Zaljubljena v njo..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.paPiii_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2008
- Kraj: maRiboR
Živjo!
Mam en majčken problemček...in bi rada slišala mal različnih mnenj glede slednje situacije. Teče že skoraj 3 leto odkar sm se na prvi pogled zaljubila v punco, ki je zame nedosegljiva. Zakaj? ker je v zvezi s fantom! Poleg tega pa nevem, če je v njej vsaj kanček zanimanja tudi za punce
Torej, 3 leta, in še vedno me spremlja v mislih in srcu. Je pa zanimivo, da sva se srečale po dolgem času po golem naključju in sva za nameček celo sodelavki
Begajo me njeni pogledi, njeni nasmehi, ki so drugačni. Torej? Sama sem končala zvezo približno pol leta nazaj in vedno bolj razmišljam o njej..in nevem kako jo naj pozabim
Mam en majčken problemček...in bi rada slišala mal različnih mnenj glede slednje situacije. Teče že skoraj 3 leto odkar sm se na prvi pogled zaljubila v punco, ki je zame nedosegljiva. Zakaj? ker je v zvezi s fantom! Poleg tega pa nevem, če je v njej vsaj kanček zanimanja tudi za punce
Torej, 3 leta, in še vedno me spremlja v mislih in srcu. Je pa zanimivo, da sva se srečale po dolgem času po golem naključju in sva za nameček celo sodelavki
Begajo me njeni pogledi, njeni nasmehi, ki so drugačni. Torej? Sama sem končala zvezo približno pol leta nazaj in vedno bolj razmišljam o njej..in nevem kako jo naj pozabim
********moTiti se ]e ĆlovešKo, odPušĆaTi božaNsko********
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Zdi se mi, da je zelo majhen procent ljudi, ki so homoseksualno usmerjeni oz bi se kar iznenada zaljubili v osebo istega spola.
Drugačne nasmehe vidiš verjetno zaradi zaljubljenosti.
Svetujem ti, da se malo odmakneš od nje, si v glavi premelješ kako in kaj bi bilo, če bi ji to zaupala in si eventuelno najdeš družbo, kjer lahko celo srečaš homoseksualko itd-upam, da se to ne bere tu mač čudno.
Drugačne nasmehe vidiš verjetno zaradi zaljubljenosti.
Svetujem ti, da se malo odmakneš od nje, si v glavi premelješ kako in kaj bi bilo, če bi ji to zaupala in si eventuelno najdeš družbo, kjer lahko celo srečaš homoseksualko itd-upam, da se to ne bere tu mač čudno.
The world is as you are.
-
.paPiii_ - Sramežljivka
Js se zavedam vsega tega. In poskušam ohranjat trezno glavo, ampak je tolko stvari ki ne grejo skup, da človk potem že več ne veš kaj bi si mislu. Je pa težko bit ob nekom, za katerega predvidevaš, da ti žal nikol nebo vračal čustev, čeprav nekje v sebi upaš na drugačen razplet
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
- Trdonja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2010
Pozabit nekoga, ki ga vsak dan videvaš, je nemogoče. Če bi jo dejansko hotela pozabit, bi morala ena od vaju zamenjati delovno okolje, da se ne bi več videli oz. imeli kontakt.
Edini način, da jo "pozabiš" je, da iščeš na njej stvari, ki te motijo (lahko si jih tudi izmisliš), da tvoja podzavest spozna, da ona ni primerna za tebe ali pa da si najdeš drugo partnerko.
Edini način, da jo "pozabiš" je, da iščeš na njej stvari, ki te motijo (lahko si jih tudi izmisliš), da tvoja podzavest spozna, da ona ni primerna za tebe ali pa da si najdeš drugo partnerko.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
.paPiii_ - Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:3 leta zaljubljena v osebo, ki ti ni nikdar dajala nobenih znakov, ki ti ni nikdar vračala čustev, v katero si se zaljubila na prvi pogled... bullshit
Ti si verjetno zaljubljena v njeno sliko, ki si si jo tekom teh treh let ustvarila v glavi.
Sicer pa zaljubljenost traja 1-2 leti kako je možno, da je pri tebi še vedno prisotna?
Kaj ti naj rečem, jutri izpusti čistilno akcijo in začni raje kje drugje pucat.
Ničesar od tvojega "pametnega" komentarja ne bom komentirala.Le to, da ima vsak svoje mnenje in različne poglede
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Škoda. Ker ima prav..paPiii_ napisal/-a:Ničesar od tvojega "pametnega" komentarja ne bom komentirala.Le to, da ima vsak svoje mnenje in različne poglede
Bit zaljubljen v osebo, katere ne vidiš 3 leta .. pomeni bit zaljubljen v sliko/predstavo/idejo te osebe, ki si jo človek sam ustvari.
-
.paPiii_ - Sramežljivka
Več kot očitno je, da me ni nihče razumel vse skup sm htela skrajšat, ampak je vse skup izpadlo mimo bistva.
V to punco sm bla zaljubljena dolgo časa..potem je skoraj 2 leti nism vidla, ker sem šla v drug kraj k takratni punci. Ponovno srečanje z njo pa je obudilo vsa čustva v meni.
V to punco sm bla zaljubljena dolgo časa..potem je skoraj 2 leti nism vidla, ker sem šla v drug kraj k takratni punci. Ponovno srečanje z njo pa je obudilo vsa čustva v meni.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
been there, done that.
verjamem, da ti je težko. in kot je že nekdo rekel, ti drugo ne pomaga, kot da se pač čimmanj videvaš z njo..
pa ona ve, da ti je všeč?
verjamem, da ti je težko. in kot je že nekdo rekel, ti drugo ne pomaga, kot da se pač čimmanj videvaš z njo..
pa ona ve, da ti je všeč?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
.paPiii_ - Sramežljivka
rachka ona ve vse in ravno zarad tega se mi včasih zazdi zelo nesramna s svojimi dejanji. In bolj kot se trudim, da se držim nazaj in da si stvari ne razlagam napak, manj mi uspeva. Crazy občutek je bit v njeni bližini
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov