Zaroka kako in ali je že čas?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 01. Apr. 2010 20:45

Pomoje nimaš kej sfalit. Načrtujeta otročka, torej te je izbrala za človeka, ki bo celo življenje oče njenemu otroku. Poroka ni za celo življenje, otrok pa je. Tko da, razen le nima kaj proti poroki kot taki, moslim da bo za. Kraj se mi zdi primeren, sam še kakšno hudo sceno pripravi :)

Pa sta že tko prej kej diskutirala.....si želi poroke al je bl za življenje na koruzi, kaj ji zakon predstavlja ipd? V treh letih sta zih mela kakšne teme, vezane na to....
Uporabniški avatar
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bučk@ » 01. Apr. 2010 21:43

glede na to, da se selita skupaj in načrtujeta otročka je vprašanje le, če se punca želi poročiti in ne če se želi poročiti s tabo. če želi imeti otroka s tabo potem si tudi želi tebe za vedno. vprašanje je le kakšno mnenje ima glede poroke same. nekaterim je poroka življenjski cilj, drugim pa le podpisan kos papirja. kaj njej pomeni ti bo pa znala povedati le ona. se pa čudim, da ne poznaš njenega mnenja, glede na to, da načrtujejta skupno prihodnost. se nista nikoli pogovarjala o tem?
če si pa tako nesiguren pa jo le malo povprašaj kakšne so njene želje, kaj si misli o poroki. na primer, ko bo po tv kašna poroka (kar je itak že skor v vsakem filmu) jo čist tako mimogrede vprašaj, če ima ona tudi željo, da bi se kdaj poročila. po njenem odg. boš hitro vedel ali načrtovati tudi zaroko ali ne.
pa srečno :)
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 02. Apr. 2010 6:25

Začni pogvor, da se ne sodelavec ali znanec ženi in da bo imel veliko poroko. Potem pa vprašaj kako si je pa ona zamišljala, pa boš videl odziv.
(s)mej se
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 02. Apr. 2010 9:41

Tega pa mi ne bomo znali povedati, ker ne vemo kaj si tvoja punca želi. Sam moraš malo potipati kaj meni o porokah.
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Lucia Klasinc » 02. Apr. 2010 20:54

Jure, mislim, da nekje v sebi že veš odgovor, da je pravi vzrok tvoje neodločnosti strah ali kaj podobnega. Prepričana sem, da si tvoja punca želi poroke ali vsaj skupnega življenja (če ni pristaš porok), saj drugače ne bi načrtovala otroka. Verjetno si nekje na tihem tega res želi ... zato kar pogumno, zaprosi jo. Glede na to, da je tvoja punca, oseba, ki bi ti morala biti najbljižje, se ne rabiš ničesar bat.

Prijetno potovanje vama želim!

(Mimogrede, zdi se mi zelo fajn, da si se posebej za to priložnost prijavil v forum in se malce pozanimal.. :) )
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 04. Apr. 2010 7:37

barbie_girl_85 napisal/-a:Pomoje nimaš kej sfalit. Načrtujeta otročka, torej te je izbrala za človeka, ki bo celo življenje oče njenemu otroku. Poroka ni za celo življenje, otrok pa je. Tko da, razen le nima kaj proti poroki kot taki, moslim da bo za. Kraj se mi zdi primeren, sam še kakšno hudo sceno pripravi :)

Se popolnoma strinjam...če je za otroka, mislim da misli resno s tabo in da "ne" ravno nebi rekla, če bi jo že zaprosil (razen če je res hudooooo proti poroki...

Čeprav tu se ne strinjam ravno s to hudo sceno... še posebej ne v kaki javnoti ali na javnem kraju...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]