Zakaj ste zapustile fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Weilyi.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Weilyi. » 29. Okt. 2012 11:19

Ker je biu dvoličnež, brez svojega lastnega mnenja. Plesal je tako, kakor je zapihal veter.
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 30. Okt. 2012 11:08

^^enako
Edinstvena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Edinstvena » 07. Nov. 2012 18:42

Honestly? :( Nimam pojma... en dan sem si vbila v glavo da hočem še več svobode, čeprav zdaj, ko gledam nazaj ugotavljam da ja, takega fanta sem jaz zmerom hotla imet... imela sem vso svobodo tega sveta, pa tudi če se kak dan nisma nujno slišala ni blo tragedije... vedno je bil očitno vesel da se vidima... jaz pa sem se kr naenkrat prestrašla resnosti v katero sma se spuščala, ker sem se komaj vredu pobrala od prejšnje zveze in se noro noro bojim da bom ponovno prizadeta :/ iz dneva v dan mi je bolj jasno da sem naredla napako, da bi ta poba dal vse zame, če le nebi bla tolk strahopetna... s tem da mislim da mi je dal vedet da je prepozno za naju :( :cry:
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 07. Nov. 2012 19:36

Zato ker je bil kreten na vseh področjih. Prevaral me je, cel čas so letele negativne kritike na moj izgled, dejanja, želje,...ma na vse kar sem rekla, proti koncu je bil itaq že več al manj cel čas zadet...mah, veliko je tega.

(In ja, ko sem to prebrala tudi meni ni jasno zakaj sem sploh bla z njim.)
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 10. Nov. 2012 0:26

Pred 4imi leti sm ga pustila.
Ker je bil dvoličnež, posesivnež (takrat sem zaključevala srednjo šolo in nisem smela videti ničesar in nikogar drugega kot le njega), na živce mi je že šel... Tak pasivnež. Za nič mu ni bilo, samo za nogomet na koncu.
Čustveno me je izsiljeval... a sem bila nanj preveč navajena, da bi ga prej pustila. Mlada in neumna... Na srečo je mimo prišel drug fant, s katerim bom počasi 4 leta...
Vem pa, da nikoli več ne bi imela fanta v srednji šoli... sej ni blo hudo, ampak ne bi. Zdaj je kar je :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 10. Nov. 2012 0:31

^^ Uh, tudi jaz ne bi imela več fanta v srednij šoli! Ampak ja - je bilo kot je bilo ...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 10. Nov. 2012 0:35

Uu, še ena. Pač,nezrelost povezana z rastjo posameznika in večja toleranca za bullshit. Thank God da smo zdaj vsaj za malenkost bolj zrele :D
The world is as you are.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 10. Nov. 2012 9:18

Največkrat zaradi nekompatibilnosti in/ali ker/ko/če sem se zaljubila v nekoga drugega.
As your lover describes you, so you are.
*Scorpia*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *Scorpia* » 14. Nov. 2012 19:57

Ubistvu sem ga zapustila zaradi 2 razlogov... 1. je, ker sem se v tistem času, ko nama je šlo slabše, spoznala novega "prijatelja" s katerim sva se takoj ujela, imela čisto drugačen pristop en do drugega, res sva si zaupala popolnoma vse, medtem ko s tem, bivšim, si nekako nikoli nisva vsega povedala. 2. pa je bil on mogoče nekoliko preveč zadržan zame, ali pa so bile zgolj moje takratne "zahteve" previsoke, pa tudi rutina nama je nekako začela uničevat zvezo. :tot:
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 15. Nov. 2012 9:54

1. zaradi nekompatibilnosti (jaz bi služil - ona bi zapravljala, jaz bi se ubijal zaradi dela - ona bi uživala)

2. zaradi njene prevare. Način kako sem jo pustil je že dober scenarij vsaj za film za Zlato palmo v Cannesu...

3. zaradi domotožja (kot se je kasneje izkazalo sem v 24 mesecih preživel: 7 mesecev v Franciji, 4 mesece v Braziliji, 3 mesece v Rusiji, 4 mesece v Turčiji, 6 mesecev na Japonskem. Nekako se ni mogla odločiti ali bi lahko šla kar tako po svetu z mano, nazadnje sem šel sam :P )

4. zaradi pomanjkanja njene samozavesti. Se je obremenjevala s svojo zunanjostjo - mene njena zunanjost ni motila (kar sem ji tudi vztrajno govoril). Se odločila da se bo spremenila - sem ji pomagal. Nazadnje še vedno ni bla zadovoljna sama s sabo in nisem več vedel kaj. Njeno nezadovoljstvo se je poznalo tudi pri mojem življenju, delu in odnosih do prijateljev, družine. Potem sva na hitro končala na mojo pobudo. In vsaj toliko sem bil fer do nje, da nisem mel nobene ženske 10 mesecev.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Nov. 2012 10:01

BHawk napisal/-a:....In vsaj toliko sem bil fer do nje, da nisem mel nobene ženske 10 mesecev.

ne razumem: zakaj pa fer do nje? A si pocakal da si je ona novega jebacha najdla da si potem lahko tudi ti sel naprej? :D :roll: (ceprav glede na njeno prevaro, je sla ona naprej ze med vajino vezo)
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 15. Nov. 2012 10:11

v-e-s-n-a napisal/-a:
BHawk napisal/-a:....In vsaj toliko sem bil fer do nje, da nisem mel nobene ženske 10 mesecev.

ne razumem: zakaj pa fer do nje? A si pocakal da si je ona novega jebacha najdla da si potem lahko tudi ti sel naprej? :D :roll: (ceprav glede na njeno prevaro, je sla ona naprej ze med vajino vezo)

Številke označujejo zaporedja deklet. #2 in #4 sta bili različni ;)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Nov. 2012 10:23

aja, hehehe :D Ne vem zakaj sem mislila, da si pisal samo o svoji zadnji bivsi in so te vse te 4 stvari motilw. Maj bet :D

A tazadnja se ti je tok smilla, da si pocakal, da te je prebolela, da si lahko potem po 10 mesecih lahko mel novo bejbo? Wow, kaj da ti recem: al si full ql, al pa mal glup :D
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 15. Nov. 2012 12:08

v-e-s-n-a napisal/-a:A tazadnja se ti je tok smilla, da si pocakal, da te je prebolela, da si lahko potem po 10 mesecih lahko mel novo bejbo? Wow, kaj da ti recem: al si full ql, al pa mal glup :D

Samo fer sem bil do nje. Pa tud takrat ni blo nič na vidiku tako da... kaj čem rint v nekaj brezveze :)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 20. Nov. 2012 17:39

Jaz sem pustila enega tipčka po pou leta zato, k mi je postav brezvezen, pa še skos je mel mastne lase in to mi je šlo zelo! na živce. Ah.. pol pa ga srečam po dveh letih in mi reče, da hvala da sem bila z njim, ker sem ga naučila veliko stvari.. hahah, pol si lahko predstavlate kako sem pobulila k mi je to rekel :D :eek: :eek:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov