zavesa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
- wolfsflower
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2011
Zadnjič spremenil wolfsflower, dne 01. Avg. 2012 13:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Huh, priporočam psihologa
It was forever..but it didnt last long..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
.. Maš pač mal drgačno verzijo mokrih sanj
(A ni drgač normalno da se zbudiš z mal rdečimi in zabuhlimi očmi?)
(A ni drgač normalno da se zbudiš z mal rdečimi in zabuhlimi očmi?)
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
ne, ni normalno, da se zbudiš z rdečimi in zabuhlimi očmi... Jaz se nikol ne... RAZEN če zvečer kšno solzico potočm
wolfsflower pa priporočam, da nej se pogovori z nekom, da izbolša stvari v svojmu žiulenu... itd itd
wolfsflower pa priporočam, da nej se pogovori z nekom, da izbolša stvari v svojmu žiulenu... itd itd
Zadnjič spremenil Trouble, dne 24. Dec. 2011 0:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
ena_rožca - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2011
mislm, da to nima nbene veze z zrakom al kej podobnim. meni se tudi dogaja ful pogosto. verjetno maš slabe sanje, al nočne more. jaz se celo sredi noči zbudim ko jočem med spanjem. pač imaš malo bolj močne sanje. jaz dajem sanjam velik pomen in se celo zjutri zbudim in se spomnem kaj sem sanjala, in če je blo slabo sem pol še nekej časa slabe volje.
Take chance. Make a change. And breakaway.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Se je tudi meni že zgodilo, sicer redko sanjam...enkrat se pa spomnim da sem se zbudil ves zaliman in solzen, ampak to je bilo v obdobju smrti v družini.
Najbrž zato, ker sem bil zaposlen s organiziranjem pogreba in takimi zadevam...tako da nekje mora butniti ven.
Pomiri se, najbrž te nekaj bremeni.
Najbrž zato, ker sem bil zaposlen s organiziranjem pogreba in takimi zadevam...tako da nekje mora butniti ven.
Pomiri se, najbrž te nekaj bremeni.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Led Zeppelin napisal/-a:sicer redko sanjam
Sanjaš popolnoma vedno kadar spiš, samo je odvisno od intenzitete spanja, če se zjutraj spomniš sanj ali ne.
sicer sem pa že jaz sanjal vsega boga žalostnega pa še nikoli nisem jokal med spanjem. se včasih zbudim zaradi groznih sanja ampak lahko sanjam smrt v familiji al pa kaj res ful žalostnega pa klub vsemu ne jočem ampak pač odsanjam pa naslednji dan lepo dalje.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Rozcaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Kadar sanjam kaj žalostnega, se mi to zgodi (npr. nazadnje sem sanjala, da so mi psa ubili). Zjutraj se pa zbudim vsa solzna in objokana. Sem se pa tudi že ponoči zbudila in dobesedno jokala
˝When the last tree is cut, the last river poisoned and the last fish dead, we will discover that we can't eat money. ˝
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
meni dostikrat zjutraj, ko se zbudim, začnejo tečt solze. Ampak to ni jok, kaj pa je, pa nebi vedla. Nič čustvenega, sem vzela za normalen pojav
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Ja bo treba poksrbet za relaksacijo pred spanjem in bolj kvaliteten spanec.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Jaz sem se tudi že zbudila objokana, ko sem kaj žalostnega sanjala. Sicer ene 2x v življenju, ampak sem se. Je bilo bolj zabavno, ko sem sama sebe zbudila, ker sem se naglas smejala med spanjem.
Prvi neprebran prispevek • 15 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov