Zakaj ste zapustile fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 29. Maj. 2007 22:18

še vse do zdej iz istega razloga.

ne prenesem, da me oseba 10tisoč krat na dan pokliče v stilu:
" miška kje si?"
" miška kaj delaš?"
pa to pa uno, pa kaj maš oblečeno, pa use..... too much :box:

slabše kot na big brotherju.

bi mogla met kamero na čelu, da bi lahko use vidu.

to me totalno živcira in zato ni nobena moja zveza trajala več kot 4 mesece.

pa vsi moški kao hočejo met žensko k ne sili v njih, jih ne kliče tisoč in večkrat na dan, jih pusti na moški večer in vse možno, pole pa ratajo oni še hujši. :zunge:

tako, da dejansko ne vem al je kej narobe z mano al pa z njimi.
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 29. Maj. 2007 22:29

jaz sem ga zapustila zarad razdalje...mi je pa sedaj ful žal za to....

enega prej sm ker je bil totalna copata...ja, ja, ja... mu rečeš: reči mi kdaj ne...in reče ne......in mi ni žal, ker poleg njega bi zgubila živce....

ampak zarad razdalje in zarad tega, ker ti vsi okol govorijo, da ne bo uspelo...da ni možno...da je brez veze.... NIKOLI VEČ!

drugače pa so bli razhodi sporazumni, al pa je tip pustu mene:)
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 29. Maj. 2007 22:37

wantyka napisal/-a:ker je bil totalna copata...ja, ja, ja... mu rečeš: reči mi kdaj ne...in reče ne.....

to sm pozabla dodat
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 29. Maj. 2007 23:59

za te zveze, k so trajale najman časa, sploh ne vem, kako so se nehale.. al pa se sploh nikol začele niso..

s prumu fantam sm bla pr 14-in sicer eno leto in pol.. pa sva nehala, zato k mi je on reku, da ne more.. in res ni mel pol še ene dve leti punce.. ač oba sva bla mlada, nekako premlada za tako zvezo

pol sm mela enga, k sva nehala, ko je blo konc šole, ker se nikol nebi mogla vidt :) -nič kaj hudp resnega, sam mela sva se pa lepo..

pol je biu en, k me je prevarou, pa sm ga pustila (bla sva skupi tm 4 mesce)

pol sm bla pa z enmu, k sva se eno leto in pol najbol u lajfu razumela.. in kar naenkrat mu je začel trgat, tip se je čist spremenu.. :eek: in me je pustu.. in sem mu bla pol čez en mesec ful hvaležna, k je pršu do mene, pa se mi pohvalu, da ma zdej kr ene 5 žensk naenkrat.. sj pravm, tipu je zatrgal.. spremenu se je iz pridnega fantka v moško kurbo

zdej mam pa mojga srčka.. in se vsak dan bolš razumeva.. skupi sva že eno leto in 8 mesecev.. pa še zmer, kot da vsak dan nekaj novga zveva en o drugmu, dokončujeva si stavke in ostale osladnosti :D uglavnem, res se dobr razumeva :D

mi je pa zanimivo, da nikol
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Maj. 2007 0:07

ubistvu sem mela najprej eno romanco božično z sinom družinskih kolegov iz rijeke..res tip da dol padeš, zaljubljena v nulo, prvi poljub z njim....sva skupaj preživela vse božične praznike in si obljubila da bova vedno skupej..sej verjetno bi bla, če nebi blo mljon kilometrov med nama in če takrat nebi bla tolk rosno mlada..Ko je šel je šlo sevedavse, samo spomini so ostali...:(
sva se potem pa še dvakrat vidla in obakrat izmenjavala nežnosti...
Ampak pač ni bilo možnosti nobene za skupno pot...Sicer dandanes imam svojega dragega, katerga imam noro rada, ampak vseeno lahko rečem, da če bi takrat bla možnost bit s tem fantom, bi sigurno bila še danes.

drugi mi je najedal, ker je bla zveza večalimanj telefonska in se mi res ni dal viset na telefonu 24 ur na dan in vsake tri minute ponavljat in odgovarjat na "in drgač?"..grrrrrrrrrr :roll: predvsem pa je bil ful bogat in me je to ful motlo, ker pač je bil na bogataški način precej nadut...in če ga zdej pogledam mi kr slabo rata, tok se je pogršou...

tretji, prvi resnejši, je zgledal kul, dokler si ni nekega dne razložil da sredi belega dneva od najboljše kolegice dolgoletnim tipom fukava sredi centra in me na podlagi tega tud zvečer užgal :roll: seveda brez najmanšega razloga....in ker je policija vse videla čist slučajno in ker ni bil naš državljan in je imel samo delavsko vizo, se je mogu v treh dneh pobrat iz slovenije :jump: taka žurka je bla pol, da večje skor da ni blo :D

etri je pa moj dragi, kater me je pustil po še ne mescu dni najine zveze, ker mu je blo vse preveč naenkrat...no hvala bogcu je potem tud ugotovil, da brez mene pač ne more in sva še vedno skupaj, (skor) hapi in love :hearts:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 30. Maj. 2007 6:12

Prvega sem pustila, ker sem bila še mlada in kokr hitro pride, tut gre ljubezen
Drugega sem pustila iz istega razloga
Tretji me je prevaral
Četrti me je prevaral
Peti me je prevaral

Zdaj upam, da bo zgodbica trajala.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 30. Maj. 2007 9:12

Ko sem bla še ful mlada sem enega pustila, ker sem na morju spoznala enega ful simpatičnega fanta, ampak ker je bil on iz Zagreba in oba stara 14 let, se nikoli več nisva videla, za tistega prvega mi pa tako ni bilo žal...itak so bila to samo držanja za rokice :D Drugega sem pustila po enem tednu zveze, ker sem bila zaljubljena v zdajšnjega fanta, to je pa tudi vse...
Houd de wereld tegen
NaIva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2007
Kraj: Logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a NaIva » 30. Maj. 2007 10:14

Kje nej začnem, nikol nism mela sreče v ljubezni, vedno sm si najdla psihopate.

Prvi resni, me je neprestano silil da bi sexala, in ko sem končno popustila in se mu predala mi je bilo žal, ker je bil sex z njim ko0t da bi cel dan gledala weather channel, booooooring.

No v drugega sem bila tako zelo zelo zaljubljena, da sem že premišljevala o tem, da bi lahko nekoč imela otroke z njim, in po dobrih 4 mesecih izvedela da ima dekle že 5 let in da skupaj živita. Ugotovila sem tudi da je brat nekega dekleta s katerim sem športala. In tudi za tem ko sem zadevo izvedela, sem bila po njegovem jaz kriva za vse.
Taki tipi nej gredo vsi v tri pi**e materne.

No tretji je pa moj zdajšnji, ne morm lih rečt da je popolno, ker take zveze ne obstajajo.
Je bodoči doktor znanosti in njegova največja ljubezen je kariera, kar me včasih zmoti, ker to hočem biti jaz, ampak, ga imam vseeno rada, ker ga preprosto ljubim. aja pa obožujem to, da vsako jutro ko se zbudim ga vidim v svoji postelji, preprosto čudovito.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Maj. 2007 15:51

Prvi je mene pustil. :D Najprej je njegov frend spraševal če bom z njim, pol pa me po enem tednu pusti, c c c. OŠ pač.

Drugega sem pustila zato, ker me ni privlačil. Je res super fant, veliko časa sva preživela skupaj, vendar zmeraj kot 'frenda' (kar sva še danes).

Tretjega sem pustila zato, ker me je na začetku zveze spraševal če ga ljubim in podobne bedarije. Vedno je rabil neko potrditev. Pa sem mu povedal: ne, ne ljubim te, in nočem več biti s tabo.

S četrtim pa sem še zdaj. :D V bistvu je on prvi na nek način, saj sva skupaj od mojega 15. leta in je posledično edini resen.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 30. Maj. 2007 15:51

Dvojni post. :?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
*MiNNy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: Večeslavci

Neprebrana objavaNapisal/-a *MiNNy* » 30. Maj. 2007 21:23

hehe..........zato ker noben do sedaj še ni bil ta pravi.Vsakemu je nekaj manjkalo :roll:
Sem precej zahtevna oseba glede tega in nisem s komerkoli zadovoljna.Vem, da to ni pohvalno, a tak pač je.Nekje na tem svetu me že čaka neka tečnoba kot sem jaz :razz:
janchy22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a janchy22 » 31. Maj. 2007 11:36

ponavadi sem z fanti končala zaradi tega ker to enostavno ni blo to:)

z fantom sva bila skupaj kakšno leto. najina veza je bila na začetku neverjetna...nato pa sva se čez celo poletje kregala in vsak drugi teden končala. Poletje je minilo, mi2 sva si rekla in naredila preveč stvari in nato sem šla jaz na potovanje za mesec dni.. Ko sem prišla nazaj sem slišala da je njegova bivša noseča z njim! mislim da si lahko predstavljate mojo reakcijo. njegova razlaga je bila da sva bila poleti itak vsak bolj po svoje, kot pa skupaj in da to je bilo pač enkrat in da mu je zal, da bi bil še skoz z mano, ne glede na to da pričakuje otroka...

po eni strani je padlo breme iz naju, ker naju je to kreganje ubijalo...po drugi strani pa nikoli nisva dobila tiste zadnje priloznosti da probava urediti stvari. sedaj pa itak nima več smisla....ja sem šla naprej zivim zivljenje dalje, on pa še skoz sanjari in klicari in piše kako ne more verjeti da je prišlo do vsega tega...

life goes on...lahko bi jokala in se spraševala kaj bi blo če bi blo, vendar bi tako razmišljanje le pahnilo v nek začaran depresiven krog...zato dame moje nikoli ne obupajte! Živite življenje, pridejo slabi trenutki, slaba obdobja, vendar zapomnite si vsak dan je nekaj posebnega, naredite si ga posebnega:)nihče drug vam ga ne more...
Uporabniški avatar
just*girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a just*girl » 01. Jun. 2007 14:55

No jz pa zle razmišlam da bi končala prvo resno zvezo :( Sicer vem da bom mogla še ene 10krat premislt vse skupi, sam vseen...
Bla sva skupi 7 mescou in ne da mi tip ni več všeč....še kako, zgleda božansko in skup se mava uuuoooouuuu bajno....sm men se zdi da ni to to.
Mava eno bol tko vezo, sm za petke in sobote zvečer oz. sm takrat ko se njemu zdi, da bi si pa lohka cajt zame vzeu in men je tega dost. Sj nekaj časa je blo luštn se sm mal tko zabavat, sam da bi pa s tem tipom preživlala prihodnost, si pa niti ne znam predstavlat.
Fora je v tem, da bom jz zdej neki zlobna izpala, ker ga kr tko neki odjebem, ampak jz njemu že nekaj časa dopovedujem, da nisem srečna v taki vezi, sam on me kar noče razumet, če pa že razume, ne misl spremenit.
Sicer se že neki časa poskušam z njim resno pogovor, mu pojasnt in končat....pa mi tud to ne rata....:oops:
No zj sm zakomplecerala do konca, sam sm res čist zmedena :?
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 01. Jun. 2007 15:24

pustila sem ga zato ker me ni znal spravit v dobro voljo ko sem to potrebovala...vedno sem jaz načela pogovor...ker on ni vedel o čem se naj pogovarjava...pa tak dale..pol se pa človek vpraša...hehe
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 30. Mar. 2008 13:05

1. sm pustila ker pač to ni blo to (osnovna šola pač :D )
z 2. (ni bil resn, samo bla sva tko skupi) sm "prekinla" ker sm bla pač preveč zaljubljena v drugega (on je to vedu)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov