zaljubljena v geja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pensopositivo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2011
Imam velik problem....ne znam pa ga rešit, zato se obračam na vas. Zaljubljena sem namreč v svojega najboljšega prijatelja, ki je namreč gej. Razumsko vem, da ta zgodba nima prihodnosti, ampak srce pravi drugače. Daje mi vse, kar sem iskala pri moškem, razen seveda spolnosti. je nežen, pravi kavalir, imava enake interese, z lahkoto se z njim pogovarjam o skorajda vsem. Drug do drugega sva nežna, veliko je objemov poljubčkov....ne bi rada prekinila stikov z njim, a ne vem kako naj se rešim te zaljuljenosti
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Pa sej ne vem a to tekmujete da vsak dan pride en z bolj odtrgano zgodbo vn...
-Ne vem, povej mu kaj čutš, pa ti bo povedu nazaj, povleč mu ga tko kt najbolj znaš, da bo ritopik dojel, da so ženske tist kar je najboljš v življenju in to je to.
-Ne vem, povej mu kaj čutš, pa ti bo povedu nazaj, povleč mu ga tko kt najbolj znaš, da bo ritopik dojel, da so ženske tist kar je najboljš v življenju in to je to.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Prekini z poljubčki in objemčki, če ti toliko več pomenijo. S tem se samo zavajaš. In nehaj fantazirati in razmišljati o njem, ker vso zadevo samo še potenciraš.
On je gej in ostal bo gej, ni možnosti da ga "spreobrneš" .
Sej sploh ne vem kaj bi ti rekla, ker so vsi odgovori na dlani.
On je gej in ostal bo gej, ni možnosti da ga "spreobrneš" .
Sej sploh ne vem kaj bi ti rekla, ker so vsi odgovori na dlani.
A goal without a plan is just a wish.
-
HopeStar357 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 5. 2011
Nočem bit nesramna ampak se mi zdi pa kr mal trapasto vprašanje...če je gej, kaj pa pričakuješ od njega?da se bo spreobnu?ja močno dvomim...tko da če sta dobra prijatla, ostanita še naprej prijatla in je to to...več pa itak ne morš pričakovat...
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
pensopositivo napisal/-a:Daje mi vse, kar sem iskala pri moškem, razen seveda spolnosti. je nežen, pravi kavalir, imava enake interese, z lahkoto se z njim pogovarjam o skorajda vsem. Drug do drugega sva nežna, veliko je objemov poljubčkov....
Zdaj pa si najdi enga takega tipa, ki bo poleg vsega tega še sexu s tabo. Pa si zadela jackpot.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ne poznam niti enega geja, ki sexa z ženskami. poznam pa bi ljudi ki to počnejo.
pa geji so tako specifično ženskam odbijajoči v smislu partnerstva. a niso no? vsaj meni. isto lezbijke. pa lahko se pogovarjamo vse, lahko žuramo, lahko kafetkamo, lahko se lupčkamo na lička, lahko visimo ful cajta skup, ne moremo pa imeti nič več kot krasen prijateljski odnos. jaz imam res the best homoseksualce okrog sebe.
a sem jaz že kaj vzadaj da po novem geji sexajo s puncami?
pa geji so tako specifično ženskam odbijajoči v smislu partnerstva. a niso no? vsaj meni. isto lezbijke. pa lahko se pogovarjamo vse, lahko žuramo, lahko kafetkamo, lahko se lupčkamo na lička, lahko visimo ful cajta skup, ne moremo pa imeti nič več kot krasen prijateljski odnos. jaz imam res the best homoseksualce okrog sebe.
a sem jaz že kaj vzadaj da po novem geji sexajo s puncami?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
symbo napisal/-a:To, da geji ne ne sexajo z ženskami je čisto zmotno mnenje, sam tolk...
Buča stoletja
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:lach: Sva že 2.claire napisal/-a:a sem jaz že kaj vzadaj da po novem geji sexajo s puncami?
Evo, hm. Jz imam najboljšega prijatelja, ki je gej, že neki časa se poznava in ja..priznam, enkrat vmes sem imela "slabo obdobje", ko so mi po glavi šle podobne misli, ampak ne tolk potencirane, da "hudiča, kolk je dober tale človk, pa še res fajn zgleda, škoda, ker ga ne bi tko zanimala, .." - on sicer tega ne ve in upam, da nikoli ne pride tole na plano , ker je bla res pač samo zmeda v moji glavi, ampak k sreči me je minilo, mi ooogrooomnooo več pomeni njegovo prijateljstvo.
pensopositivo, si prepričana, da te ni samo zmedla njegova prijaznost, naklonjenost, in ker je za zraven še dobro izgledujoč, si si en svoj scenarij ustvarila? Skušaj zmanjšat objemčke & poljubčke, pa s trezno glavo ohranit prijateljstvo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
gei so pač taki -kul. tud moj prijatelj je car in njegov fant tudi. Pač je pa res pri gejih bolj v navadi da se stiskajo in lubčkajo s puncami. jz sm z njim ko je bil še samski celo pristala v postelji ampak se ni zgodilo nič, čeprav bi se lahko. Se je samo vstal vmes, mi dal lubčka,rekel da sem preveč pijana in mi zaželel lahko noč. Pač zaradi bolj sproščenega odnosa ki se razvije ravno zaradi neobremenjenosti če to kam vodi, se zgodi da se straight punca lažje zaljubi.
Midva imava res nenormalno kemijo in večina ko naju vidi skupaj sklepa da sva par, moja mami ni verjela da je gej in je mislila da samo nočem povedati da imam fanta dokler ne postane bolj resno.
Kar hočem povedati je da se gej ne bo spremenil, če ga privlačijo moški tega ne moreš spremeniti. Je pa res da obstaja vedno možnost da je bi, ampak po moje so bi še vedo samo geji, ki zaradi lažjega življenja furajo bi.
Midva imava res nenormalno kemijo in večina ko naju vidi skupaj sklepa da sva par, moja mami ni verjela da je gej in je mislila da samo nočem povedati da imam fanta dokler ne postane bolj resno.
Kar hočem povedati je da se gej ne bo spremenil, če ga privlačijo moški tega ne moreš spremeniti. Je pa res da obstaja vedno možnost da je bi, ampak po moje so bi še vedo samo geji, ki zaradi lažjega življenja furajo bi.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Pa je ziher peder? Da ni samo neke vrste moška "attention whore". Glede na to, da danes ratuje moderno bit peder, se ne bi čudil, če bi bilo temu tako.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Ne povej temu prijatelju o svoji zaljubljenosti, ker se bo odmaknil in tako bo ta vajin extra super odnos šel po gobe. Če boš prenehala z lupčki in objemčki, bo verjetno fant dojel, da nekaj ne štima, čeprav bi bilo fajn tole vsaj malo, ''neopazno'' omilit. Svetujem ti tako kot že nekateri – klin se s klinom zbija. Probaj se zagreti za drugega. Čeprav se to sliši še tako nemogoče, je meni to najbolj dobra rešitev. Vsaj gledano na moje izkušnje, nobenega tipa nisem prebolela kar tako, čez noč, ampak se je vedno pojavil nek nov, ki mi je zapolnil misli. Pa srečno
turn up the music, turn down reality
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Pa saj ga njej sploh ni treba prebolet, saj nista bila skupaj, niti nič nista imela. Vse kar imata je prijateljstvo. Če tip ni bi, potem ne štekam, kaj imaš tu za sanjarit. To je tako, kot da bi neka ženska od tebe pričakovala, da se boš spreobrnila in v njej videla ljubezen svojega življenja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov