Zaljubljena v njo..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 7. 2008
Kraj: maRiboR

Neprebrana objavaNapisal/-a .paPiii_ » 15. Apr. 2010 21:09

Živjo!

Mam en majčken problemček...in bi rada slišala mal različnih mnenj glede slednje situacije. Teče že skoraj 3 leto odkar sm se na prvi pogled zaljubila v punco, ki je zame nedosegljiva. Zakaj? ker je v zvezi s fantom! Poleg tega pa nevem, če je v njej vsaj kanček zanimanja tudi za punce :)

Torej, 3 leta, in še vedno me spremlja v mislih in srcu. Je pa zanimivo, da sva se srečale po dolgem času po golem naključju in sva za nameček celo sodelavki :)

Begajo me njeni pogledi, njeni nasmehi, ki so drugačni. Torej? Sama sem končala zvezo približno pol leta nazaj in vedno bolj razmišljam o njej..in nevem kako jo naj pozabim :)
********moTiti se ]e ĆlovešKo, odPušĆaTi božaNsko********
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 15. Apr. 2010 21:11

Predvidevam, da jo ženske ne zanimajo. Predvidevam....
Nivea
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Apr. 2010 21:12

Zdi se mi, da je zelo majhen procent ljudi, ki so homoseksualno usmerjeni oz bi se kar iznenada zaljubili v osebo istega spola.
Drugačne nasmehe vidiš verjetno zaradi zaljubljenosti.
Svetujem ti, da se malo odmakneš od nje, si v glavi premelješ kako in kaj bi bilo, če bi ji to zaupala in si eventuelno najdeš družbo, kjer lahko celo srečaš homoseksualko itd-upam, da se to ne bere tu mač čudno.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .paPiii_ » 15. Apr. 2010 21:15

Js se zavedam vsega tega. In poskušam ohranjat trezno glavo, ampak je tolko stvari ki ne grejo skup, da človk potem že več ne veš kaj bi si mislu. Je pa težko bit ob nekom, za katerega predvidevaš, da ti žal nikol nebo vračal čustev, čeprav nekje v sebi upaš na drugačen razplet :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Apr. 2010 22:38

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 16. Apr. 2010 8:53

Pozabit nekoga, ki ga vsak dan videvaš, je nemogoče. Če bi jo dejansko hotela pozabit, bi morala ena od vaju zamenjati delovno okolje, da se ne bi več videli oz. imeli kontakt.

Edini način, da jo "pozabiš" je, da iščeš na njej stvari, ki te motijo (lahko si jih tudi izmisliš), da tvoja podzavest spozna, da ona ni primerna za tebe ali pa da si najdeš drugo partnerko.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Apr. 2010 15:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .paPiii_ » 16. Apr. 2010 16:14

sirova štručka napisal/-a:3 leta zaljubljena v osebo, ki ti ni nikdar dajala nobenih znakov, ki ti ni nikdar vračala čustev, v katero si se zaljubila na prvi pogled... bullshit ;)

Ti si verjetno zaljubljena v njeno sliko, ki si si jo tekom teh treh let ustvarila v glavi.
Sicer pa zaljubljenost traja 1-2 leti kako je možno, da je pri tebi še vedno prisotna? :eek: :D

Kaj ti naj rečem, jutri izpusti čistilno akcijo in začni raje kje drugje pucat.

Ničesar od tvojega "pametnega" komentarja ne bom komentirala.Le to, da ima vsak svoje mnenje in različne poglede ;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Apr. 2010 16:47

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Apr. 2010 16:49

.paPiii_ napisal/-a:Ničesar od tvojega "pametnega" komentarja ne bom komentirala.Le to, da ima vsak svoje mnenje in različne poglede ;)
Škoda. Ker ima prav. ;)

Bit zaljubljen v osebo, katere ne vidiš 3 leta .. pomeni bit zaljubljen v sliko/predstavo/idejo te osebe, ki si jo človek sam ustvari.
Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .paPiii_ » 16. Apr. 2010 18:48

Več kot očitno je, da me ni nihče razumel :) vse skup sm htela skrajšat, ampak je vse skup izpadlo mimo bistva.
V to punco sm bla zaljubljena dolgo časa..potem je skoraj 2 leti nism vidla, ker sem šla v drug kraj k takratni punci. Ponovno srečanje z njo pa je obudilo vsa čustva v meni. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 16. Apr. 2010 19:44

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 16. Apr. 2010 22:02

been there, done that.

verjamem, da ti je težko. in kot je že nekdo rekel, ti drugo ne pomaga, kot da se pač čimmanj videvaš z njo..
pa ona ve, da ti je všeč?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Apr. 2010 6:52

Delat skupaj z nekom, ki ti je všeč, je slaba ideja. Čez čas ti bo vsak odhod na delo postal mučen.
Uporabniški avatar
.paPiii_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a .paPiii_ » 17. Apr. 2010 10:40

rachka ona ve vse :) in ravno zarad tega se mi včasih zazdi zelo nesramna s svojimi dejanji. In bolj kot se trudim, da se držim nazaj in da si stvari ne razlagam napak, manj mi uspeva. Crazy občutek je bit v njeni bližini :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov