Zanimiva e-pošta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 127 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
~NIA~ napisal/-a:men osebno je moj fant moj najboljši kolega. če bom rabla jit na žur bom šla z njim (in frendi), če bom rabla pomoč pr (skoraj) čemrkol, se lahk obrnem nanga, težave zaupam njemu, nejga prašam za nasvet.. povem mu kam grem, s kom grem, kako grem, kdaj pridem (no sej tko nikamor ne grem kot s kolegicami na pijačo pa z mamo v lj/italjo v šoping pa s familjo k sorodnikom..)
men se zdi logično da bi fantu povedala če ma kolegica rojstni dan, a naj on voha da se jst v soboto odpravljam ven? on bo šou z mano kupt darilo!
nevem kako mate to vi, partnerja naj bi si zaupala, bila eno.. ne pa on ma svoj lajf, ona svojga.. seveda ga mata, ampak imata tud skupni lajf in ta se mi zdi bolj pomembn kot 'svoj' lajf.. čene kaj imaš sploh fanta? da lahko nadležnemu tipu k teži v kafiču rečeš da ga maš? da greš ven z njim ko nihče drug nima cajta?
tud jst (midva) imava vsak svoj lajf, ampak prednost ima najina zveza. usaj zanekrat je tko in lepo bi blo če bi tko ostalo
se popolnoma strinjam s tabo, sem čisto istega mišljenja kot ti. če si v resni zvezi je čist logično da poveš kam in kdaj greš ( v mislih imam žurke..) že iz tega razloga da partner ne bo načrtoval česa drugega za vaju in da se bo tudi on lahko zmenil z svojimi kolegi da gre ven.
ampak čist nič pa ne razumem punkie:skupi sva k sva skupi, k nisva pa tut nisva dosti na vezi..
mislim, kaka zveza je pa pol to??
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
~NIA~ napisal/-a: ... imata tud skupni lajf in ta se mi zdi bolj pomembn kot 'svoj' lajf ...
Tebi se mogoče tole zdi ful zrelo in odraslo razmišljanje, v resnici pa ni. Kar povprašaj malo starejše ženske, pa ti bodo povedale, da je, kot prvo, nemogoče ločiti svoj lajf od skupnega, kot drugo pa ne moreš funkcionirat v nobeni izmed družbenih vlog (punca je ena izmed njih), če ne postavljaš sebe na prvo mesto. Vsaj na dolgi rok ne.
Ampak ti (vsaj pomoje) itak fejkaš, v resnici si pa eno precej egoistično bitje, ki zna še kako dobro postaviti sebe v prvi plan in fanta pokomandirati tako, da dosežeš svoje. Tako da se pri tebi ni ravno za bati, da tvoje želje in cilji ne bodo izpolnjeni in se boš zato sesula
- sarita
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
Preden sem imela zdejšnjega fanta, sem imela nekoga, za katerega sem mislila, da je pravi. No, pa ni bil, ker je to sigurno moj zdajšnji. Kot pravi Nia, moj fant je moj najboljši prijatelj. Če ga potrebujem, pride, no matter what. En za drugega veva, kam greva, kdaj prideva, vse. Ja, sva v svojem zaprtem krogu, ampak v tem ne vidim nič narobe. Nama pač tako paše, sva sama sebi popolnoma zadosti. Tudi če zmanjka besed, je med nama tista prijetna tišina (ki te ne sili v razmišljanje "kaj bi pa zdej še rekel..."). Sem skoraj prepričana, da vse ne razmišljate enako, ker smo si pač različni. Nekatere ne bi mogle brez aerobike 5x na teden, brez kafetkov 3x na dan, brez žuranja s prijatelji (in brez fanta) vsaj 2x na teden,... Osebno si ne predstavljam (več) zveze, kjer se s fantom slišim po telefonu 3x, vidim z njim pa 2x na teden. Sem pa kar dosti časa živela tako zvezo in sem mislila, da je popolna. No, zame zgleda ni bila, ker je zdajšnja mnogo bolj intenzivna in ljubeča. Vsakemu svoje.
Še o začeti temi - jst bi punco vprašala, kaj je s temi mejli in tem fantom... Pogovor je še vedno najboljše (in najhitrejše) zdravilo. Najbrž ni tko hudo, kot je trenutno v tvoji glavi. Been there, done that!
Še o začeti temi - jst bi punco vprašala, kaj je s temi mejli in tem fantom... Pogovor je še vedno najboljše (in najhitrejše) zdravilo. Najbrž ni tko hudo, kot je trenutno v tvoji glavi. Been there, done that!
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Melani napisal/-a:ampak čist nič pa ne razumem punkie:skupi sva k sva skupi, k nisva pa tut nisva dosti na vezi..
mislim, kaka zveza je pa pol to??
ne vem kašna zveza je to, verjetno ne najbolj idealna in popolna, samo meni je težko ko vem da ga cel teden ne bom vidla, ko ga pokličem so mi pogovori v smislu kako si kaj delaš bedni, čez teden se ne vidiva in si tut ne poveva kaj delava. itak ponavadi nič posebnega, js sm vglavnem na faxu, potem še kakšne obveznosti, kakšen večer grem žurat, to je pa tut to. on pa je trenutno vglavnem doma in si išče za delat. fant pač ni moj rokovnik da bi vanj zapisovala vse kar počnem in bom počela. mislim, če bi izrazu željo da hoče vse vedet kaj počnem, potem bi mu povedala, sam ubistvu ga ne zanima kaj dosti.
sej meni se zdi ful lepo da ste s partnerji tko blizu, sam js sm letos pršla do spoznanja da veliko bolj trpim, če sem z nekom ful povezana in se zanašam na njega, potem pa on ne izpolne mojih pričakovanj. ugotovila sem da mi je lepo tut ko sem sama s sabo in sem sama odgovorna za vse, ker tko loh razočaram samo sama sebe, kar pa se ne zgodi prav dostikrat. ko pa drugi ljudje niso tisto, kar mislim da so, in ne naredijo tistega kar rečejo, ko ne izpolnijo nečesa, kar pričakujem, da bodo, potem me to ful prizadane. s fantom se mam lepo, ampak znam živet tut brez njega. sej situacija se bi verjetno spremenila, če bi živela skupaj, al pa če bi bila vsaj blizu doma, sam to nisva in skupi tut še zlo dolgo ne bova živela skupaj, tko da zaenkrat ostaja kot je, in tko mi odgovarja.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
Strinjam se s sarito...zelo lepo si napisala. Tako nekako si tudi jst predstavljam pravo vezo. Pa ne mislim s tem, da moraš partnerja zadušiti in da ne sme imeti "svojega lajfa", ampak pač, da sva zaveznika, da veva drug za drugega, da veva kakšne težave imam kdo od naju, da si pomagava, da si zaupava,...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
~NIA~ napisal/-a:nevem kako mate to vi, partnerja naj bi si zaupala, bila eno.. ne pa on ma svoj lajf, ona svojga.. seveda ga mata, ampak imata tud skupni lajf in ta se mi zdi bolj pomembn kot 'svoj' lajf.. čene kaj imaš sploh fanta? da lahko nadležnemu tipu k teži v kafiču rečeš da ga maš? da greš ven z njim ko nihče drug nima cajta?
Ja, prav si rekla... Vsak ima svoj lajf... Dodala bi pa še, da sta partnerja ločeni osebi, ki lahko delujeta samostojno... Kot smo na tem forumu že dostikrat povedali... Zveza ni dve polovici, sestavljeni skupaj, ampak 2 celoti, ki sta se našli in dobro funkcionirata (naj bi dobro funkcionirala). In če js študiram u LJ, on pa u KP in se čez teden ne vidiva, se druživa z ostalimi... In hodimo na kafečke, na žurke, u šoping... Pa ni treba, da si use poveva... Jaz njemu ne povem, kar se mi ne zdi bistveno... Pa ne zato, ker mu ne bi hotla povedat, ampak preprosto mi je ta stvar tako nepomembna, da kar sama pozabim na njo...
In ja...Vem, da mi bo on pomagu, ko ga bom rabla... Tudi jaz njemu pomagam, ko me rabi. In spoštujem tudi to, ko mi kakšno osebno stvar ne pove. Ne vrtam v njega in ne pričakujem od njega, da bo odgovoril na moj "Povej mi zdej takoj!", ampak počakam, ko bo pripravljen to povedat... Tudi če vem, da ima probleme, ne silim vanj. Preprosto mu dam vedet, da sm zraven in da se mi lahko zaupa kadarkoli... On pa odloča, kdaj je ta "kadarkoli", ker on sam ve, kdaj je čas, da mi kakšno resno stvar pove...
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
seveda se ne moremo primerjat med sabo ko pa imamo takoo različne zveze.
koker vidim je dost takih ki so vsak na svojem koncu imajo svoje obveznosti in se potem vidijo čez vikend. če bi jaz imela takšno zvezo tut vrjetno ne bi vsak dan povedla svojmu fantu vse kar se mi je zgodilo, ker bi pravzaprav živela v nekem svetu ki ga on ne pozna in obratno.
pa tut vrjetno se men ne bi dalo ves čas poslušat kak se ma pa on na faksu in kdaj in s kom je žuriral.. in normalno če si cel teden sam, se bol posvetiš sebi in lahko imaš svoj lajf.
ampak recimo moja zveza pa je čist drugačna. narazen sva z avtom 5 min in se skor vsak dan vidima. lahko si bol kot ne vse poveva ker sva v istem kraju in poznama iste ljudi in tako naprej.. poleg tega si intenzivno urejava stanovanje (trenutno kopalnico) in bi blo res čudno da bi recimo js en večer šla žurat ven brez da bi mu povedala, on pa bi se že z vsemi zmenu da bomo pač delali kopalnico a ne..
in potem men seveda ne ostane veliko časa za moj lajf. zjutri naredim kosilo, popoldan grem v šolo ali na šiht, zvečer pa grema potem po trgovinah iskat primerno pohištvo.. seveda grem kdaj med šolo z sošolcem na pijačo, pa mu tut ne povem zmeri..
hočem povedat da imamo zelo različne zveze.
memorex, tebe pa res ne razumem. postavi jo pred dejstvo in naj ti pove kk je pa konc.
koker vidim je dost takih ki so vsak na svojem koncu imajo svoje obveznosti in se potem vidijo čez vikend. če bi jaz imela takšno zvezo tut vrjetno ne bi vsak dan povedla svojmu fantu vse kar se mi je zgodilo, ker bi pravzaprav živela v nekem svetu ki ga on ne pozna in obratno.
pa tut vrjetno se men ne bi dalo ves čas poslušat kak se ma pa on na faksu in kdaj in s kom je žuriral.. in normalno če si cel teden sam, se bol posvetiš sebi in lahko imaš svoj lajf.
ampak recimo moja zveza pa je čist drugačna. narazen sva z avtom 5 min in se skor vsak dan vidima. lahko si bol kot ne vse poveva ker sva v istem kraju in poznama iste ljudi in tako naprej.. poleg tega si intenzivno urejava stanovanje (trenutno kopalnico) in bi blo res čudno da bi recimo js en večer šla žurat ven brez da bi mu povedala, on pa bi se že z vsemi zmenu da bomo pač delali kopalnico a ne..
in potem men seveda ne ostane veliko časa za moj lajf. zjutri naredim kosilo, popoldan grem v šolo ali na šiht, zvečer pa grema potem po trgovinah iskat primerno pohištvo.. seveda grem kdaj med šolo z sošolcem na pijačo, pa mu tut ne povem zmeri..
hočem povedat da imamo zelo različne zveze.
memorex, tebe pa res ne razumem. postavi jo pred dejstvo in naj ti pove kk je pa konc.
- Gost
Mene pa najbolj zanima kaj si v resnici o svoji zvezi in ženski mislijo fantje tipa Niin partner Dam desni noht na roki, da v resnici ne uživajo in taka zveza na dolgi rok nima srečne prihodnosti. Ker živeti ob človeku, ki vidi zgolj in samo tebe, je muka. In ne zdaj začeti s tem, da je to prava ljubezen. Prava ljubezen my ass. In pravi moški, pa kaj še? Copata, tip brez lastnega življenja, tip, ki se podreja punci in ki se ne upa zoprstaviti sistemu. Vau, take potrebujemo, prav res
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
MsN napisal/-a:Mene pa najbolj zanima kaj si v resnici o svoji zvezi in ženski mislijo fantje tipa Niin partner Dam desni noht na roki, da v resnici ne uživajo in taka zveza na dolgi rok nima srečne prihodnosti. Ker živeti ob človeku, ki vidi zgolj in samo tebe, je muka. In ne zdaj začeti s tem, da je to prava ljubezen. Prava ljubezen my ass. In pravi moški, pa kaj še? Copata, tip brez lastnega življenja, tip, ki se podreja punci in ki se ne upa zoprstaviti sistemu. Vau, take potrebujemo, prav res
mene tut..ampak ne kak tocno dolocen, ampak od vsake tle gor ki kaj napise o svoji zvezi, me zanima kako tut fantje gledajo na to z druge plati...ISKRENO! bi blo zanimivo vedet ja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ampak MsN in red_rose- kako pa vesta kako vajina fanta gledata na vašo zvezo? Mogoče tudi ne tako super, kot ve mislite.
Če se tip ne upa upret punci, in je vse po njeno, je to njegov problem.
Če se tip ne upa upret punci, in je vse po njeno, je to njegov problem.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Gost
Osebno nisem nikjer komentirala, kako moj fant gleda na najino zvezo, ker si o tem ne upam ustvarjati nobene posebne slike in naju ne postavljam za noben partnerski vzor, medtem ko Nia (pač se obešam na njene odgovore, ker so tako izstopajoči, seveda pa ni edina) nonstop poudarja, kako dobro imata stvari urejene ona dva s fantom, to jemlje za univerzalno pravilo ljubezni in ob enem še verjame, da tak način njenemu hanibaniju izjemno ustreza. In ja, ob tem se kot človek vprašam, kako lahko drugemu človeku sploh paše, da ga ima nekdo pod takšno kontrolo oz. če se tak človek sploh zaveda, kaj počne ali ima pretirano oprane možgane s strani svoje ženske ali pa si slednja dela utvare, da ima tipa pod kontrolo, resnica pa je daleč od tega. Kdo bi vedel ... Zato me marsikdaj pač zanima, kako bi isto stvar komentirali fantje in si upam trditi, da ni niti približno tako, kot zadeve na forumu predstavljajo nekatera dekleta.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
~NIA~ napisal/-a:men osebno je moj fant moj najboljši kolega. če bom rabla jit na žur bom šla z njim (in frendi), če bom rabla pomoč pr (skoraj) čemrkol, se lahk obrnem nanga, težave zaupam njemu, nejga prašam za nasvet.. povem mu kam grem, s kom grem, kako grem, kdaj pridem (no sej tko nikamor ne grem kot s kolegicami na pijačo pa z mamo v lj/italjo v šoping pa s familjo k sorodnikom..)
men se zdi logično da bi fantu povedala če ma kolegica rojstni dan, a naj on voha da se jst v soboto odpravljam ven? on bo šou z mano kupt darilo!
S tem se čisto strinjam.
Ne strinjam se pa s tem, da en drugemu bereta sms-e, e-maile ipd. brez partnerjevega dovoljenja. Eno je to, kar ti partner sam zaupa, drugo pa je brskanje
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Prvi neprebran prispevek • 127 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: haley