Zakaj vas je zapustil fant?? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ha ha... zato pa sem jaz na ustnih pri nagleščini rekla, da če bi že mroala kaj met, bi raje mela starejšega brata
... če bi mela sestro, pa mi to naredita s fantom, ju oba zadavim!

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
mene je tudi en sam zapustil, pa še to zarad bv razloga.. Kao me je preveč pogrešal ko sem šla v Budimpešto za en teden in si je mogo zamenjavo zame najdet..To je blo pred 3 leti.. Samo sma itak že prej vedla da je ta veza čist na koncu.. Trajala pa je 7 mesecev.. Kr neki..
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
Cranberries napisal/-a:mene je tudi en sam zapustil, pa še to zarad bv razloga.. Kao me je preveč pogrešal ko sem šla v Budimpešto za en teden in si je mogo zamenjavo zame najdet..To je blo pred 3 leti.. Samo sma itak že prej vedla da je ta veza čist na koncu.. Trajala pa je 7 mesecev.. Kr neki..
OMG!! halo, keri debil. Jest sm z mojim po en mesec narazen, pa ne išče nobene druge za zamenjavo.. Svašta, kake izgovore imajo nekateri
- Cranberries
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: LJ
štos je bil v tem, da ni mel sploh jajc, da bi reko, da hoče da grema narazen.. Ko sem mu sama to predlagala je jajcal nekaj, da on nebi rad pa nekaj.. Debilček pač, ki je zrasel v debila 

-
JustMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2007
- Kraj: Celje
- mene je pa pustil tip po 7 mesecih.. razlog pa je bil - njegova prevara.. mi je napisal samo sms da ne more več tak, da je zajebal..bw.. totaln idiot. me je pa zelo prizadeu in ga dolgo nism mogla prebolt.
- drugi, me je pustil, ker nism hotla bit z njim za novo leto
mu je pa bilo žal potem in se mi je opravičil 
- drugi, me je pustil, ker nism hotla bit z njim za novo leto

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]