Zakaj vas je zapustil fant?? :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Ker sem bla premlada (on 25, jaz 20
) in je imel fiksno idejo, da sem jaz v takih letih, ko še rabim svobodo, in da je pri teh letih še prezgodaj za resno zvezo s tako starim dedcem, kot je on
(hihi... me je moral kar tri dni prepričevat, da misli resno... ker sem se mu samo režala pa ga zafrkavala s palčko, dentierami in sivimi lasmi... ko pa sem videla, da misli resno, sem mu obljubla, da ga bom prišla kdaj obiskat v dom upokojencev
)

-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Takrat sem mela 15 let, on pa 17. Končala sva po 2h mescih. Še sam danes več ne ve zakaj sva šla narazen, pravi pa, da se ni videl v zvezi....
Po dveh mescih sva bla spet skupaj še eno leto. Pol sem mela jaz vsega zadosti.
Po dveh mescih sva bla spet skupaj še eno leto. Pol sem mela jaz vsega zadosti.

Imaš, da me vikaš!
-
bla bla - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
- Kraj: nekje na Zemlji
Eden in edini, ki me je pustu do zdj. Najprej je kot razlog navedu spremembe v njegovi glavi, razmišlanju ...blablabla Jst sm od samga začetka čutla, da mi laže s temi razlogi. In potem sm odkrila, da ma drugo. Kasnej mi je tud sam priznou, da mu je druga všeč. Ampak kaj čmo.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Sharona05 napisal/-a:ker me ni mogel dohajat
aja, kaj maš ti tale motor, ki je prikazan za avatar, on pa je mel bicikl?

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
ce si si - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
Do sedaj so se zmeraj tipi mene pustili. Se mi zdi da je bilo v 5ih resnih zvezah (no, tale beseda 'resna zveza' ni ravno pravo poimenovanje, ker ce bi bila resna, bi najbrz se vedno trajala). Jaz nisem nikol nobenga pustila - si morte mislt?! To pa zato, ker vedno pogledam in premislim s kom imam opravka in se ne spuscam v zveze in potem eksperimentiram, da bo mogoce kaj ratal. So me pa 3 pustil zato, ker so si novo bejbo najdl. Se mi zdi da je to najbolj neprijeten in najbolj bolec obcutek, ker ti tip kar naenkrat da vedt, da mu ne pomenis nic.
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Jaz pa bi rajši vidla, da bi me fant pustil zaradi druge kot zaradi tega, ker mu z mano ni v redu... Tako si lahko vsaj misliš, da si mu ti sicer všeč, ampak da mu je pač ena še bolj. Če pa te pusti, ker mu ti nisi več všeč... ne vem no... jaz bi se še slabše počutla. 

-
*lunca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2008
- Kraj: Somewhere Over The Rainbow
pustu me je zato,ker je model totalno brez hrbtenice in je delu to kar so mu drugi rekl...in jst nism bla v njihovih "planih"-da ne govorim o tem,da me sploh poznal niso...sam pač so navijal za njegovo bivšo tko da je šu nazaj k njej...
tkrt sm tok prejokala da bi ga lahka utopila v souzah,sam dans k pogledam nazaj si rečm hvala bogu,ker jst rabm zravn sebe nekoga s hrbtenico,k se zna zase postavt,ne pa da dela tko k drugi žvižgajo...
drgač sm pa bla jst tista k sm fante pustla...ker če bi na njih čakala pol bi še dans bla z njimi...res mi je pa to res neki najhujšga...ker mi je res hudo če nekoga prizadanm!
tkrt sm tok prejokala da bi ga lahka utopila v souzah,sam dans k pogledam nazaj si rečm hvala bogu,ker jst rabm zravn sebe nekoga s hrbtenico,k se zna zase postavt,ne pa da dela tko k drugi žvižgajo...
drgač sm pa bla jst tista k sm fante pustla...ker če bi na njih čakala pol bi še dans bla z njimi...res mi je pa to res neki najhujšga...ker mi je res hudo če nekoga prizadanm!

-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
mene je pa pustil tko butast da bolj butast ne more bit. napisal mi je sms zgodaj zutraj če sva lahko samo prijatelja...o fak kera bedna...in nikol nism zvedla razloga ampak verjetno je bilo to ker mu je bla ena ku*** ful ušeč in ona se je z menoj tudi zato skregala ker sem s tem tipom hodila...
ampak kar mi je tle najbolj bedno je to da me je pustil prek telefona

ampak kar mi je tle najbolj bedno je to da me je pustil prek telefona

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- samska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
rdeče vrtnice napisal/-a:ampak kar mi je tle najbolj bedno je to da me je pustil prek telefona :evil:![]()
Enako je meni naredil, sam d je poklical. Na koncu je ponudil prijateljstvo. Po enem mescu(danes) sem zvedla, da ima drugo oz., da se nekaj plete. In seveda je zanikal, da me je pustil zaradi nje. Rekel je, da me je zarad ljubosumnih izpadov. Očitno je lagal. Pa saj ni prvič.
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
hm...tko, zapusto me je sam en...pa še to je blo, k sm bla par let mlajša. Razlog pa je bil , da nism še hotla sexat
jebi ga človek mora bit na to dobr pripravljen!! Pol pa š vsi pritiski od frendov, tko na mene kot na njega...in pol si itak še bol pod stresom! No, ampak nebi bil dec, če mu seveda pol ne bi blo groooozno žov
itak sma mela tako še bol "otročjo" zvezo, sam dobr,je pa bla zveza.
aja...Skup sma bla pa ene 3 mesce.....
Ta druzga sm zapustila jst....ta tretjega zdej se pa držim ko klop

aja...Skup sma bla pa ene 3 mesce.....
Ta druzga sm zapustila jst....ta tretjega zdej se pa držim ko klop

In love with live!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov