Zgubljena v času in prostoru

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 23. Jun. 2010 15:44

Ma vem, saj maš prav, ampak očitno rabim še nekaj časa, da se sestavim nazaj po koščkih. :) Pri razpadu prejšnje zveze nisem bila tako potrta, mogoče kak teden ali dva, pa še to ne v taki hudi obliki kot zdaj. :? Sem pa v obeh zvezah jaz dala konec, seveda z razlogom, zato si poskušam ta razlog vsakič vriniti PRED dejstvom, da mi bivši še vedno ne da miru v mislih... :( Očitno me je najbolj prizadelo to, da se sploh ni odzval na to, da sem zaključila vse kar je bilo med nama in s tem mi je dal vedet kot da mu nisem pomenila popolnoma nič. Ah, težko je to, ko se nimaš nikomur zaupati in potem na forumu zganjaš dramo. :(
ßabyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ßabyka » 27. Jun. 2010 18:10

Zdaj je še ta fant odšel domov, ta, ki sem se zapletla z njim. V Sloveniji je bil namreč preko programa Erasmus. Meni je on čudovita oseba in nekako mi je hudo... Še bolj sem zmedena. Jutri imam izpit, pa ni bilo koncentracije in energije za učenje... In še on je biu tu, tako da sem se bolj družila z ljudmi kot pa učila :S Upam, da bo sedaj bolje, ko grem domou, kjer bom sama in ne bo stvari, ki bi me odvračale od učenja.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov