Zaupanje

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2010 10:22

haley napisal/-a:Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).
Smem prašat zakaj ju nimaš več? Se mi zdi ključno pri razumevanju moško-ženskih prijateljstev.. Pa ne mi ven z "zgubili smo stike" - ker v primeru resnega, tesnega prijateljstva se to ne zgodi kar tako..
Sploh pa, verjamem, da je dosti takih tipov, ki si ne upajo priznati čustev prijateljici in raje potiho malce trpijo zraven kot pa da sploh niso poleg tiste osebe...ne verjamem pa, da to lahko dolgo traja.

jullia_ napisal/-a:http://www.laddertheory.com/
What she said.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 10:32

haley napisal/-a:^^Evo nekaj enakega je pri meni. Njemu lahko vse zaupam, bolj kot katerikoli prijateljici. Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).

Kaj bi pa naredila, če bi ti ta trenutni tesni prijatelj povedal, da si mu všeč? A bi ga skenslala? Glede na to, da si napisala, da nebi mogla bit prijateljica z nekom, ki je zaljubljen vate.

Jaz bi bila tudi težko prijateljica z nekom, v katerega sem zaljubljena, ampak če drugim okoli mene tako ustreza me pa ne moti. Tudi če še kar upajo to nekak ni moj problem (glede na to, da sem pojasnila, da iz tega nikoli ne bo nič).

Je pa res, da sva ravno iz tesnega prijateljstva ratala s fantom par :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 10:48

kako težko je nekaj verjeti ane? :D Če se pri vama to ne izzide še ne pomeni da ni mogoče :wink: Saj pa si lahko ti prijatelju simpatična pa to še ne pomeni da bi on želel imeti kej s teboj. Bodita brez skrbi da je v naših prijateljskih vezeh to verjetno tudi razčiščeno :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 10:52

Vseeno me zanima. Kaj če ti ta najboljši prijatelj pove, da si mu všeč, da je zaljubljen vate?

Kljub temu, da so pravila in je vse razčiščeno, se to lahko zgodi.

Saj samo vprašam (in tudi ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak kaj če pa vseeno se), ni treba razumet vse kot napad :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Apr. 2010 11:00

Tud sama mam enga tesnega prijatelja.. sva soseda celo življenje, okoli 4 leta nazaj, smo se pa začel družit. Js mam fanta, on ma punco.. najbrž preživiva pa več časa skupaj, kot pa partnerji.. nikol nobenih problemov, nikol nobenih prekoračenih meja..
Prej sem tudi mela enga dobrega kolega (sicer sva res zgubila stike, ker se nikakor nista mogla ujet s fantom), s katerim sva pa po recimo enem mesecu druženja pač obojestransko razčistla, da sva samo prijatelja.. to je bil tut verjetno prijatelj s kterim sva si bla najbližje..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 11:01

Če bi se nekega dne zgodilo, da bi se zaljubil vame bi bil pač na slabšem saj je lahko prepričan da v zvezi ne bova. Zdaj o tem razmišljat je takšna bedarija.
Kaj pa če se tvoja najboljša prijateljica zaljubi vate?
Oba malo drugače jemljeva prijateljstvo. In jaz ga ne delim na moško in žensko, kot tudi on ne. Tako da sem lahko ziher da do zaljubljenosti med nama ne bo prišlo. Sva tudi oba v zvezi :wink:

Ne jemljem to kot napad ampak kot eno butasto spraševanje glede mojega prijateljstva in govorenje češ da to pa res ni mogoče...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 11:07

To butasto vprašanje sploh ni bilo namenjeno tebi, ampak haley :wink: Če si se ti našla v tem vprašanju in čutila potrebo po odgovoru, ne rabiš bit pol tak tečna... In nihče te ne sili da karkoli odgovoriš :wink:

Pač zanimivo se mi zdi, da bi te svoje najljubše prijatelje kar skenslale, če bi vam povedali, da ste jim všeč. In tudi če se najboljša prijateljica zaljubi vame, jo nebi skenslala, ampak lepo razčistila z njo, da iz te moke ne bo kruha in če bi se ona sprijaznila s tem, ne vidim razloga zakaj nebi bili še naprej najboljši prijateljici.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2010 11:08

nanamiša napisal/-a:Ne jemljem to kot napad ampak kot eno butasto spraševanje glede mojega prijateljstva in govorenje češ da to pa res ni mogoče...
Tega nihče ne trdi; sprašujemo pač, ker nam je nepoznano - zakaj je to tako težko razumeti? ;)
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 11:11

Zakaj je tako težko razumet da je prijateljstvo med moško in žensko mogoče?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 08. Apr. 2010 11:13

Pomoje, da je bolj "nerazumljivo" to, da se prijateljstvo konča, če prestopi meje prijateljstva z ene strani.. kokr sm js razumela :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 11:13

*mala* napisal/-a:Pač zanimivo se mi zdi, da bi te svoje najljubše prijatelje kar skenslale, če bi vam povedali, da ste jim všeč.

kje sem pa to napisala? :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 11:14

Nisem rekla, da si ti to napisala. Saj zato sem pa haley vprašala tisto vprašanje, ne tebe. :wink:

Zaradi tele njene izjave:
haley napisal/-a:Jaz enostavno vem, da neb mobla bit prijateljica s fantom, ki je zaljubljen vame.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 11:18

Pisala si v množini. Torej naj bi letelo to na vse ki imamo moškega za prijatelja :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 11:29

Kje je tukaj množina v prvi objavi na tej strani, na katero si pač morala odgovorit? Pa še citirala sem haley, tako da je bilo očitno da vprašanje namenjeno njej.

*mala* napisal/-a:
haley napisal/-a:^^Evo nekaj enakega je pri meni. Njemu lahko vse zaupam, bolj kot katerikoli prijateljici. Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).

Kaj bi pa naredila, če bi ti ta trenutni tesni prijatelj povedal, da si mu všeč? A bi ga skenslala? Glede na to, da si napisala, da nebi mogla bit prijateljica z nekom, ki je zaljubljen vate.

Jaz bi bila tudi težko prijateljica z nekom, v katerega sem zaljubljena, ampak če drugim okoli mene tako ustreza me pa ne moti. Tudi če še kar upajo to nekak ni moj problem (glede na to, da sem pojasnila, da iz tega nikoli ne bo nič).

Je pa res, da sva ravno iz tesnega prijateljstva ratala s fantom par :D

Ja, potem sem pa pač pisala bolj splošno, kar pa še ne pomeni da sem imela nujno tebe v mislih (ker se ne spomnim kaj še napisala v tej temi) :wink: (ker je kar nekaj jih napisalo, da nebi mogle bit prijateljice z nekom, ki zaljubljen v njih)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Apr. 2010 11:30

nanamiša napisal/-a:Pisala si v množini.
Ja; sam ti pa nisi "množina" - podala si svoj pogled in to bi lahko bilo to.
nanamiša napisal/-a:Torej naj bi letelo to na vse ki imamo moškega za prijatelja :wink:
Saj jih imamo tudi ostale, ampak pri večini velja eno od tistih prej omenjenih faktorjev (ali je nekdo gej ali se je pa ugotovilo, da z ene strani ni privlačnosti in je drugi pristal na tako prijateljstvo..).

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov