Zelo komplicirana zadeva...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Moj primer pa je bolj kot ne identičen avtorici te teme. Ena punca in dva najboljša kolega. Najprej je bila z enim, z drugim pa kolega, potem pa so se razmerja obrnila. Edina razlika je bila, da se prej najboljša kolega zdaj nista nikdar več pogovarjala.
Če bo stvar šla skozi ali ne, je tombola. Predvsem je odvisno od zrelosti osebe, ki bo zapuščena. Če je dovolj zrela in razume ter dojame vso situacijo, potem bi se lahko spustila v razmerje z bratrancem, če pa ne oz. so kakšni pomisleki, pa zna prit do hudih konfliktov (tudi med družinami, če so kakšni čudni odnosi).
Če bo stvar šla skozi ali ne, je tombola. Predvsem je odvisno od zrelosti osebe, ki bo zapuščena. Če je dovolj zrela in razume ter dojame vso situacijo, potem bi se lahko spustila v razmerje z bratrancem, če pa ne oz. so kakšni pomisleki, pa zna prit do hudih konfliktov (tudi med družinami, če so kakšni čudni odnosi).
-
beniaminnie - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
Če je X ljubosumen, ne bo šlo gladko skozi. Zdej je odvisno, koliko Y-u pomeni družina in če se je pripravljen oddajiti od nje zaradi te punce. Najboljše je, da se pogovorita in se odločita, kaj jima več pomeni - njuna zveza ali dobri družinski odnosi.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
sdat napisal/-a:če bi bila oseba X razumna in odrasla bi bilo super. tako pa je popolno nasprotje. in tukaj nastajajo trenja.
In če bi bila ta tvoja kolegica razumna in odrasla, bi bilo še bolj super, ker bi si potem našla tipa izven žlahte bivšega. Trenja nastajajo zato, ker ona muti z bratrancem svojega bivšega fanta.
Če se bosta z Y odločila zvezo nadaljevat, ok, ampak naj prevzameta odgovornost na svoje rame, ne pa za štalo krivit bivšega, ki ni dolžan ploskat od veselja ob tem razvoju dogodkov.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
To je pa res ena nora situacija, kot da je od bivšega bratranec edini tip, s katerim je lahko srečna-malo dramatike.
Meni je to res bedno, navsezadnje je veliko tipov na svetu, zakaj bi morala biti ravno z bratrancem?
Sploh, če pozna celo žlahto, je to zelo neumna situacija, glede na to, da bo to po mojem mnenju brez izjeme sprožilo govoričenje, nelagodnosti, ni da ni.
Moje priporočilo je, da naj si najde nekoga izven kroga njenega bivšega in naj ne meša nepotrebnih štren že pri tako mladih letih.
Meni je to res bedno, navsezadnje je veliko tipov na svetu, zakaj bi morala biti ravno z bratrancem?
Sploh, če pozna celo žlahto, je to zelo neumna situacija, glede na to, da bo to po mojem mnenju brez izjeme sprožilo govoričenje, nelagodnosti, ni da ni.
Moje priporočilo je, da naj si najde nekoga izven kroga njenega bivšega in naj ne meša nepotrebnih štren že pri tako mladih letih.
The world is as you are.
- metla111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
hmmmm, mogoče bi blo najbolš, da ta tvoja kolegica in njegov bratranc počakata neki časa, tok da se stvari mal pomirijo, poležejo. sploh se pa js nebi spuščala v nič, dokler ne povesta to njenmu bivšemu oz. njegovmu bratrancu, da nav on pol od koga druzga slišal.....
drgač pa tut ena moja zelo dobra prijateljica hod z mojim bivšim, res da nisva blo dolg skp, ampak vseen. mene to ni zmotil, je pa očitno njo zelo. ni imela nikol časa zame ko sm ji rekla za pjačo, men je blo pa to dost čudn, in pol so mi pač znanci povedal da sta onadva skup. tko da takrat se je ona pol ciiiist odmaknla od mene, tut če se srečava me ne pozdrav, ne nč.......
no in zato ti tut svetujem da se najprej zmenta z bratrancem njegovim, ker se spomnim kako je blo men bedno k so mi to povedal, kr eni znanci tm, ne pa ona sama.....
drgač pa tut ena moja zelo dobra prijateljica hod z mojim bivšim, res da nisva blo dolg skp, ampak vseen. mene to ni zmotil, je pa očitno njo zelo. ni imela nikol časa zame ko sm ji rekla za pjačo, men je blo pa to dost čudn, in pol so mi pač znanci povedal da sta onadva skup. tko da takrat se je ona pol ciiiist odmaknla od mene, tut če se srečava me ne pozdrav, ne nč.......
no in zato ti tut svetujem da se najprej zmenta z bratrancem njegovim, ker se spomnim kako je blo men bedno k so mi to povedal, kr eni znanci tm, ne pa ona sama.....
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
s tem bi se mogel obremenjevt on, ker lahko zgubi bratranca s katerim sta v dobrih odnosih..
v najslabšem primeru, ona lahko zgubi fanta, s katerim sta na začetku zveze.. ( nisi napisala koliko je stara.. vendar fantov je malo morje in jih ima lahko še ogromno )
on pa lahko zgubi bratranca s katerim ima verjetno zelo močnejšo čustveno vez kot z njo..
kakorkol.. na slabšem je on. kri ni voda.
v najslabšem primeru, ona lahko zgubi fanta, s katerim sta na začetku zveze.. ( nisi napisala koliko je stara.. vendar fantov je malo morje in jih ima lahko še ogromno )
on pa lahko zgubi bratranca s katerim ima verjetno zelo močnejšo čustveno vez kot z njo..
kakorkol.. na slabšem je on. kri ni voda.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
sdat napisal/-a:stari so pa med 18 in 21.
- marjetiCCa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
pol pa sploh..
medtem ko bo ona že skor pozabla kdo je on.. bo on še kr nosu posledice tega kar je naredu.
no.. alpa se obnese in bosta živela srečno do konca svojih dni
medtem ko bo ona že skor pozabla kdo je on.. bo on še kr nosu posledice tega kar je naredu.
no.. alpa se obnese in bosta živela srečno do konca svojih dni
- Nica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2010
Moja najboljša prijateljica je resno par let hodila z osebno X, nato sta nehala, čez 4 mesece je začela z osebno Y, ki je BRAT od osebe X. S tem ta drugim sta skupaj že par let, najprej ji je bilo mal čudno, pa še ko je folj svašta okol govoril, pa še njuna mami je paniko zganjala. Zdaj je normalno. S časoma se strsti pomirijo. Če sta dva za skup naj bosta skupi, ne glede na vse.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
sdat napisal/-a:Dober večer.
v imenu prijateljice pišem na vaš forum, saj se je zapletla v zelo kompliciran položaj. situacijo bom predstavil brez imen..
torej gremo k bistvu....ona je bila v zvezi z osebo X.. sedaj je z to osebo zaključila, oz zaključuje vse stike. vendar problem nastane ker se je zaljubila v osebo Y, in on se je tudi v njo. ko sta skupaj sta res srečna......problem pa nastane ker sta osebi X in Y bratranca.
torej kaj storiti v tem primeru. oz kakšen nasvet ji naj dam. ker če oseba X izzve da ima ona kar koli z njegovim bratrancem bo katastrofa, ker je izjemno ljubosumen, pa čeprav nista več skupaj, in sedaj njo skrbi da s to zvezo uničila družinske vezi med osebo X in Y.
Tut js sm trenutno v zvezi z bratrancem svojega bivšega fanta.. sicer tega v trenutko ko sem zvezo začela nisem vedela (ker si niso preveč blizu)..
Problem je samo, če ga vidiš.. to da bo gospod X ljubosumen, je pa samo njegov problem.. če je prekinla stike z njim, tko al tko nima veze.. razen če sta ful kolega tadva bratranca, pol pa odločitev itak ni na njej..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Jaz bi na njenem mestu šel s tem skozi. Če ji je fant res všeč in se dobro razumeta in je potencial, da se razvije kaj resnega, naj bo z njim. Če ji pa kdo ne privošči, da je srečna, se pa lahko gre solit.
Če se pa zveza ne obnese, pa se še vedno lahko umakne (in po vsej verjetnosti se tudi bo) iz te družine in vsi problemi so "rešeni". V tem primeru je najbolj na tapeti ta bratranec, saj bo večino neslave on pobral tak da, če je on za akcijo - zakaj bi se punca nekaj sekirala, ki nima kaj zgubit.
Če se pa zveza ne obnese, pa se še vedno lahko umakne (in po vsej verjetnosti se tudi bo) iz te družine in vsi problemi so "rešeni". V tem primeru je najbolj na tapeti ta bratranec, saj bo večino neslave on pobral tak da, če je on za akcijo - zakaj bi se punca nekaj sekirala, ki nima kaj zgubit.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]