Zaroka kako in ali je že čas?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Pomoje nimaš kej sfalit. Načrtujeta otročka, torej te je izbrala za človeka, ki bo celo življenje oče njenemu otroku. Poroka ni za celo življenje, otrok pa je. Tko da, razen le nima kaj proti poroki kot taki, moslim da bo za. Kraj se mi zdi primeren, sam še kakšno hudo sceno pripravi
Pa sta že tko prej kej diskutirala.....si želi poroke al je bl za življenje na koruzi, kaj ji zakon predstavlja ipd? V treh letih sta zih mela kakšne teme, vezane na to....
Pa sta že tko prej kej diskutirala.....si želi poroke al je bl za življenje na koruzi, kaj ji zakon predstavlja ipd? V treh letih sta zih mela kakšne teme, vezane na to....
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
glede na to, da se selita skupaj in načrtujeta otročka je vprašanje le, če se punca želi poročiti in ne če se želi poročiti s tabo. če želi imeti otroka s tabo potem si tudi želi tebe za vedno. vprašanje je le kakšno mnenje ima glede poroke same. nekaterim je poroka življenjski cilj, drugim pa le podpisan kos papirja. kaj njej pomeni ti bo pa znala povedati le ona. se pa čudim, da ne poznaš njenega mnenja, glede na to, da načrtujejta skupno prihodnost. se nista nikoli pogovarjala o tem?
če si pa tako nesiguren pa jo le malo povprašaj kakšne so njene želje, kaj si misli o poroki. na primer, ko bo po tv kašna poroka (kar je itak že skor v vsakem filmu) jo čist tako mimogrede vprašaj, če ima ona tudi željo, da bi se kdaj poročila. po njenem odg. boš hitro vedel ali načrtovati tudi zaroko ali ne.
pa srečno
če si pa tako nesiguren pa jo le malo povprašaj kakšne so njene želje, kaj si misli o poroki. na primer, ko bo po tv kašna poroka (kar je itak že skor v vsakem filmu) jo čist tako mimogrede vprašaj, če ima ona tudi željo, da bi se kdaj poročila. po njenem odg. boš hitro vedel ali načrtovati tudi zaroko ali ne.
pa srečno
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Tega pa mi ne bomo znali povedati, ker ne vemo kaj si tvoja punca želi. Sam moraš malo potipati kaj meni o porokah.
-
Lucia Klasinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Maribor
Jure, mislim, da nekje v sebi že veš odgovor, da je pravi vzrok tvoje neodločnosti strah ali kaj podobnega. Prepričana sem, da si tvoja punca želi poroke ali vsaj skupnega življenja (če ni pristaš porok), saj drugače ne bi načrtovala otroka. Verjetno si nekje na tihem tega res želi ... zato kar pogumno, zaprosi jo. Glede na to, da je tvoja punca, oseba, ki bi ti morala biti najbljižje, se ne rabiš ničesar bat.
Prijetno potovanje vama želim!
(Mimogrede, zdi se mi zelo fajn, da si se posebej za to priložnost prijavil v forum in se malce pozanimal.. )
Prijetno potovanje vama želim!
(Mimogrede, zdi se mi zelo fajn, da si se posebej za to priložnost prijavil v forum in se malce pozanimal.. )
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
barbie_girl_85 napisal/-a:Pomoje nimaš kej sfalit. Načrtujeta otročka, torej te je izbrala za človeka, ki bo celo življenje oče njenemu otroku. Poroka ni za celo življenje, otrok pa je. Tko da, razen le nima kaj proti poroki kot taki, moslim da bo za. Kraj se mi zdi primeren, sam še kakšno hudo sceno pripravi
Se popolnoma strinjam...če je za otroka, mislim da misli resno s tabo in da "ne" ravno nebi rekla, če bi jo že zaprosil (razen če je res hudooooo proti poroki...
Čeprav tu se ne strinjam ravno s to hudo sceno... še posebej ne v kaki javnoti ali na javnem kraju...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]