Zakaj ste zapustile fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Predzadnjega zato, ker se je na trenutke ful otročje obnašau pa ful se mi je zdel, da se je on mal preveč zagrel, ker sva se zmenila, da ne bo nč tko čist resnega. Na koncu sm pa zvedla, da grem čist u nek drug kraj študirat in mi je govoru, da se bo usak dan k men vozu itd. in potem me je čist minil, ker sm že takoj vedla, da ne bo nč iz tega in sm rajš prej končala kot, da bi se to še dalj časa vleklo.
Z zadnjim sva sicer večkrat končala ampak na koncu sm jz prekinla najino zvezo, ker si preprosto s takim človekom ne predstavljam življenja niti ničesar druzga čeprou ga mam še vedno ful rada in bo zame vedno neki posebnga. Dost sm mela tega, da nikol nima časa, da mu je njegovo podjetje na prvem mestu in da mi nikol ni mogu stat ob strani v težkih trenutkih. Pol pa tista njegova bedna opravičila itd. in najhujš je, da mu očitno nism dovolj jasno povedala, ker me še vedno kliče in da je ubistvu on prvi ugotovu, da midva nikakor nisva za skupi tko, da ne vem kaj še hoče. Ah ja...
Z zadnjim sva sicer večkrat končala ampak na koncu sm jz prekinla najino zvezo, ker si preprosto s takim človekom ne predstavljam življenja niti ničesar druzga čeprou ga mam še vedno ful rada in bo zame vedno neki posebnga. Dost sm mela tega, da nikol nima časa, da mu je njegovo podjetje na prvem mestu in da mi nikol ni mogu stat ob strani v težkih trenutkih. Pol pa tista njegova bedna opravičila itd. in najhujš je, da mu očitno nism dovolj jasno povedala, ker me še vedno kliče in da je ubistvu on prvi ugotovu, da midva nikakor nisva za skupi tko, da ne vem kaj še hoče. Ah ja...
-
Sekhmet - Debatorica
- Na forumu od: 12. 2. 2008
- Kraj: Trbovlje
Enga za to, ker se mi je nalimu in praktično nisem mogla več dihat, ker se je začel obnašat mevžasto in cmerajoče in ker je samo še kimu in planiru in se podreju...neki časa sem ga rahlo **** dokler se nisem še tega naveličala in sem se ga potem komej odkrižala, ker mu kr ni blo jasn, da je cajt da najde nov trnk
Ta druzga zato, ker se je izkazalo, da je najbl kolerična oseba ever, totalno brez vsakega spoštovanja do ostalih in ker je bil milo rečeno totalen kreten, zamerljiv, trmast, otročji in histeričen.
Ta druzga zato, ker se je izkazalo, da je najbl kolerična oseba ever, totalno brez vsakega spoštovanja do ostalih in ker je bil milo rečeno totalen kreten, zamerljiv, trmast, otročji in histeričen.
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
- lucero
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Prvega zato, ker se je obnasal nezrelo , neodgovorno, varal me je in osvajal okoli druge punce.
Drugega, ker vanj nism bla zaljubljena in mi je sel ze na zivce, ker je bil ful posesiven in me je klicaril po desetkrat na dan...
Tretji podoben razlog kot pri prvem, s tem da je bil ta prava pijandura..
Cetrti, ker je bil prevec posesiven , varal me je , pa se kregala sva se pol pr koncu kr neki brez potrebe..
s ta zadnjim sm pa končala zato, ker je hodil z mano in še eno punco hkrati...ne vem al je imel namen mi to priznat al met obe še naprej, sam hvala bogu sm slutila, da je neki narobe in iz njega komaj izsilila resnico....tko, da mam dovolj teh tipov in mislim, da bom kr neki časa zdej samska......
Drugega, ker vanj nism bla zaljubljena in mi je sel ze na zivce, ker je bil ful posesiven in me je klicaril po desetkrat na dan...
Tretji podoben razlog kot pri prvem, s tem da je bil ta prava pijandura..
Cetrti, ker je bil prevec posesiven , varal me je , pa se kregala sva se pol pr koncu kr neki brez potrebe..
s ta zadnjim sm pa končala zato, ker je hodil z mano in še eno punco hkrati...ne vem al je imel namen mi to priznat al met obe še naprej, sam hvala bogu sm slutila, da je neki narobe in iz njega komaj izsilila resnico....tko, da mam dovolj teh tipov in mislim, da bom kr neki časa zdej samska......
Zadnjič spremenil lucero, dne 10. Apr. 2008 11:25, skupaj popravljeno 2 krat.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Še js.
Drugač pa, zadnja leta se mi bolj dogaja, da fantje pustijo mene, kot pa js njih. Sicer sm pa mnda do zdej pustla 3, vse pa zato, ker sm spoznala nekoga novega in se zalubla v njega (ampak nobena od teh treh zvez ni bla neki resna).
Drugač pa, zadnja leta se mi bolj dogaja, da fantje pustijo mene, kot pa js njih. Sicer sm pa mnda do zdej pustla 3, vse pa zato, ker sm spoznala nekoga novega in se zalubla v njega (ampak nobena od teh treh zvez ni bla neki resna).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Amaretto - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2008
- Kraj: Ljubljana
Svojga bivšega (s katerim sem bla najdlje) sem pustila zato, ker je preveč pohu (tut vsak dan) in se mu je počas začelo jebat za vse (zame, za šolo, za službo...), da ne omenjam tega, da je bil skoz neki depresiven in je še mene skor na rob depre spravu. Poleg tega je bla pa tut dost velika razdalja in nism več zdržala.
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
- mala zvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Prvega zato, ker sva bila še premlada za resno zvezo, drugega zaradi tega, ker se je obnašal kot en idiot pa še slabo mnenje so o njem in njegovi familiji imeli vsi....pa te to začne murit...tretjega zato, ker ga nisem in nisem mogla imet rada....in zadnjega...pred petimi dnevi;((((((( zato, ker je bil hladen do mene, ni čutil baje nič........in je hotu, da sva še skup..kao da se bo to spremenlo....in sem še isti dan...zbrala pogum...take zveze si nobena ne zasluži.....saj je hudo, ker ga mam res rada...ampak se pobiram...
-
Kaychee - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
metuljčica* napisal/-a:Bom napisala za enega, s katerim sva bila skupaj nekaj več kot tri leta:
-ker me je pričel dušiti (kje sem, s kom sem itd.), kljub temu, da je blomišljeno kot joke
-ker mi je začel iti resno na živce z bolanimi forami
-ker ni bil sposoben vživljanja v druge ljudi, vedno se je stavk al pa ideja, mišljenje končal na: boli me k***c
-ker je bilo vedno samo jaz, jaz in jaz
-ker zadnj obstaja samo še POKER POKER POKER
-ker doma ne naredi popolnoma nič, samo gleda tv, špila poker prek neta al pa špila poker zvečer s kolegi
-glede na to, da je na faksu samo 1-2 dni v celem tednu, bi lohka pr 25ih že začel kej delat ane... vsaj prek študenta
-ker ni bil človek, s katerim bi se lahko predstavljala v prihodnosti
-zaradi vsega naštetega se je privlačnost povsem izgubila
Ko tole preberem, se mi sploh ne sliši kot neka ljubezen Mi niti za trenutek ni žal, da sem ga pustila. Žal mi je bilo samo, da ga nisem že prej.
Z malo popravki si enakega mišljenja tko da upam, da ne zameriš k sm si sposodila post. Sej sm te citirala, tko da me ne tožt za avtorstvo
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Ah ah ah... Mam kr neki bivših, razlogi, zakaj so bivši so pa neklih takile...
Do tapruga sem hotla bit poštena, ko je bil vredi dec, pa sem raje končala, kot bi da bi ga izkoriščala.
Ta drugi je bil neka vmesna faza, zveza na daljavo, meni se itak ni blo neke resno/dolgoročno za furat.
Tretji je bil svojevrsten odbitek, sva raje končala vse skupaj in ga prenašam kot kolega .
Četrti je bil odpulen na travo (mrzim to, zato me je motlo), pa skos je pušu, pa celi neki čudni hodil okoli, pa neodgovorn, da glava peče in sva lepo končala.
Peti je bil super človek, dečko, ki si ga vsaka želi, ampak jaz pač (spet) nisem hotla resno/dolgoročno furat.
Šesti je bil dober ko cukr ampak je mel pa take probleme sam s sabo, da hudo. Pa nič se ni mogo človek zmenit z njim. Pa sva neki časa nekak furala, ampak ni shodlo (tak boljš da ne, se mi odpipa). Pa še heker je, jaz polcaju pa ne maram sploh, ta hlod jih je pa skos na vratih mel.
Sedmi je lepota od lepote, ampak karakter pa čisto zahojen. Pijavka ni da ni. Plus da je zlo labilna oseba in pole je moglo bit vse na meni, pa še skos me je neke brezveze špikal in me spravljal v slabo voljo. Sem ga pugnala skos vrata, ko je prekoračo mejo.
Osmi je pa...Zaenkrat nimam pripomb sploh.
Do tapruga sem hotla bit poštena, ko je bil vredi dec, pa sem raje končala, kot bi da bi ga izkoriščala.
Ta drugi je bil neka vmesna faza, zveza na daljavo, meni se itak ni blo neke resno/dolgoročno za furat.
Tretji je bil svojevrsten odbitek, sva raje končala vse skupaj in ga prenašam kot kolega .
Četrti je bil odpulen na travo (mrzim to, zato me je motlo), pa skos je pušu, pa celi neki čudni hodil okoli, pa neodgovorn, da glava peče in sva lepo končala.
Peti je bil super človek, dečko, ki si ga vsaka želi, ampak jaz pač (spet) nisem hotla resno/dolgoročno furat.
Šesti je bil dober ko cukr ampak je mel pa take probleme sam s sabo, da hudo. Pa nič se ni mogo človek zmenit z njim. Pa sva neki časa nekak furala, ampak ni shodlo (tak boljš da ne, se mi odpipa). Pa še heker je, jaz polcaju pa ne maram sploh, ta hlod jih je pa skos na vratih mel.
Sedmi je lepota od lepote, ampak karakter pa čisto zahojen. Pijavka ni da ni. Plus da je zlo labilna oseba in pole je moglo bit vse na meni, pa še skos me je neke brezveze špikal in me spravljal v slabo voljo. Sem ga pugnala skos vrata, ko je prekoračo mejo.
Osmi je pa...Zaenkrat nimam pripomb sploh.
- tashka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
hm, let's see...z enim sm bl probala za foro, ni me nekaj ful treščilo, potem pa se nisva ujela pri sexu in mi je blo na koncu že čist odveč sexat z njim..kot frenda sva čist ok potem je bil eden, bivši sošolec iz osn. šole, i had a crush on him that time, potem pa sva začela hodit kar nekaj let po osnovni in sem ugotovila, da preveč poha, da preveč bluzi, da mi ni do tega, da bi bla skadilcem in da mi je bla bolj všeč celotna zgodba kot pa..on z enim razdalja, z enim je bla pa mal bl kompleksna zgodba - imel punco in ko je začel cagat, s katero bi bil raje, sem se odločla, da prekinem zadevo..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]