Zakaj vas je zapustil fant?? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
Eden po treh mescih,ker je ugotovil,da to ni to. Da je bilo dovolj.Blo je lepo,ampak njemu ni več.Od takrat ga nisem vidla niti slišala nikol več.
Od tega je pa že skor 3 leta ...
Drugi pa zarad enega zelo neumnega in grdega razloga,ampak ne bi rada tu o tem.Me je pa precej šokiralo in prizadelo.Ne tolk on,kot vzrok,ki ga je navedel.

Drugi pa zarad enega zelo neumnega in grdega razloga,ampak ne bi rada tu o tem.Me je pa precej šokiralo in prizadelo.Ne tolk on,kot vzrok,ki ga je navedel.
-
Barbie_girl* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
po enem letu, kr je hotu še mal brez punce bit ...
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
- Petko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2007
Da nisva ravno midva to bila skupaj. Namreč nekaj takega je bilo pri meni.Maudisa napisal/-a:Eden po treh mescih,ker je ugotovil,da to ni to. Da je bilo dovolj.Blo je lepo,ampak njemu ni več.Od takrat ga nisem vidla niti slišala nikol več.Od tega je pa že skor 3 leta

-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Do sedaj me je samo eden zapustil. Ker je ugotovil, da me ima rad kot prijateljico oz. kolegico in ne kot punco. Ubistvu mu je bil cilj veze, da bi me položil. Pa je po enem mesecu obupal in naredil temu konec
. Itak pa je bil bolj otročji kot njegov 4 leta mlajši brat. Drugega pa sem jaz zapustila, ker me je prevaral.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
- en ker je ugotovil da noče več resne punce
- en pa nimam pojma zakaj, verjetn ga je že minil do mene (kar je najbrž tud prvega, drugač me ne glede na vse verjetn ne bi pustu)
- en pa nimam pojma zakaj, verjetn ga je že minil do mene (kar je najbrž tud prvega, drugač me ne glede na vse verjetn ne bi pustu)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- samska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Mene je pa fant pustil zaradi mojih ljubosumnih izpadov. A kaj, ko mi je pa res šlo na živce, ko je s prjatlcami p prjatli lahk se pogovarju po netu, telefonu, šou z njimi v živalski vrt..Če sm mu pa js rekla, da se dobiva, pa ni meu časa...Vse se je stopnjevalo, dokler ni pred enim mescem dokončno počl...Skupaj sva bila 3,5leta.
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
Pustil me je do zdej en, edini v katerga sm res ono noro zaljubljena in sicer po pol leta tam nekje, skor 4 leta nazaj.
In kakšn je bil razlog? Ker se ne more upret lepi ženski.
(ampak ob tem je pa dodal, da sm js zanj najlepša ženska
).
In kakšn je bil razlog? Ker se ne more upret lepi ženski.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov