Zakaj ste zapustile fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
jst u bistvu sploh nism mela zveze prej, vse so ble neke najstniške zadeve, ko nisva bla ne skup ne narazn. tko da moj prvi tip sploh je moj zdajšnji.
drugač pa enga sm tko jst pustila, k mi ni bil več všeč, drugi so pa mene, k se nekak niso znali zjasnit kaj sploh hočejo
u glavnm sm srečna da sm z zdajšnjim
drugač pa enga sm tko jst pustila, k mi ni bil več všeč, drugi so pa mene, k se nekak niso znali zjasnit kaj sploh hočejo
u glavnm sm srečna da sm z zdajšnjim
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
Tudi jaz svojega trenutnega interpretiram kot mojega prvega, saj sem prvič sama resno zaljubljena.
No, ampak recimo, da sem imela pri 17ih prvo (wannabe)resno zvezo, ampak ta je že od začetka temeljila samo na njegovi zaljubljenosti. Jaz nisem bila vanj zaljubljena, ampak sem si rekla "zakaj pa ne bi poskusila?". No in sem, ampak se moji občutki niso nič spremenili. Sicer sva že prej 5 mesecev "srala", potem sva 4 mesece "resno" hodila. Ampak (me je sram, ampak priznam) bi ga lahko brez pomisleka prevarala (čeprav nisem tak človek in ga tudi nisem prevarala). Še vedno trdim, da je on super dušica in mi je žal da sva se tako "čudno" zapletla, da sem ga zavajala. On je res tak, ki bi za svojo punco naredil vse.
Torej zapustila sem ga... ker mi je bilo dovolj pretvarjanja, da dobesedno lažem tako krasnemu fantu... Lagala sem mu še celo pri razlogih zakaj ga zapuščam. Šele čez eno leto sva se resno pogovorila in šele takrat sva razčistila. Mislim, da še nobenega človeka nisem tako prizadela
No, ampak recimo, da sem imela pri 17ih prvo (wannabe)resno zvezo, ampak ta je že od začetka temeljila samo na njegovi zaljubljenosti. Jaz nisem bila vanj zaljubljena, ampak sem si rekla "zakaj pa ne bi poskusila?". No in sem, ampak se moji občutki niso nič spremenili. Sicer sva že prej 5 mesecev "srala", potem sva 4 mesece "resno" hodila. Ampak (me je sram, ampak priznam) bi ga lahko brez pomisleka prevarala (čeprav nisem tak človek in ga tudi nisem prevarala). Še vedno trdim, da je on super dušica in mi je žal da sva se tako "čudno" zapletla, da sem ga zavajala. On je res tak, ki bi za svojo punco naredil vse.
Torej zapustila sem ga... ker mi je bilo dovolj pretvarjanja, da dobesedno lažem tako krasnemu fantu... Lagala sem mu še celo pri razlogih zakaj ga zapuščam. Šele čez eno leto sva se resno pogovorila in šele takrat sva razčistila. Mislim, da še nobenega človeka nisem tako prizadela
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
S prvim zato, ker se je delu frajerja [morron!! ]
z drugim pa zato, ker z njim tko al tko nism nameravala met ne vem kakšne velike zveze (tistmu, k mi je bil všeč, sm samo dokazala, da ga ne mislm čakat). Pol, k se je pa on odloču s kom misle bit, sm pač tega fanta pustila. ( Mal kruto od mene, ker je bil oni fant res zalublen vame ampak je preživel)
z drugim pa zato, ker z njim tko al tko nism nameravala met ne vem kakšne velike zveze (tistmu, k mi je bil všeč, sm samo dokazala, da ga ne mislm čakat). Pol, k se je pa on odloču s kom misle bit, sm pač tega fanta pustila. ( Mal kruto od mene, ker je bil oni fant res zalublen vame ampak je preživel)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Urshay - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 3. 2007
z enim sem šla po 9-ih mesecih narazen zaradi pomanjkanja respekta in nepotrebnih izpadov...bilo je že preveč zaporednih dni ko je bil slabe volje zaradi malenkosti in sem na koncu jaz poslušala. ampak iz napak se običajno učimo.
drugače pa so večinoma ble kratkotrajne zveze...
vglavnem sem se naučila, da fanta ocenim po tem kak se do svoje mame obnaša...nekako tako se bo tudi potem do mene
drugače pa so večinoma ble kratkotrajne zveze...
vglavnem sem se naučila, da fanta ocenim po tem kak se do svoje mame obnaša...nekako tako se bo tudi potem do mene
-
gyal - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 4. 2007
Js sm prvega pustila zarad drugega pa nism ga mela vec tolk rada, pol sm naslednje tri pustila, ker so me meli oni prevec radi in so hoteli bit vedno zraven mene. Saj se cudno slisi, sam so vse naredli za mene in to me je ful odbijalo. Navadno se navezem na taksne, ko se morem jst zanje potrudit pa js kaj nardit.
-
luna22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: sončni gozd
za neresne tipe sploh ne mislim razlagat...
*prvi resni- po 5ih letih sva se razšla,ker sem se jst zaljubila v drugega (BIG mistake),ker sva se čist spremenila in si nisva več ustrezala ,ker sva imela čist druge želje in interese ..(bil pa je moški za katerega sem dolgo mislila da je to to)
* drugi (wannabe) resni..sem ga pa dobesedno našuterala ven iz lajfa ker mi je delal take štale da sem prov srečna da živi 300km iz lj in da bolje zanj da se ne vidiva nikoli več
*prvi resni- po 5ih letih sva se razšla,ker sem se jst zaljubila v drugega (BIG mistake),ker sva se čist spremenila in si nisva več ustrezala ,ker sva imela čist druge želje in interese ..(bil pa je moški za katerega sem dolgo mislila da je to to)
* drugi (wannabe) resni..sem ga pa dobesedno našuterala ven iz lajfa ker mi je delal take štale da sem prov srečna da živi 300km iz lj in da bolje zanj da se ne vidiva nikoli več
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
1. NOGOMET
2. Navezanost brez ljubezni,po 5 letih je postalo vse že rutina
3. NOGOMET
4. kreganje
5. NOGOMET
6. Moja prva ljubezn ni šla nikoli iz mojga srčka in posledično njegov prihod v moje življenje po 7 letih je spremenil tudi razmišljanja o tej zvezi.
...a nogomet sm že omenila
2. Navezanost brez ljubezni,po 5 letih je postalo vse že rutina
3. NOGOMET
4. kreganje
5. NOGOMET
6. Moja prva ljubezn ni šla nikoli iz mojga srčka in posledično njegov prihod v moje življenje po 7 letih je spremenil tudi razmišljanja o tej zvezi.
...a nogomet sm že omenila
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:rofl: O kriza, a tolk hudo je blo?*_nincy_* napisal/-a:...a nogomet sm že omenila
Hm, jz pa nobenga, vsi so mene zapustil.. Oz., ne vem kako je to možno, ampak ko sem jz gruntala o zvezah, če je to sploh še to, a se splača še mal, bla bla....so oni mene pustil...hehe, zgleda so mi še uslugo nardil.
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
metuljčica* napisal/-a:Bom napisala za enega, s katerim sva bila skupaj nekaj več kot eno leto:
-ker me je pričel dušiti (kje sem, s kom sem itd.)
-ker mi je začel iti resno na živce z bolanimi forami
-ker ni bil sposoben vživljanja v druge ljudi
-ker je bilo vedno samo jaz, jaz in jaz
-ker mi je vsiljeval svoje mnenje (hate it!)
-ker sem na koncu ugotovila, da mi je lagal glede nekih čisto brezveznih, nepomembnih reči in šele ob tem ob mojem odkritju se je pokazal v vsej svoji podlosti in pritlehnosti (mater sem bila slepa)
-ker je razmetaval denar za najbolj brezvezne stvari -luksuz
-ker ni bil človek, s katerim bi se lahko predstavljala v prihodnosti
-zaradi vsega naštetega se je privlačnost povsem izgubila
Ko tole preberem, se mi sploh ne sliši kot neka ljubezen Ohranila sem slabe spomine in mi niti za trenutek ni bilo žal, da sem ga pustila. Žal mi je bilo samo, da ga nisem že prej.
ej...tko kt da bi sebe brala... js sm mela istga kretena
-
ice-red - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2007
- Kraj: primorska
prvega sm pustla zarad: ubistvu še sama ne vem, neki sva se skregala pa še otročji je biv ful in pol sm mu dala konc.
ta drug pol mi je ratav mal čudn, skoz me je zaničvov, pa on je biv zase bog in navim kaj še vse. + njegova familija. pa zarad dnarja sva se skoz kregala.
no in pol tretji. ubistvu drugi še enkrat. sm mu dala pol še eno šanso. pa je blo spet po enmu mescu isto. no pol mi je pa še klofuto dav. pol sm ga pa itak pustila. ka če te enkrat vdar te bo tud tadrugič
pa z enim sva pa razumno šla narazn. je bla bel romanca za 1 mesec.
ta drug pol mi je ratav mal čudn, skoz me je zaničvov, pa on je biv zase bog in navim kaj še vse. + njegova familija. pa zarad dnarja sva se skoz kregala.
no in pol tretji. ubistvu drugi še enkrat. sm mu dala pol še eno šanso. pa je blo spet po enmu mescu isto. no pol mi je pa še klofuto dav. pol sm ga pa itak pustila. ka če te enkrat vdar te bo tud tadrugič
pa z enim sva pa razumno šla narazn. je bla bel romanca za 1 mesec.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov