Zakaj vas je zapustil fant?? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Barbie_girl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
^cherry^ napisal/-a:In kakšn je bil razlog? Ker se ne more upret lepi ženski.(ampak ob tem je pa dodal, da sm js zanj najlepša ženska
).
tole pa sam čez zaprt okn ven

It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
meni pa je bivši ko me je pustil začel bluzit, da si zaslužim nekoga boljšega kot je on, in pol na koncu ko sem le gnajvla in gnjavla, je priznal da ma drugo.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^ ja sej.. nevem če te kdo pusti zato ker te ima preveč rad, si mu prelepa
ah zmer je treba mal olepšat..
jest se spomnem kako sem se z enim fantom kregala skos, ker sem kadila.. sedaj je pa on kadilec. nehala sva pa zato ker se med počitnicami nisva nč vidla. hehe prvi letnik
pol eden mi je rekel, da sva premlada blablabla.. no sej bla sva stara mn kot 15 pa več kot eno leto skupi - pa pol res ni mel nobene - zdej mu dam kr prov..
pol sm bla pa do konca šolskega leta s temu, k sva se zarad čikov kregala.
pol za enga iz srednje šole pa nism zih a sm jest njega a on mene.. pomoje sva kr nehala si dopisvt, se videvat..
no pol zadnji je bil psiholubosumen in me je skos pizdiu da se gonm, da me en gleda v rit, pol je meu manjvrednostni kompleks ker je biu on poklicna šola, jaz pa gimnazija in pol sva se sam še kregala, pol mi je pa reku da je to to.. jest sm bla pa čist fertik, ko sva nehala (ene 2,5 leti sva bla skupi). joj dons sm mu pa tok hvaležna. to je bil fant s katerim res nebi imela prihodnosti..

ah zmer je treba mal olepšat..
jest se spomnem kako sem se z enim fantom kregala skos, ker sem kadila.. sedaj je pa on kadilec. nehala sva pa zato ker se med počitnicami nisva nč vidla. hehe prvi letnik

pol eden mi je rekel, da sva premlada blablabla.. no sej bla sva stara mn kot 15 pa več kot eno leto skupi - pa pol res ni mel nobene - zdej mu dam kr prov..

pol za enga iz srednje šole pa nism zih a sm jest njega a on mene.. pomoje sva kr nehala si dopisvt, se videvat..
no pol zadnji je bil psiholubosumen in me je skos pizdiu da se gonm, da me en gleda v rit, pol je meu manjvrednostni kompleks ker je biu on poklicna šola, jaz pa gimnazija in pol sva se sam še kregala, pol mi je pa reku da je to to.. jest sm bla pa čist fertik, ko sva nehala (ene 2,5 leti sva bla skupi). joj dons sm mu pa tok hvaležna. to je bil fant s katerim res nebi imela prihodnosti..
- samska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
nastasja napisal/-a:meni pa je bivši ko me je pustil začel bluzit, da si zaslužim nekoga boljšega kot je on, in pol na koncu ko sem le gnajvla in gnjavla, je priznal da ma drugo.
Ta je bla pa svinjska! Sam dostkrat je tko...Upam, da si pol najdla bolšga

- xly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 5. 2008
po pol leta.. js sm bla še vedno ful ''zaljubljena'' kljub temu da je grdo ravnal z mano, mi močno zbijal samozavest... razlogi so pa bli da ni bil nikoli zaljubljen vame, da seks ni bil dovolj dober ( kar je bilo sicer res) in da si zaslužim boljšega ki me bo imel res rad, kljub temu da mi je pred tem govoril da me ima rad. Kakorkoli mislim da je bil pri vsem tem faktor tudi da še ni prav dobro prebolel bivše ki ga je močno prizadela. Vse skupaj jemljem kot zelo dobro lekcijo in sm mu danes zelo hvaležna da je zadevo končal ker mi je kristalno jasno da nisva bila za skupaj in da si dejansko zaslužim boljšega, oz. nekoga ki do mene čuti kar js do njega. Čeprav me še danes čudi kako sm lahko bila tako slepa da sm se s tako osebo sploh zapletla.. danes tega nebi nikoli ponovila...vsaj to..
-
shanell - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2008
- Kraj: ptuj
po treh letih me je zapustil.. kao ni mu za resno zvezo in nima dovolj časa.. še vedno sem zaljubljena ampak življenje gre dalje 

Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
Još sam tvoja, još si moj
Sve, sve me boli od tebe
Željo moja, tugo moja
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
samska napisal/-a:nastasja napisal/-a:meni pa je bivši ko me je pustil začel bluzit, da si zaslužim nekoga boljšega kot je on, in pol na koncu ko sem le gnajvla in gnjavla, je priznal da ma drugo.
Ta je bla pa svinjska! Sam dostkrat je tko...Upam, da si pol najdla bolšga
Našla dosti boljšega, zdaj že tri leta z njim

No sicer pa me je še en pustil zato,ka ga je kao motlo, da sem jaz več tipov mela kot on punc (kera bedna).
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
En me je pustil po 5-tih letih veze (vmes sem že skor js njega pa še zadnje leto je bilo bolj zanič) z razlogom, da sem premalo ambiciozna za njega. Nekak sem malo odlašala z diplomo in tudi o kakšnem magisteriju takrat res še nisem razmišljala. On je pa očitno potreboval eno k bo bolj na enaki ravni kot on. Popoln nesmisel če mene vprašate.
Drug me je pa pustil po treh mescih, ker še ni prebolel bivše in je šel potem nazaj k njej. No po parih mescih je sicer ugotovil da je nardil napako in mu je zdej žal. Ampak js sem že dobro leto srečno zaljubljena in mi čisto nič ne manjka

Drug me je pa pustil po treh mescih, ker še ni prebolel bivše in je šel potem nazaj k njej. No po parih mescih je sicer ugotovil da je nardil napako in mu je zdej žal. Ampak js sem že dobro leto srečno zaljubljena in mi čisto nič ne manjka

- plazmodij
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2007
hmm...pač moj edini biusi...
bla sva skup pol leta, jst sm bla čist in love, un tud kao...mi skoz govoru kok me ma rad...po pol leta sm sla jst za 3 dni nekam s faxom, sm prsla dam, mi je joku kao da si zarad problemov v familiji sploh ni več podobn in da je ne vem kok bogi in da n more na nc drucga mislt k na to...pol k sm ga mal bl zaslišvala mi je povedu da je bil v teh 3h dneh z drugo, pa da mu je zou in mi joku k 2let star otrok, se zgovarju da je bil pjan itd...popizdila sm čist in mi je vmes zatrjeval da me ma najraj pa da sm najbolsa punca kr jih je kar kol mel...pol se 2 mesca nisva sploh slisala...nakar sva se oba pjana srečala in se začela pogovarjat(spet se je opravičvou in joku k otrok)...sva se nekak zmenla da bova se enkrt probala...in pol me je po 2 tednih pustu na bozičn večer(po tem k mi je dal daril za bozička) z razlogom da si zasluzm bolsga...in je začel spet bluzit z uno pičko s kero me je prevaru...(una 2 mesca k sva bla narazn je tud skoz z njo bluzil)...
zavedam se kok sm bla naivna, sam tega ne mislm nikol več ponovit...no sj hmal po tem sm spoznala mojga lubita, tko da sm ubistvu srečna da je blo z biusim tko k je blo
bla sva skup pol leta, jst sm bla čist in love, un tud kao...mi skoz govoru kok me ma rad...po pol leta sm sla jst za 3 dni nekam s faxom, sm prsla dam, mi je joku kao da si zarad problemov v familiji sploh ni več podobn in da je ne vem kok bogi in da n more na nc drucga mislt k na to...pol k sm ga mal bl zaslišvala mi je povedu da je bil v teh 3h dneh z drugo, pa da mu je zou in mi joku k 2let star otrok, se zgovarju da je bil pjan itd...popizdila sm čist in mi je vmes zatrjeval da me ma najraj pa da sm najbolsa punca kr jih je kar kol mel...pol se 2 mesca nisva sploh slisala...nakar sva se oba pjana srečala in se začela pogovarjat(spet se je opravičvou in joku k otrok)...sva se nekak zmenla da bova se enkrt probala...in pol me je po 2 tednih pustu na bozičn večer(po tem k mi je dal daril za bozička) z razlogom da si zasluzm bolsga...in je začel spet bluzit z uno pičko s kero me je prevaru...(una 2 mesca k sva bla narazn je tud skoz z njo bluzil)...
zavedam se kok sm bla naivna, sam tega ne mislm nikol več ponovit...no sj hmal po tem sm spoznala mojga lubita, tko da sm ubistvu srečna da je blo z biusim tko k je blo
-
uniqueee - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2008
mene bivši pusto kuj tak z lepega.. bla sma leto mesec pa 3 dni skupaj(hehe, še po enem letu vem točno..
..bil je pač šok pune za mene..).
Razlog: druga mu je všeč.. pa še po sms.ju mi to pošle. ampak sn vedla, da to ni res. pol pa pač reko, da je razdalja, pa neem kaj vse.. pač to blo to. ampak še mu isti dan blo žal (mi kolegica povedala, da ji je pisal).. pol pa kakem mescu mi pisal.. ravno sn se postavla na noge prav, pa si opomogla, pa mi en večer piše, kak mu žal pa vse. spet me je vrglo v obup. po še enem mesecu sma skup prišla. pol pa sem se kak mesec pozneje jaz zagledala v drugega, samo sn še dalje upala, da to ni nič (idijot oni bil).. pol pa ko sma ravno mela 18 mesecou sn zgruntala,da to več ni to.. on pa tudi in sma končala.. hehe
en pa mi konc dal, čeprav sploh nisma prav hodla. razgol: nimam pojma. ampak pol pa pol ure za tem, me že osvajal, kot da ni blo nič

Razlog: druga mu je všeč.. pa še po sms.ju mi to pošle. ampak sn vedla, da to ni res. pol pa pač reko, da je razdalja, pa neem kaj vse.. pač to blo to. ampak še mu isti dan blo žal (mi kolegica povedala, da ji je pisal).. pol pa kakem mescu mi pisal.. ravno sn se postavla na noge prav, pa si opomogla, pa mi en večer piše, kak mu žal pa vse. spet me je vrglo v obup. po še enem mesecu sma skup prišla. pol pa sem se kak mesec pozneje jaz zagledala v drugega, samo sn še dalje upala, da to ni nič (idijot oni bil).. pol pa ko sma ravno mela 18 mesecou sn zgruntala,da to več ni to.. on pa tudi in sma končala.. hehe

en pa mi konc dal, čeprav sploh nisma prav hodla. razgol: nimam pojma. ampak pol pa pol ure za tem, me že osvajal, kot da ni blo nič

-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
mja no, jaz sicer nisem mela še nobene ne vem kako resne zveze ampak pač...
prvi (in edini, ki mi je dal konkreten razlog za konec) zato, ker ni do mene čutil več tistega kar bi naj.
drugi...hja, upam da vsaj on ve zakaj je blo konec
tretjemu pa se po tistem, ko nisem hotela it do konca z njim, ni zdelo več vredno ukvarjat z mano (čeprav on trdi, da to ni s tem povezano...bullshit) in me je kar ignoriral ali me pa vsakič znova nadrl.
le kje jih najdem...
prvi (in edini, ki mi je dal konkreten razlog za konec) zato, ker ni do mene čutil več tistega kar bi naj.
drugi...hja, upam da vsaj on ve zakaj je blo konec

tretjemu pa se po tistem, ko nisem hotela it do konca z njim, ni zdelo več vredno ukvarjat z mano (čeprav on trdi, da to ni s tem povezano...bullshit) in me je kar ignoriral ali me pa vsakič znova nadrl.
le kje jih najdem...

-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Še nihče me ni zapustil
, kar me je kar malo jezilo, češ a zdaj bom pa jaz tista, ki mora imeti vedno zadnjo besedo in ko res vidiš da zveza ne gre nikamor več, se ni premaknilo. Če bi bilo po njegovo bo bila še danes skupaj, on bi pa lepo zraven še malo varal. Malo morgen.
Po nekaj takih izkušnjah se zamisliš, kaj jaz delam da je tako....nek moj vzorec, totalno neprimeren za zdajšna leta je k meni vedno privabljal takšne moške.

Po nekaj takih izkušnjah se zamisliš, kaj jaz delam da je tako....nek moj vzorec, totalno neprimeren za zdajšna leta je k meni vedno privabljal takšne moške.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov