Zaupanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a: Pač zanimivo se mi zdi, da bi te svoje najljubše prijatelje kar skenslale, če bi vam povedali, da ste jim všeč.
Ja v tem se najdem tudi jaz. Vprašala si me tudi kaj bi naredila če bi mi prijatelj rekel da je zaljubljen vame
Žal mi je za vas ker vam takšno prijateljstvo ne uspeva.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
*mala* napisal/-a:haley napisal/-a:^^Evo nekaj enakega je pri meni. Njemu lahko vse zaupam, bolj kot katerikoli prijateljici. Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).
Kaj bi pa naredila, če bi ti ta trenutni tesni prijatelj povedal, da si mu všeč? A bi ga skenslala? Glede na to, da si napisala, da nebi mogla bit prijateljica z nekom, ki je zaljubljen vate.
Js mislem, da če se to ni zgodilo v 5. letih odkar se poznava, se tudi zdaj ne bo. Pa tudi sedaj je začel z eno fejst punco, pa je res zaljubljen do ušes.
Če bi se pa slučajno zgodilo...hm...pol pa res ne vem...čisto možno, da bi prekinila stike z njim ali bi jih pa zelo zelo omejila. Ker bi se zelo nelagodno počutila potem v njegovi družbi, ker ga js dejansko vidm kot svojga starejšga brata in se enostavno neb mogla enako obnašat do njega kot sedaj.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Hvala za odgovor.
Sej ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak vedno je možnost (pa če je še tako majhna).
Sej ne pravim, da se bo to zgodilo, ampak vedno je možnost (pa če je še tako majhna).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Tole je pa res nepotreben komentar..nanamiša napisal/-a:Žal mi je za vas ker vam takšno prijateljstvo ne uspeva.
-
haley - Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:Smem prašat zakaj ju nimaš več? Se mi zdi ključno pri razumevanju moško-ženskih prijateljstev.. Pa ne mi ven z "zgubili smo stike" - ker v primeru resnega, tesnega prijateljstva se to ne zgodi kar tako..haley napisal/-a:Pa tudi pred njim sem imela že zelo dva tesna prijatelja, pa ni nikoli kazalo, da se bo kaj več iz tega razvilo (in se tudi ni).
Sploh pa, verjamem, da je dosti takih tipov, ki si ne upajo priznati čustev prijateljici in raje potiho malce trpijo zraven kot pa da sploh niso poleg tiste osebe...ne verjamem pa, da to lahko dolgo traja.What she said.jullia_ napisal/-a:http://www.laddertheory.com/
Se tudi slišim s tistimi dvema kolegoma še, sm pač se ne vidimo več tako pogosto. En že tako na drugem koncu Slovenije živi, pa ima sedaj še družino, tako da valda da mu je to na prvem mestu. Z drugim se pa tudi slišiva še in vidiva, sm ne tako pogosto.
Ja včasih tudi do tega 'zgubili smo stike' pride Sm mela tud že kako ful dobro kolegico, pa se sedaj skoraj nič več ne slišimo. Se mi zdi to ena zlo pogosta stvar v življenju.
Tudi moj fant je imel na začetku najine zveze dve zelo dobri prijateljici...pa so tudi skoraj izgubili stike, pa ima zdej dve drugi prijateljici
-
haley - Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:^^ Hvala za odgovor.
Se strinjam, da je vedno možnost. Sm mislem, da sta lahko moški in ženska tud dobra kolega, brez tega da si želita nečesa več.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Vem, da se zgodi tudi "smo zgubili stike", ampak še vseeno se mi zdi, da če je res tesno prijateljstvo..ne vem, bi se človek trudil več za ohranjanje le-tega.. (govorim na splošno, ne o tebi)haley napisal/-a:Se tudi slišim s tistimi dvema kolegoma še, sm pač se ne vidimo več tako pogosto. En že tako na drugem koncu Slovenije živi, pa ima sedaj še družino, tako da valda da mu je to na prvem mestu. Z drugim se pa tudi slišiva še in vidiva, sm ne tako pogosto.
Ja včasih tudi do tega 'zgubili smo stike' pride Sm mela tud že kako ful dobro kolegico, pa se sedaj skoraj nič več ne slišimo. Se mi zdi to ena zlo pogosta stvar v življenju.
Tudi moj fant je imel na začetku najine zveze dve zelo dobri prijateljici...pa so tudi skoraj izgubili stike, pa ima zdej dve drugi prijateljici
Pa hvala za objasnitev.
Pa OK, če že ne morš odnehat - kakšno prijateljstvo mi kao ne uspeva? Z moškim? Poglej na prejšno stran - moj "BFF" je tip (s tem, da je pač gej, kar olajša vse skupaj ).nanamiša napisal/-a:kaj ti naj drugega rečem če ti takšno prijateljstvo ne uspe
Al misliš takšno, da noben ni gej in noben ne čuti nobene privlačnosti? - v takem primeru, a ni vseeno? Še zmeri mam uspešno moško-žensko prijateljstvo...and that's what counts.
-
nanamiša - Cosmofrik
purple_rain napisal/-a:Saj jih imamo tudi ostale, ampak pri večini velja eno od tistih prej omenjenih faktorjev (ali je nekdo gej ali se je pa ugotovilo, da z ene strani ni privlačnosti in je drugi pristal na tako prijateljstvo..).
Sem ti samo odgovorila na to In nikjer nisem rekla da nimaš prijateljev
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^nč nisi odgovorila, komentiraš neki v tri krasne..
nanamiša napisal/-a:Žal mi je za vas ker vam takšno prijateljstvo ne uspeva.
Ampak itak, you're a saint :bussi:nanamiša napisal/-a:kaj ti naj drugega rečem če ti takšno prijateljstvo ne uspe
-
nanamiša - Cosmofrik
Nevem kaj tukaj ni jasno Če ne zastopiš tvoj problem. Vsega ti pa res ne bom šla do potankosti pa 3x razlagat da si boš gor prišla
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ni mi jasno zakaj si takšna sitnoba in morš vedno mešat štrene.
Ampak, imaš prav, moj problem, ni ti treba mi še tega razjasnevat (beri: prosim zadrži se nadaljnega komentiranja mojih postov v tej temi).
Ampak, imaš prav, moj problem, ni ti treba mi še tega razjasnevat (beri: prosim zadrži se nadaljnega komentiranja mojih postov v tej temi).
-
purple_rain - Cosmopsiho
Dobra fora, ker "ti" odgovor tle ne velja.nanamiša napisal/-a:Hehe kdo je kaj začel spet komentirati moje poste
-
nanamiša - Cosmofrik
Ja seveda purple Saj ti pravim drugič ne komentriaj pa ne sprašuj za podrobnosti ko bom kakšen post napisala, da ne bom na koncu spet jaz tista ki se vtikuje pa štrene dela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov