Zaupanje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
A fant pa ni?Pri dvajsetih pa bi ja lahko vedel, da ni ravno znak resnosti in odraslosti, da partnerju prepoveduješ stvari, daješ ultimate in na koncu spodnašaš, da mu/ji ne zaupaš.Jaz bi ga poslala v tri krasne in mu zaželela lepo pot
The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Čak mal...zdaj se s tistim prijateljem sploh ne družiš več?
Potem mislim da si boš pridobila zaupanje brez kakšnih hujših naporov
Drugač pa mislim da prijatelji, ki so zaljubljeni vate, res ne morejo biti tvoji prijatelji. Sploh če maš fanta.
Sem vidla primer pri prijateljici...je mela fanta in takšnega kolega in pol je fanta pustila na koncu zarad tistga kolega. Po moje se tega tud tvoj fant boji.
Drugač pa mislim da prijatelji, ki so zaljubljeni vate, res ne morejo biti tvoji prijatelji. Sploh če maš fanta.
Sem vidla primer pri prijateljici...je mela fanta in takšnega kolega in pol je fanta pustila na koncu zarad tistga kolega. Po moje se tega tud tvoj fant boji.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
janeva napisal/-a:Čak mal...zdaj se s tistim prijateljem sploh ne družiš več?
Se strinjam z odebeljenim
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov