Zakaj ste zapustile fanta?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kaycii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaycii* » 25. Sep. 2012 23:04

Nobenega c( : ...nobenega fanta, s katerim sem preživljala čas nisem smatrala za resnega fanta, ker nikol nisem bila zaljubljena...in fantu sem tut dala vedet, da to za mene ni resna zveza :).
Aja zdaj pa imam menda "tapravega" :luff:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Sep. 2012 23:16

dot napisal/-a:^^ Jah, niti ne, če je v tadrugi situaciji en čisto drug tip nastradal, ki ni imel veze s tistim, ki je tebe pustil :) What goes around comes around bi bilo pomoje bolj, če bi izvedela, da se je nato isto zgodilo taprvemu z novo babo (da ga je pustila zaradi drugega) :D Oziroma sej ne vem točno, če si glede tega mislila, v obratnem vrstnem redu je res tako, ja:). Niso pa luštne take situacije za nobeno od strani, to pa verjamem. :/

ja no, bolj v what comes around goes around :) al pa 'its the circle of life'.

sicer pa, kako vzameš. iz prve zveze se je razvilo eno lepo razmerje, ki ga je mel bivši s svojo novo punco. iz drugega brejkapa se je pa sploh razvilo nekaj strašno čudovitega, tako da je blo vsekakor vredno vseh zlomljenih src.

pa sej se ponavadi niti ne zacopaš v nekoga novega, če v obstoječi zvezi vse lepo štima.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 25. Sep. 2012 23:28

floribunda napisal/-a: ja no, bolj v what comes around goes around :) al pa 'its the circle of life'..

Jp, res je, sem površno prebrala najprej :gut: Se strinjam, ja, itak je baje vsaka stvar za nekaj dobra :D
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 26. Sep. 2012 9:23

* s prvim, sva bila 5 let skupaj, sva šla sporazumno narazen- enostavno sva se naveličala en drugega, pa tudi premlada sva bila. Sva ostala še nekaj časa v prijateljskih stikih, potem pa se je tudi to obrabilo

* ta drugi pa je bil psihopat prvega kova in sem ga po parih mesecih brcnila v rit ( škoda edino, da ga nisem že prej ). Za mene je crknil in, če ga kje slučajno srečam, se tako tudi naredim..brrrr
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Sep. 2012 18:21

1. zato ker mi ni bilo dovolj do njega

2. zato ker je preveč pil (prikriti potencialni alkoholik, ki je delal v nekem lokalu) in me je enkrat udaril ker sem baje flirtala preveč z njegovim frendom. Pa je blo by by...

3. me je gredo izigral, kar mu nekak ne morem odpustit, čerpav sva zdej prijatelja. 3. je v bistvu bolj mene pustil.

To je to od 'RESNIH' zvez.
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 26. Sep. 2012 22:00

Bolje it naprej, kot stagnirat.
Zadnjič spremenil carrie_, dne 14. Okt. 2012 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 01. Okt. 2012 0:04

..ker me je prasec prevaral, dvakrat.. nuff said :evil:

pa hvalabogu da blo tko, zdaj ko gledam za nazaj...
here's here's to love!
placebo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a placebo » 03. Okt. 2012 21:15

Prvega fanta sem pustila, ker že nekaj časa nisem čutila do njega, kot bi morala, bila sva bolj prijatelja, vse je postalo rutina (bila sva skupaj 10+ let ... moj prvi) pa še v enega drugega sem se zaljubila.

Drugi fant je pa mene pustil zaradi druge gospodične.

Tolk zaenkrat .. oz. upam da za vedno. Trenutno sm tok happy da tud res ni :D :razz: :P
BlueLolita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a BlueLolita » 04. Okt. 2012 10:52

Ker se je iz dneva v dan spreminjal na slabše, postajal zanemarjen in imel odnos z mano kot z neko cimro...
“You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.”
Suzany
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Suzany » 05. Okt. 2012 0:49

Ta primerjava odnosa fanta do bejbe na nivoju cimre me spominja na enega frenda, ki je izjavil, da če ne drugega, ostaja s svojo bejbo zato, da ohrani nizko ceno najemnine. Seveda nisem ostala tiho :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Okt. 2012 9:26

BlueLolita napisal/-a:Ker se je iz dneva v dan spreminjal na slabše, postajal zanemarjen in imel odnos z mano kot z neko cimro...

To sem tudi jaz ze enkrat slisala od svoje prijateljice. In seveda, s tipom sta kmalu potem sla vsak svojo pot.
Bibita
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Bibita » 13. Okt. 2012 2:25

Ker je nedorasel - ko je v domačem okolju še vedno obletava lokalne babe, ki se mu lepijo, namesto, da bi jih ignoriral. Kao on je prijazen - kar naj bo!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2012 16:01

S prvim bivšim sva šla narazen na mojo pobudo, ker se nisva videla praktično nič. Samo njegov dopust sem preživela pretežno cel čas pri njem doma (kjer so bili nonstop v prisotnosti starši in nisva imela kaj dosti miru zase), ostali čas pa sva ga bolj slabo izkoristila, ker njemu očitno ni bilo toliko do tega. Res je, da je bil med tednom odsoten (cca. 170km vstran) in so nama preostali samo vikendi, a še vikendov ni znal ali želel izkoristiti v nulo, kar bi rekla, da je bolj pomanjkanje interesa kot slaba organizacija; Tako se mi niti ni dalo čakati, da se vidiva (ker bi to lahko bilo čez teden ali dva), pač pa sem mu napisala preko sms-a, da ne zmorem furati take napol zveze. Frajer še odpisal ni, me pa vsako leto tam okoli božiča (nimam pojma zakaj ravno takrat) kontaktira, tudi lani, ko je imel (in še ima) punco. Samo vljudnostno odpišem, potem pa čau miki.

Drugi bivši je tudi moj zadnji resni bivši in (so far) moja najdaljša zveza; Vmes sva se velikokrat skregala in šla narazen, a potem ugotovila, da ne moreva drug brez drugega (tistega časa). To je bila zelo pestra zveza, ker sva bila (no, še sva, a ločeno) oba zelo impulzivni osebnosti. Jaz sem za razliko od njega le bolj premišljena in odgovorna oseba, medtem ko se on napije in bi "reševal" probleme tudi vpričo kolegov če je treba. Jaz sem prestara za te igrice, ki se ne tičejo drugih, on bi (glede na leta) moral biti 2x bolj prestar za te fore, a sem bila prej jaz tista, ki sem skrbela zanj, ko je komaj prišel pijan domov; Skupaj sva preživela dosti vsega, in čeprav sva že dolgo časa narazen, se še vedno spomni name in mi kdaj piše. Vmes sva poskušala biti prijatelja in jaz, ki sem ga prebolela že dolgo nazaj, bi brez težav z njim šla kdaj na kavo ali ven, kar sva tudi nekaj časa prakticirala, a on tega ni bil zmožen. Zaradi vtikovanja v to, s kom sem se dobivala, sva poskus prijateljevanja zaključila in od takrat nisva več niti v kontaktu, ker je uvidel, da je tako bolje zanj, če me še ni dokončno prebolel. Se mi zdi, da ima večji problem s prebolevanjem predvsem zato, ker ne najde nobene nove. Če že, pa se hitro sfiži vse skupaj, ker nobena ne želi imeti fanta, ki ga še pri 33 pije vsak vikend in včasih zadnja dva tedna pred plačo živi od plače svoje punce.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 11. Nov. 2012 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Special CHICK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Special CHICK » 25. Okt. 2012 18:24

Zadnjega sem pustila po 4 letih, in sicer od mene je bil starejsi 14 let. Vseeno cudovit fant iz premozne ugledne druzine, tudi jaz sem da nebo kdo pomislil da se lepim na denar. Vendar kot vsi vemo vsak start je mocan, potem pa se vse nekje izgubi, ko sem se preselila k njemu sem imela jaz cez poloznice za hiso, poln hladilnik, pranje perila, use praske in cistila vse sampone in kozmetiko vse sem financirala. Kupil mi je edino avto vendar je to enkratna nalozba, za vsakim mesecem pa zal pride nov in vsi stroski se zopet zgrnejo name, seveda sem tudi avto sama financirala( gume, servis...). Potem sem nadaljevala s faksom in zacel me je zaliti da sem nesposobna, mlada smrklja da ne znam skrbeti zase, kar ni res ker sm skrbela se zanj, da sem postala cudna...sama ponizevanja. zacel je govoriti da je ljubezen zal minljiva, toliko pritiskov grdih besed, grdih zanicujocih pogledov da sem vsak vecer zaspala z glavobolom ko pa sem se zbudila sem planila v jok. No nekega dne sem si rekla da si verjetno pri tako mladih letih ne zasluzim jokati takoj ko se zbudim. spokala in sla. Zacela sem ceniti samo sebe, se posvetila svoji osebnosti in karakterju ki mi ga je prakticno izmolzel, postala sem druga mocnejsa punca brez solze v ocesu kar je tudi opazil. Ustrasil se je hotel me je nazaj, vendar sem se posvetila sebi. Tako srecna sem da sem imela moc oditi. Uzivam!!! On pa je se vedno zoprn drekac :)
It`s all about taste. If you are cheap, nothing helps.
Uporabniški avatar
naughtgelic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a naughtgelic » 26. Okt. 2012 17:27

Ker me je udaril.
Глаза боятся, а руки делают.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov