Zakaj vas je zapustil fant?? :)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 23. Jun. 2008 19:48

Ker sem bla premlada (on 25, jaz 20 :D ) in je imel fiksno idejo, da sem jaz v takih letih, ko še rabim svobodo, in da je pri teh letih še prezgodaj za resno zvezo s tako starim dedcem, kot je on :D (hihi... me je moral kar tri dni prepričevat, da misli resno... ker sem se mu samo režala pa ga zafrkavala s palčko, dentierami in sivimi lasmi... ko pa sem videla, da misli resno, sem mu obljubla, da ga bom prišla kdaj obiskat v dom upokojencev :twisted: )
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 24. Jun. 2008 7:19

Takrat sem mela 15 let, on pa 17. Končala sva po 2h mescih. Še sam danes več ne ve zakaj sva šla narazen, pravi pa, da se ni videl v zvezi....
Po dveh mescih sva bla spet skupaj še eno leto. Pol sem mela jaz vsega zadosti. :)
Imaš, da me vikaš!
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Sharona05 » 24. Jun. 2008 11:45

ker me ni mogel dohajat :D
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 24. Jun. 2008 15:21

Eden in edini, ki me je pustu do zdj. Najprej je kot razlog navedu spremembe v njegovi glavi, razmišlanju ...blablabla Jst sm od samga začetka čutla, da mi laže s temi razlogi. In potem sm odkrila, da ma drugo. Kasnej mi je tud sam priznou, da mu je druga všeč. Ampak kaj čmo.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 26. Jun. 2008 12:40

Sharona05 napisal/-a:ker me ni mogel dohajat :D

aja, kaj maš ti tale motor, ki je prikazan za avatar, on pa je mel bicikl? :D hecam se hecam... samo nisem si mogla pomagat... takoj ko si rekla, da te ni dohajal, pa vidla sem še ta tvoj avatar, pa mi je palo na pamet, kako se ti furaš z njim, on pa za tabo goni :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
ce si si
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ce si si » 26. Jun. 2008 15:08

Do sedaj so se zmeraj tipi mene pustili. Se mi zdi da je bilo v 5ih resnih zvezah (no, tale beseda 'resna zveza' ni ravno pravo poimenovanje, ker ce bi bila resna, bi najbrz se vedno trajala). Jaz nisem nikol nobenga pustila - si morte mislt?! To pa zato, ker vedno pogledam in premislim s kom imam opravka in se ne spuscam v zveze in potem eksperimentiram, da bo mogoce kaj ratal. So me pa 3 pustil zato, ker so si novo bejbo najdl. Se mi zdi da je to najbolj neprijeten in najbolj bolec obcutek, ker ti tip kar naenkrat da vedt, da mu ne pomenis nic.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 26. Jun. 2008 15:40

Jaz pa bi rajši vidla, da bi me fant pustil zaradi druge kot zaradi tega, ker mu z mano ni v redu... Tako si lahko vsaj misliš, da si mu ti sicer všeč, ampak da mu je pač ena še bolj. Če pa te pusti, ker mu ti nisi več všeč... ne vem no... jaz bi se še slabše počutla. :wink:
Uporabniški avatar
BuckWheat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a BuckWheat » 26. Jun. 2008 21:06

zato ker se nism hotla dat dol po enmu tednu "zveze"
Uporabniški avatar
*lunca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 3. 2008
Kraj: Somewhere Over The Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a *lunca* » 26. Jun. 2008 21:59

pustu me je zato,ker je model totalno brez hrbtenice in je delu to kar so mu drugi rekl...in jst nism bla v njihovih "planih"-da ne govorim o tem,da me sploh poznal niso...sam pač so navijal za njegovo bivšo tko da je šu nazaj k njej...
tkrt sm tok prejokala da bi ga lahka utopila v souzah,sam dans k pogledam nazaj si rečm hvala bogu,ker jst rabm zravn sebe nekoga s hrbtenico,k se zna zase postavt,ne pa da dela tko k drugi žvižgajo...
drgač sm pa bla jst tista k sm fante pustla...ker če bi na njih čakala pol bi še dans bla z njimi...res mi je pa to res neki najhujšga...ker mi je res hudo če nekoga prizadanm! :(
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Jun. 2008 8:37

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 27. Jun. 2008 13:20

mene je pa pustil tko butast da bolj butast ne more bit. napisal mi je sms zgodaj zutraj če sva lahko samo prijatelja...o fak kera bedna...in nikol nism zvedla razloga ampak verjetno je bilo to ker mu je bla ena ku*** ful ušeč in ona se je z menoj tudi zato skregala ker sem s tem tipom hodila...
ampak kar mi je tle najbolj bedno je to da me je pustil prek telefona :evil: :evil: :evil:
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
samska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a samska » 27. Jun. 2008 13:39

rdeče vrtnice napisal/-a:ampak kar mi je tle najbolj bedno je to da me je pustil prek telefona :evil: :evil: :evil:

Enako je meni naredil, sam d je poklical. Na koncu je ponudil prijateljstvo. Po enem mescu(danes) sem zvedla, da ima drugo oz., da se nekaj plete. In seveda je zanikal, da me je pustil zaradi nje. Rekel je, da me je zarad ljubosumnih izpadov. Očitno je lagal. Pa saj ni prvič.
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 27. Jun. 2008 15:19

hm...tko, zapusto me je sam en...pa še to je blo, k sm bla par let mlajša. Razlog pa je bil , da nism še hotla sexat :? jebi ga človek mora bit na to dobr pripravljen!! Pol pa š vsi pritiski od frendov, tko na mene kot na njega...in pol si itak še bol pod stresom! No, ampak nebi bil dec, če mu seveda pol ne bi blo groooozno žov :) itak sma mela tako še bol "otročjo" zvezo, sam dobr,je pa bla zveza.

aja...Skup sma bla pa ene 3 mesce.....

Ta druzga sm zapustila jst....ta tretjega zdej se pa držim ko klop :D
In love with live!!!
aanjaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a aanjaa » 27. Jun. 2008 15:32

Hja, mene je pa moj pustil zato, ker je hotel mojo sestro...in ja zdaj je že eno leto z njo...midve s sestro sma še zdaj na "bojni nogi" včasih zaradi tega :evil: ...me je pa ful prizadelo vse skup, ampak kaj čem. Življenje gre dalje.
Uporabniški avatar
^cherry^
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ^cherry^ » 27. Jun. 2008 17:09

^ No ta pa zmaga do zdej. :x Maš pa res fino sestro.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov