Zakaj ste zapustile fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Enostavno, ker nisem mela več energije se ubadat z njim, pa silt v njega, k je bil tako pasiven. Kar sem predlagala ni blo po njegovem okusu najbolš, pa k sem rekla, naj on kej predlaga ni blo nič od njega. Bil je precej depresivca po mojem, neodločen, ... Jaz sem tud bolj švoh z energijo, ampak se potrudim. V življenju pridejo trenutki, ko potrebuješ nekoga odločnega ob sebi, da te "porine" naprej, da ti pomaga pri odločanju vsaj z nasvetom ipd. ne pa da je za vse "ne vem" al pa še to ne. Postala sem dobesedno utrujena tolk sem se trudla okol njega da bi se mela fajn itn. ampak njemu je blo za cel svet vseeno.
- bucii
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
s prvim sva dvakrat hodila. prvič sm ga jst pustila k sva se tam pred usemi skregala in mi je film poču, pol drugč je pa on mene pustu. je reku da naj bi kao eno drugo sreču. sam sm vedla da mi laže in sm si pol to tud dokazala. s zdejšnjim pa mislm da bo tud hmal konc usega sploh ni več tko kokr je blo. nobene komunikacije ni več med nama. sam mi je ful hudo ta korak nardit k je tko nežna duša. sm taka da rajš vidm da jst trpim kokr on. zdaj mi je pa še biuši začeu težit, tko da sm res čist zmedena.
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
Prvega fanta sem pustila, ker nisem videla neke realne prihodnosti, pa tudi razdalja je naredila svoje Drugega sem pustila, ker so se moja čustva enostavno ohladila, pa čeprav sem se borila proti temu... Tretji, no, tukaj pa je štorija Bila sem zaljubljena do nezavesti, super sva se ujemala, noro sem se imela z njim - dokler ni začel z ljubosumjem. Hudo ga je metalo - meni pa je bilo počasi dosti. Ful mi je bilo hudo, ampak ko te nekdo tolikokrat vpraša, če imaš rad samo njega, te sčasoma mine... No, takoj zatem sem začela z novim, a sem kmalu ugotovila, da sem bila z njim samo zaradi prebolevanja. Patetično, a ne?
Morala bi biti še kakšna tema - zakaj so vas fantje zapuščali. Me zanima, kako iskreno bi odgovarjale
Morala bi biti še kakšna tema - zakaj so vas fantje zapuščali. Me zanima, kako iskreno bi odgovarjale
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
*frisko* napisal/-a:pruga, ker me je po dveh letih in pol minila ljubezen do njega.. no ja, blo je obojestransko... bla sva na konc žebolj koelga kot fant in punca
drug je mene pustu zarad druge, ki jo je hotu sam poseksat, ampak ker me ni hotu (še enkrat-prej me je že 2x) varat, se mu je zdela boljša rešitev, da greva narazn. bla sva skupej eno leto
tretji... bla sm z njim, ker sm pogrešala reden sex. ampak me je totalno razočarov v postelji (ja jebat ga, zahtevna sm ). pa še vizualno ni blo neke kemije prov hude
eo pa morm sama sebe citirat in dopolnjevat post...
torej, četrti ... iz podobnga razloga kot prvega, s tem, da me (naju) ljubezen ni minila, ampak ni take sorte ljubezen, kot bi mogla bit med punco in fantom... je pa prvi, s katerim vem, da bova ostala prjatla in to me zelo veseli ker je zlata osebnost tale moj pajac
-
*Zoey* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 6. 2008
Torej edini dve zvezi (propadli seveda), ki sta vredni omembe sem jaz končala. Prvo po 6 mesecih preprosto ker se nisva več čutila. Druga je trajala nekaj več kot eno leto, v kateri sem se silila sigurno 4 mesece. Bivši je, če odmislimo da me je imel iskreno rad, totalen kreten, ki mi je dosti lagal, na trenutke se otročje obnašal, vedno bolj postajal copata, nič samoiniciativen, z njim se ni dalo več debatirat, strinjal se je v prav vsaki besedi z mano in bil čisto brez svojega mnenja. Ni se znal prepirat, raje je tlačil vse v sebi in potem na vsake nekaj mesecev eksplodiral in mi naprej metal nepomembne stvari, katere bi sicer morala prej razčistit, ampak seveda takrat se njemu to ni zdelo pomembno.
Totalno sva se oddaljila, ni bilo več zaljubljenosti in ni bilo ljubezni z moje strani. Ni človek s katerim bi lahko ostala za vedno.
Zdaj sem sama
Ampak to je že druga tema.
Totalno sva se oddaljila, ni bilo več zaljubljenosti in ni bilo ljubezni z moje strani. Ni človek s katerim bi lahko ostala za vedno.
Zdaj sem sama
Ampak to je že druga tema.
Življenje je Igra v kateri lahko uživaš le, če jo igraš strastno, s celim telesom, dušo in srcem.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Prvega zato, ker se je vse skupaj že izpelo in sem poleg tega odkrila, da je naklonjen neki sošolki. Ampak takrat sem bila stara šele 16 let.
Drugega sem pustila, ker mi ni nudil opore takrat, ko sem jo najbolj potrebovala in me je ves čas le zasliševal in obtoževal, da f**** (res je uporabljal ta izraz) z drugimi, čeprav to ni bilo res in niti ni imel razloga za tako razmišljanje. Poleg tega je bil pa mamin sinček oz. je imel že kar hudo obliko Ojdipovega kompleksa.
Drugega sem pustila, ker mi ni nudil opore takrat, ko sem jo najbolj potrebovala in me je ves čas le zasliševal in obtoževal, da f**** (res je uporabljal ta izraz) z drugimi, čeprav to ni bilo res in niti ni imel razloga za tako razmišljanje. Poleg tega je bil pa mamin sinček oz. je imel že kar hudo obliko Ojdipovega kompleksa.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
če gledam svoje večje veze k so ble sam tri... nism nobenga zapustila. Prvi je naredil samomor, z drugim sva končala ker je on pač preveč posran za kej resnega, s tretjim sem pa še vedno.
OStale veze so ble pa uno otročje, k smo hodil kak teden ali dva, pa nismo niti sexal.
OStale veze so ble pa uno otročje, k smo hodil kak teden ali dva, pa nismo niti sexal.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
*js sm prvega zapustila, ker me je konstantno varal, jaz pa sem oproščala...budalo...potem, pa sva šla skupaj za en teden na morje in mi je šel tako na živce, da sem že drugi dan komaj čakala dan, da greva domov.
*naslednjega sem pustila, ker me je dušil s preveč posesivnimi izjavami, kje si, s kom si, ne smeš se družit s fanti...ja valda! :-)
*naslednjega sem pustila, ker me je dušil s preveč posesivnimi izjavami, kje si, s kom si, ne smeš se družit s fanti...ja valda! :-)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
prvi, srednješolski fant, s katerim sem bila 2 leti je pustil mene, ker se je zaljubil v drugo. drugega dečka, s katerim sem bila, sem po 3h letih in pol pustila jaz, ker sem se zaljubila v drugegega.
what comes around goes around
what comes around goes around
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Jah, niti ne, če je v tadrugi situaciji en čisto drug tip nastradal, ki ni imel veze s tistim, ki je tebe pustil What goes around comes around bi bilo pomoje bolj, če bi izvedela, da se je nato isto zgodilo taprvemu z novo babo (da ga je pustila zaradi drugega) Oziroma sej ne vem točno, če si glede tega mislila, v obratnem vrstnem redu je res tako, ja:). Niso pa luštne take situacije za nobeno od strani, to pa verjamem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima