Zakaj ste zapustile fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prvega zato ker je res zahteval totalno preveč od mene (morala bi met 24 ur na dan za njega, pa s kolegicami se itak nebi smela družit), plus tega se mi je zdel totalno otročji ker je kar pustil faks in ni znal mislit en teden v prihodnost. Pač nama ni šlo ker sva imela preveč različne interese.
Drugi je bil zanimiva in čudna zgodba ... sploh ne vem ker je kerga pustil, nisva se skregala in nič, samo pač nisva več bla skup
Tretjega zato ker je bil čist preveč ljubosumen, pa v bistvu ga niti nisem mela prav rada (sva bla sam ene 3 mesce skup in konec).
Drugi je bil zanimiva in čudna zgodba ... sploh ne vem ker je kerga pustil, nisva se skregala in nič, samo pač nisva več bla skup
Tretjega zato ker je bil čist preveč ljubosumen, pa v bistvu ga niti nisem mela prav rada (sva bla sam ene 3 mesce skup in konec).
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
1. ljubosumen, posesiven, gospodovalen, egoističen, ne ravno inteligenten, len, zanemaril se je po parih mesecih.
2. preveč me je občudoval, fizično me ni dovolj privlačil, začela sem se dolgočasit, preveč čustven.
3. ogromno nesporazumov, impulziven, njegov attitude mi je šel na živce.
4. nerazumevajoč, egoističen, neuspešen. naveličala sem se odprte zveze.
5.?
2. preveč me je občudoval, fizično me ni dovolj privlačil, začela sem se dolgočasit, preveč čustven.
4. nerazumevajoč, egoističen, neuspešen. naveličala sem se odprte zveze.
5.?
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
kajira napisal/-a:1. ljubosumen, posesiven, gospodovalen, egoističen, ne ravno inteligenten, len, zanemaril se je po parih mesecih.
4. nerazumevajoč, egoističen, neuspešen.
5.?
5. ne rabm še kakšnga razloga, to je čist dost
wuoooow a si hodila z mojim bivšim??
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
sanck napisal/-a:
5. ne rabm še kakšnga razloga, to je čist dost
wuoooow a si hodila z mojim bivšim??
A misliš da je tvoj bivši edini psihič na zemeljski oblji?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
kaj bi rad povedu? pššš
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Najbl mi je u spominu ostal en tip, katerga sem pustila ker je biu preveč poženščen (z njim sm hodila k sm bla stara...am...mislim da 16 al 17 let...); Pisal je pisma premočena z njegovimi solzami kako zlo me pogreša in podoben crap. Najbl pa me je odbilo njegovo načrtovanje najine skupne prihodnosti...kako bova mela otročke ipd. Halo, bla sm stara 16!!!
Sm ga kr skenslala...Bljak je biu sluzast! Sicer pa tut ne vem zakaj mi je biu sploh ušeč? No, za začetku usaki paše k ji tip piha na dušco...sčasoma pa je blo tole čez use možne meje bujne domišlije 16-letnice...
Sm ga kr skenslala...Bljak je biu sluzast! Sicer pa tut ne vem zakaj mi je biu sploh ušeč? No, za začetku usaki paše k ji tip piha na dušco...sčasoma pa je blo tole čez use možne meje bujne domišlije 16-letnice...
- tasha_m
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
- Kraj: mb.
hmm, ja pr men pa je blo tak:
1. ker enostavno ni blo več to to, je mel že drugo nagledano (on trdi da ne )
2. pa zaradi prvega!
Zakomplicirana zgodba. Ampak dobena stvar ni dobra pogreta tak da tega pa sem pustila zaradi sedanjega in ni mi žal. Še malo pa bomo trije (če bo le vse po sreči..)
1. ker enostavno ni blo več to to, je mel že drugo nagledano (on trdi da ne )
2. pa zaradi prvega!
Zakomplicirana zgodba. Ampak dobena stvar ni dobra pogreta tak da tega pa sem pustila zaradi sedanjega in ni mi žal. Še malo pa bomo trije (če bo le vse po sreči..)
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ja s tem, ko sva bla na kratki rok skupaj (sam še danes ne vem al sva narazn al nisva ) sva/bova končala zaradi tega, ker je tipo preveč čustven. Sovražim neke čustvene tipe, pa neke modele, ko bi se sam neke crkljali pa žulili, pa po sexu, da se moraš crkljat ne vem kak dolgo še . Pa še v sexu mama to razliko, da je njemu zelo pomembna predigra, meni je pa važn f**.
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Zgleda, da zdej lahko tut jest v tej temi sodelujem
- ker ni imel nobenih ciljev
- se je ful sekiral za vsako stvar, ampak nič ukrenil, da bi jo popravil
- ker je ratal čist preveč pasiven (nič se mu ni dalo, nikamor se mu ni dalo, vedno sem morala bit za vse jaz pobudnik)
- ker skoz vlači ene in iste probleme sabo (primer: štale z njegovimi domačimi) in jih pomoje vedno tut bo men je pa enostavno že dopi*dilo.
- ker vem, da z njim ne bom mogla doživet stvari, ki si jih želim (npr. potovanja)
- ker imava preveč različne poglede na svet/prihodnost
- ker so moja čustva umrla
- ker sva se nehala trudit in delat na najini zvezi
- ker je bila komunikacija (pa ne tista o vremenu in vsakdanjih stvareh) z njegove strani vedno manjša
- ker je sex med nama že praktično izumrl
Uf se kr bolje počutim, ko sem tole ven spravla.
- ker ni imel nobenih ciljev
- se je ful sekiral za vsako stvar, ampak nič ukrenil, da bi jo popravil
- ker je ratal čist preveč pasiven (nič se mu ni dalo, nikamor se mu ni dalo, vedno sem morala bit za vse jaz pobudnik)
- ker skoz vlači ene in iste probleme sabo (primer: štale z njegovimi domačimi) in jih pomoje vedno tut bo men je pa enostavno že dopi*dilo.
- ker vem, da z njim ne bom mogla doživet stvari, ki si jih želim (npr. potovanja)
- ker imava preveč različne poglede na svet/prihodnost
- ker so moja čustva umrla
- ker sva se nehala trudit in delat na najini zvezi
- ker je bila komunikacija (pa ne tista o vremenu in vsakdanjih stvareh) z njegove strani vedno manjša
- ker je sex med nama že praktično izumrl
Uf se kr bolje počutim, ko sem tole ven spravla.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
MIGRENA, sm že nekaj časa nazaj prebrala, kaj je bilo, pa ti nism uspela še nič napisat, ampak... zdaj, ko sem prebrala, kaj vse so razlogi, mi je bolj jasno, zakaj si se tako odločila. :bussi:
Se pa tako spomnim tvojih postov nekaj časa nazaj, ko sem jaz pisala o tem, pa kako si bla šokirana in upala, da se teb ne bo to zgodilo...
Sam nimaš kaj, spet se je pokazalo, da ne morš vedet, kaj te v lajfu vse čaka .
Tebe pomoje čaka še velik velik lepga, sam treba je dat času čas, pa ful si pogumna, da si se tako odločila!!
Me je pa vseen kr mal stisnlo, ko sm te brala... ker sm se spomnla tud na svojo zgodbo ...
Se pa tako spomnim tvojih postov nekaj časa nazaj, ko sem jaz pisala o tem, pa kako si bla šokirana in upala, da se teb ne bo to zgodilo...
Sam nimaš kaj, spet se je pokazalo, da ne morš vedet, kaj te v lajfu vse čaka .
Tebe pomoje čaka še velik velik lepga, sam treba je dat času čas, pa ful si pogumna, da si se tako odločila!!
Me je pa vseen kr mal stisnlo, ko sm te brala... ker sm se spomnla tud na svojo zgodbo ...
-
daddy's little princess - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
uau =) gledam tle zakaj ste pustile tipa in use naštejete miljon takih napak ( no dobr mau mn =) ) pri katerih bi js obupala že zdaunej =)
js pustim tipa čim vidm da neki ni kul...nikol pa ne zarad tok napak, ker če jih tok najdm niti ne začnem =)
js pustim tipa čim vidm da neki ni kul...nikol pa ne zarad tok napak, ker če jih tok najdm niti ne začnem =)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Uhhhh
Recimo temu da sva si bila preveč različna oziroma nisem videl neke dolgoročne povezave z njenim intelektom...v življenju želim mentalno in čustveno rasti...če pa oseba na drugi strani ni dovolj napredna pa se pač poti potem razidejo
Recimo temu da sva si bila preveč različna oziroma nisem videl neke dolgoročne povezave z njenim intelektom...v življenju želim mentalno in čustveno rasti...če pa oseba na drugi strani ni dovolj napredna pa se pač poti potem razidejo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Če bi bla mal bl samozavestna, kanček bol prepričana u lepoto samskih dni in če bi se saj minimalno cenila, bi tle lahko stipkala lep spisek "zakaj sm ga pustila" ...
Kr pa sm prevečkrat optimistično verjela, da bo nekoč drgač, da se človek (in zveza) lahko spremeni, da je bolš met še njega, kot samo sebe in da mogoče pa stvari take "morajo bit",... je spisek u tej temi (pre)kratk ...
Eden je biu sprememba, k je pršla u moj life začasne rutine s takratnim fantom, to rutino sm razbila in probala z njim, a hitr ugotovila, da je čar drugačnosti zbledeu in da je želja po določenih karakternih značilnostih in lifestyle-u premočna ... Enostauno svojga žiuljenja in meni ljubih aktiunosti nism mogla delit z njim, kr ga/jih on ni poznau. Dons sva kr dobra kolega in po ush teh letih še zmer pridejo dnevi, ko neki sanja o men, nama in me žiucera s svojim "a se spomneš, ko sva ...", "kaj sm ti sploh pomenu ..." Fej, ne bi rada, da bi biu to začetek spiska, zakaj mu je odklenkalo u drugo.
Ostalih neki, k jih je moja malenkost uspela (mogla!) skenslat, zradirat, zablokirat, odgnat, jim zagrozit in kar je še tacga, pa ni blo fantou u pravem pomenu besede, kr ni šlo za partnerske zveze, ampak neka ponesrečena kolegialna (z moje strani) in obsedena (z njihove) razmerja. Zakaj?! Zato kr obupanost učasih prpele do najbl nemogočih situacij in ko se nasledn dan tega zaveš, si na začetku konca in nujno je razmišlanje, kako se na najmnj škodliu način in brez hujših posledic spraut vn.
In to je blo potrebno, kr so ble te osebe a)na smrt dougočasne, pasiune, drgačnga pogleda na svet, b)zmešane/obsedene/napadalne/ustavi po želji eno creepy lastnost, c)sicer čist sprejemljive, ampak preveč zadržane in rahlo dougočasne ...
Kr pa sm prevečkrat optimistično verjela, da bo nekoč drgač, da se človek (in zveza) lahko spremeni, da je bolš met še njega, kot samo sebe in da mogoče pa stvari take "morajo bit",... je spisek u tej temi (pre)kratk ...
Eden je biu sprememba, k je pršla u moj life začasne rutine s takratnim fantom, to rutino sm razbila in probala z njim, a hitr ugotovila, da je čar drugačnosti zbledeu in da je želja po določenih karakternih značilnostih in lifestyle-u premočna ... Enostauno svojga žiuljenja in meni ljubih aktiunosti nism mogla delit z njim, kr ga/jih on ni poznau. Dons sva kr dobra kolega in po ush teh letih še zmer pridejo dnevi, ko neki sanja o men, nama in me žiucera s svojim "a se spomneš, ko sva ...", "kaj sm ti sploh pomenu ..." Fej, ne bi rada, da bi biu to začetek spiska, zakaj mu je odklenkalo u drugo.
Ostalih neki, k jih je moja malenkost uspela (mogla!) skenslat, zradirat, zablokirat, odgnat, jim zagrozit in kar je še tacga, pa ni blo fantou u pravem pomenu besede, kr ni šlo za partnerske zveze, ampak neka ponesrečena kolegialna (z moje strani) in obsedena (z njihove) razmerja. Zakaj?! Zato kr obupanost učasih prpele do najbl nemogočih situacij in ko se nasledn dan tega zaveš, si na začetku konca in nujno je razmišlanje, kako se na najmnj škodliu način in brez hujših posledic spraut vn.
In to je blo potrebno, kr so ble te osebe a)na smrt dougočasne, pasiune, drgačnga pogleda na svet, b)zmešane/obsedene/napadalne/ustavi po želji eno creepy lastnost, c)sicer čist sprejemljive, ampak preveč zadržane in rahlo dougočasne ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
enga sem pustila ker sploh nisem bla pomembna.živela sva kr narazen in sva se ful redko vidla ker kao ni mel časa, pa tut bil je samovšečen in egocentričen, nikol ni pomislu kako bom pa jz kej sprejela.primer je da je recimo dobil velik keša pa ni reku zdej bom pa loh k teb pršu ampak je reku sam da si bo lahko kupu velik cunj...OMG!?
z drugim sva se pa razšla tko da se v bistvu sploh nisva ampak kr naenkrat se nisva več družla...ni blo več nobenga zanimanja.
z drugim sva se pa razšla tko da se v bistvu sploh nisva ampak kr naenkrat se nisva več družla...ni blo več nobenga zanimanja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov