Zaupanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
janeva napisal/-a:Čak mal...zdaj se s tistim prijateljem sploh ne družiš več?
Potem mislim da si boš pridobila zaupanje brez kakšnih hujših naporov
Drugač pa mislim da prijatelji, ki so zaljubljeni vate, res ne morejo biti tvoji prijatelji. Sploh če maš fanta.
Sem vidla primer pri prijateljici...je mela fanta in takšnega kolega in pol je fanta pustila na koncu zarad tistga kolega. Po moje se tega tud tvoj fant boji.
Jaz se pa ne strinjam. Zakaj ne morejo bit?
Če se je pri tvoji prijateljici tako zgodilo, še ne pomeni da se bo tudi ostalim.
Sem pa že bila v situaciji, ko me je fant po pol leta zveze "prisilil" v izbiro med njim in zelo dobrim kolegom. In je fant odletel (sicer še marsikaj ni štimalo, to je bila le pika na i).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Jaz enostavno vem, da neb mobla bit prijateljica s fantom, ki je zaljubljen vame. Pa tudi, če bi mu povedala, da si js ne želim ničesar več od njega kot samo prijateljstvo bi se pomoje ful nelagadno počutila in skoz bi mela nek neprijeten občutek, da on samo čaka, da se recimo s fantom spreva ali se razideva in da bi s tem dobil upanje, da bova pa zdej kar midva skupaj. Ali pa recimo, če se mu nasmejala ali pa ga malo lepše pogledala bi si lahko že mogoče mislu, da mam tud js kako simpatijo do njega...
Tole govorim sicer na pamet, ker v taki situaciji nisem še bila. Ampak kot sem rekla, bi se vsaj jaz počutila zelo nelagodno in bi pomoje zelo omejila stike s takim človem ali pa jih čist prekinila.
Tole govorim sicer na pamet, ker v taki situaciji nisem še bila. Ampak kot sem rekla, bi se vsaj jaz počutila zelo nelagodno in bi pomoje zelo omejila stike s takim človem ali pa jih čist prekinila.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Haley...se strinjam
In NE, js se s takimi kolegi enostavno ne bi mogla več družit. Razen, če se potem ko razčistim z njim, res drži pri prijateljstvu. Ampak itak da bo vedno upal ne nekaj več, tak da res ne vem. Po mojem mnenju ne.
Itak je pa že to mal čudno, da se sploh želi družit s tabo, če mu daš vedet da nočeš nič, on pa je za. Za tem druženjem ziher niso samo prijateljski nameni.
Drugač pa seveda vpliva tud to kako dolgo je že tvoj prijatelj, koliko ti sploh pomeni itd. tak da mogoče so tud kakšne res izjemne izjeme
In NE, js se s takimi kolegi enostavno ne bi mogla več družit. Razen, če se potem ko razčistim z njim, res drži pri prijateljstvu. Ampak itak da bo vedno upal ne nekaj več, tak da res ne vem. Po mojem mnenju ne.
Itak je pa že to mal čudno, da se sploh želi družit s tabo, če mu daš vedet da nočeš nič, on pa je za. Za tem druženjem ziher niso samo prijateljski nameni.
Drugač pa seveda vpliva tud to kako dolgo je že tvoj prijatelj, koliko ti sploh pomeni itd. tak da mogoče so tud kakšne res izjemne izjeme
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
haley napisal/-a:Jaz enostavno vem, da neb mobla bit prijateljica s fantom, ki je zaljubljen vame. Pa tudi, če bi mu povedala, da si js ne želim ničesar več od njega kot samo prijateljstvo bi se pomoje ful nelagadno počutila in skoz bi mela nek neprijeten občutek, da on samo čaka, da se recimo s fantom spreva ali se razideva in da bi s tem dobil upanje, da bova pa zdej kar midva skupaj. Ali pa recimo, če se mu nasmejala ali pa ga malo lepše pogledala bi si lahko že mogoče mislu, da mam tud js kako simpatijo do njega...
PODPIS.
hej,ampak kaj je pa s tem tvojim prijateljem narobe?! Zakaj nisi z njim? Pusti fanta in poskusi vezo s tem prijateljem (zakaj pa ne?! )
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, vem da se pri takih prijateljstvih lahko hitro zaplete in da fant lahko še vedno upa (iz izkušenj ).
Mogoče preveč govorim iz osebnih izkušenj. Imam prijatelja, ki je odkrito priznal, da sem mu všeč. In sem mu povedala, da bo ostalo le pri prijateljstvu, tudi če se s fantom razideva in se je sprijaznil s tem (upam, če se pa ni, pa ni to moj problem). In se kar precej druživa (letos malce manj, ker nisem toliko v Lj; prej pa skoraj vsak dan- od žurov, kosil, pijačk, debat sredi noči na klopcah). Sem vesela, da imam fanta, ki ga to najino prijateljstvo ne spravlja v obup in mi zaupa. Je pa tudi njegova najboljša prijateljica njegova nekoč skoraj punca
Avtorica teme se mi zdi pa čist otročja, njen fant pa še bolj.
Mogoče preveč govorim iz osebnih izkušenj. Imam prijatelja, ki je odkrito priznal, da sem mu všeč. In sem mu povedala, da bo ostalo le pri prijateljstvu, tudi če se s fantom razideva in se je sprijaznil s tem (upam, če se pa ni, pa ni to moj problem). In se kar precej druživa (letos malce manj, ker nisem toliko v Lj; prej pa skoraj vsak dan- od žurov, kosil, pijačk, debat sredi noči na klopcah). Sem vesela, da imam fanta, ki ga to najino prijateljstvo ne spravlja v obup in mi zaupa. Je pa tudi njegova najboljša prijateljica njegova nekoč skoraj punca
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
*mala* napisal/-a:Ja, vem da se pri takih prijateljstvih lahko hitro zaplete in da fant lahko še vedno upa (iz izkušenj ).
Ja,tudi jaz sem dobila tak občutek.
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole sem hotela dodat - valda je pomembno tudi kolk dobr je ta prijatelj sicer.janeva napisal/-a:Drugač pa seveda vpliva tud to kako dolgo je že tvoj prijatelj, koliko ti sploh pomeni itd. tak da mogoče so tud kakšne res izjemne izjeme
- neflvos
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 4. 2010
Zakaj sem zaj otročja? Sej te nism vprašala kaj si misliš o meni. Vprašala sem za nasvet in ziher nism prva k se ji je to zgodil. To ko pa ti tuke neki za brezveze pišeš, sam tok da ti komentarje gor nabija , to je budalizem. Pač če ti nepaše tema ali pa nimaš nič pametnega za povedat, se ne vmešuj vanjo.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
A woman has a close male friend. This means that he is probably interested in her, which is why he hangs around so much. She sees him strictly as a friend. This always starts out with, you're a great guy, but I don't like you in that way. This is roughly the equivalent for the guy of going to a job interview and the company saying, You have a great resume, you have all the qualifications we are looking for, but we're not going to hire you. We will, however, use your resume as the basis for comparison for all other applicants. But, we're going to hire somebody who is far less qualified and is probably an alcoholic. And if he doesn't work out, we'll hire somebody else, but still not you. In fact, we will never hire you. But we will call you from time to time to complain about the person that we hired.
Zadnjič spremenil amark31, dne 06. Apr. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tralalala, kdo pa pravi, da je tisti "zaljubljeni prijatelj" res tolk superkul oseba, s katero se potem primerja vse ostale?
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Moški in ženska sta lahko kolega samo v dveh primerih:
- Če je eden izmed njiju gej.
- Ali pa če obstajajo določeni razlogi zaradi katerih ne bi bila nikdar skupaj.
Imam kolega, ki je imel punco s katero sta se zelo dobro razumela. Vendar je prišlo do nekih konfliktov in zdaj sta zelo dobra kolega. Kolega sta pa lahko zato, ker oba vesta kako je bilo, ko sta bila skupaj in tega si ne želita več.
- Če je eden izmed njiju gej.
- Ali pa če obstajajo določeni razlogi zaradi katerih ne bi bila nikdar skupaj.
Imam kolega, ki je imel punco s katero sta se zelo dobro razumela. Vendar je prišlo do nekih konfliktov in zdaj sta zelo dobra kolega. Kolega sta pa lahko zato, ker oba vesta kako je bilo, ko sta bila skupaj in tega si ne želita več.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov