim, me pa žre tako, da se mi bo vsak trenutek zmešalo...
Lahko še enkrat in bolj zbrano ter ne v afektu napišeš, kaj je tisto, kar ti opredeljuješ za laž?
To, da je, preden te je spoznal, napisal, da je samski?
Ali morda to, da si ti mislila, da je napisal, da je samski po tem, ko je že poznal tebe?
Si je ustvaril nov netlog 14 dni nazaj in v njem pomotoma označil, da je samski? In je naknadno, ko si izbruhnila, rekel nekaj v tri krasne, da ne bi še naprej norela?
Mimogrede... laž je, ko govoriš neresnico oz. ko pišeš neresnice. Laž je lahko zavedna ali pa nezavedna, namerna ali nenamerna. Ti predočim, koliko laži si že spisala na tem forumu?
Če se fant ni zlagal in je v resnici spreminjal stari netlog eno leto nazaj, novega pa še ni povsem uredil, potem je že naslov te teme varljiv. Če se ni zlagal in si ti napisala, da se je, potem lažeš ti. Dvomim, da se tega zavedaš, saj histerija močno vpliva na razsodnost človeka.
Če se je fant zlagal - namerno napisal, da je samski, ima pa tebe za punco, potem ga je treba našeškati.
Šele kasneje si napisala nekaj, iz česar se razvidi, da bi lahko lagal:
BaBeBi napisal/-a:če se mi nekdo zlaže (am...zlagal se je da netloga ne upoablja sploh, čeprav ga oz. si je celo ravnokar naredil novega...
Pa je res lagal? Kdaj ti je povedal, da netloga sploh ne uporablja? Tekom teh 14-ih dni, ko si je ustvaril novega, ali že prej?
Npr. da ti je povedal tri tedne nazaj, da netloga ne uporablja, iz česar bi bilo tudi razvidno, kako to, da že eno leto ni popravljal starega netloga. Potem pa je kak teden kasneje ugotavljal, da je netlog morda zanimiva stvar in si je, ker mu stari ni bil všeč, ustvaril novega. Ti si naletela na novega in ga neupravičeno proglasila za lažnjivca. A obstaja ta opcija?
Zadnjič spremenil Boris, dne 25. Sep. 2008 14:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
***Ally*** napisal/-a:Midva pa sva si dala to opcijo takoj, ko sva postala par..pa se nisva spoznala prek neta ali kaj podobnega, ampak sva vseeno oba takoj dala. Če ne bi, bi se meni (in njemu, koliko sva se pogovarjala o tem) zdelo, da me taji oziroma da ne želi, da vsi njegovi znanci vejo, da sva par.
ojej kake buče
jst sm po izkušnji z bivšim skrila svoj status. in ga ne odkrijem več. tisti, ki mi kaj pomenijo, pa itak vejo koko je na stvari. in zanimivo- moj fant misli enako. nimava potrebe po tem, da bi usi moji in njegovi FB 'prjatli' vedli za to.
aja, pa ne taji me pred nikomer, jst pa njega tut ne
-
Boris - Kofetarica
BaBeBi napisal/-a:eee...ne laž je bilada netoga ne uporablja, čeprav ga.
Sori, zgoraj sem ravno ugotavljal, kakšna bi bila opcija in popravil komentar... daj prečekiraj, pa potem odgovori. Zaporedje dogodkov je namreč tisto, kar je pomembno.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Kika napisal/-a: tisti, ki mi kaj pomenijo, pa itak vejo koko je na stvari. in zanimivo- moj fant misli enako. nimava potrebe po tem, da bi usi moji in njegovi FB 'prjatli' vedli za to.
aja, pa ne taji me pred nikomer, jst pa njega tut ne
Pri nama je enako. Kogar se tiče, ve Sicer pa itak FB (vsaj zame) ni namenjen pecanju, ker imaš gor pač prijatelje, sošolce,... ljudi, ki jih že tako ali tako poznaš in se, če imaš res željo po tem, z njimi lahko zapleteš tudi brez tega portala.
-
Boris - Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Preberi še enkrat ta svoj zadnji post, pa ti bo takoj jasno, zakaj ti laže.
Misliš da ji bo res?
http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=2498
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
***Ally*** napisal/-a:iluzija napisal/-a:Drugič:
Moj fant je na fejsbuku, tudi jaz sem na fejsbuku in je pač tam tista možnost, da dva postaneta par. Zadnjič sem mu za foro poslala povabilo, da bi postala par (hah, smešno se sliši) pa me je zavrnil. Še vedno sva oba "single" pa sva se fejsbuka lotila šele par mesecev nazaj. Torej - kaj ti to pove o teh spletnih straneh?? Spet so čisto brez pomena, važno je, kako vama laufa v resničnem svetu, ni važno v kakšni zvezi sta v kibernetičnem prostoru.
Midva pa sva si dala to opcijo takoj, ko sva postala par..pa se nisva spoznala prek neta ali kaj podobnega, ampak sva vseeno oba takoj dala. Če ne bi, bi se meni (in njemu, koliko sva se pogovarjala o tem) zdelo, da me taji oziroma da ne želi, da vsi njegovi znanci vejo, da sva par.
Zdelo bi se ti, da te taji? Okej, kakor za koga. Jaz sem takrat iz čistega dolgočasja zacahnala njega kot svojega fanta in ko me ni sprejel kot punco (lol), nisem delala nobenega big deala, pravzaprav mi je bilo precej smešno . Vem, da me s tem ne taji, tudi sama nimam posebne potrebe po tem, da na veliki zvon obešava najino zvezo (in to nima nobene zveze s tajitvijo).
Kot je Kika rekla - tisti, ki naju poznajo, vejo kako je z nama in tudi če ne bi vedeli - važna sva m i d v a (uf, se tole sliši osladno ).
-
valy_baly - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
Ja punca si pa res mal pretirano reagirala. Kaj bi potem šele naredila, če bi ga zasačla da gleda nage bejbe po netu in ne vem kaj še vse?
Sama tud potrebujem dosti časa, da nekomu začnem zaupat ampak takih nikol ne bi zganjala. Mal se morš znat včasih zadržat in premislit koliko je situacija dejansko nevarna oziroma v tem primeru nedolžna
Sama tud potrebujem dosti časa, da nekomu začnem zaupat ampak takih nikol ne bi zganjala. Mal se morš znat včasih zadržat in premislit koliko je situacija dejansko nevarna oziroma v tem primeru nedolžna
Izkušnje so najboljša šola. Samo šolnina je zelo draga( Sartre)[/i]
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
mislm da ni tako hudo, če ti je vse skupi razložu, zbrisu sliko, ki ti ni bla všeč..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
joj, punca, ti delaš čist preveč panike. pač ni spreminjal nastavitev in to je to ... če bi se vsi sekiral zarad takih stvari 3/4 parov sploh ne bi blo več skupi. mejčkn več zaupanja je treba. če ga boš pa večkrat odkrila na laži, potem pa le ukrepaj.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ubistvu ne laže, ampak molči zarad tega ker je jasno vedel kakšen izpad bi uprizorila in takega si tudi potem res uprizorila.
dekle, jst imam fanta že tri leta in pol, prijavljena sem na netlogu, na fejsbuku, na forumih, na različnih ostalih portalih so tud moje slike in tko (pa ne na nobenem glasuj zame variatna) pya me tud enkrat ni uprašu zakaj kako čemu.uprašu je sam kako to gre in kul.gre se za zaupanje.
mal se pomir, da res nou ušel z drugo ker se te bo ustrašu.
dekle, jst imam fanta že tri leta in pol, prijavljena sem na netlogu, na fejsbuku, na forumih, na različnih ostalih portalih so tud moje slike in tko (pa ne na nobenem glasuj zame variatna) pya me tud enkrat ni uprašu zakaj kako čemu.uprašu je sam kako to gre in kul.gre se za zaupanje.
mal se pomir, da res nou ušel z drugo ker se te bo ustrašu.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
mal se kontroliraj pri svojih izpadih, da ti tip res ne bo ušel. zarad enga netloga zdaj ne moreš spat in ne veš če bi ga pustila?? in v katerem filmu ti živiš, da misliš da se ne bosta nikol zlagala drug drugemu (pa s tem ne mislim varanja ali česa podobnega, ampak takih vsakdanjih "belih" laži kot je bila ta).
postavi ga na preizkušnjo in ga vprašaj če imaš kaj celulita, pa boš takoj vidla kolk je iskren s tabo
postavi ga na preizkušnjo in ga vprašaj če imaš kaj celulita, pa boš takoj vidla kolk je iskren s tabo
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley