Zakaj ste zapustile fanta?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
Iskala sem po iskalniku, če obstaja že kakšna podobna tema, pa je nisem našla. Upam da, da če je, bodo prijazne moderatorke to uredile
Zanima pa me, zakaj ste zapustile fante do sedaj? Kdaj ste bile na točki, ko ste rekle: zdaj pa konec in odkorakale stran? Je bilo to njegovo obnašanje, ignoranca, je mogoče kaj takega naredil, je varal?
Pa dodajte zraven, še po kolikem času je to približno bilo, da bomo imele boljšo predstavo o resnosti zveze.
Jaz bom bolj skromna, ker sem do sedaj pustila le 2 fanta. S prvim fantom niti ne vem, kaj je bilo, po pol leta je kar nekako minilo (imela sem 15 let). Drugega sem pa pri 16ih pustila po pol leta za sedanjega.
Razpišite se
Zanima pa me, zakaj ste zapustile fante do sedaj? Kdaj ste bile na točki, ko ste rekle: zdaj pa konec in odkorakale stran? Je bilo to njegovo obnašanje, ignoranca, je mogoče kaj takega naredil, je varal?
Pa dodajte zraven, še po kolikem času je to približno bilo, da bomo imele boljšo predstavo o resnosti zveze.
Jaz bom bolj skromna, ker sem do sedaj pustila le 2 fanta. S prvim fantom niti ne vem, kaj je bilo, po pol leta je kar nekako minilo (imela sem 15 let). Drugega sem pa pri 16ih pustila po pol leta za sedanjega.
Razpišite se
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ok... Se bom malo razpisala, ampak samo, kar se tiče tistih bolj resnih zvez, ki so trajale vsaj nekaj časa.
1. fant: enostavno sva šla vsak na svoj konec, nikoli se nisva prav uradno razšla, mislim, da je enostavno šlo za pomanjkanje obojestranskih interesov (čeprav priznam, da je mene minilo precej prej kot njega)
2. fant: mene je minilo (nekaj pa je k temu prispevala tudi razdalja).
Kar se pa ostalega tiče, bila so krajša razmerja, niti omembe vredna, enostavno kot pri teh dveh resnejših sem jaz izgubila interes (yeah, I know, that's my big issue).
1. fant: enostavno sva šla vsak na svoj konec, nikoli se nisva prav uradno razšla, mislim, da je enostavno šlo za pomanjkanje obojestranskih interesov (čeprav priznam, da je mene minilo precej prej kot njega)
2. fant: mene je minilo (nekaj pa je k temu prispevala tudi razdalja).
Kar se pa ostalega tiče, bila so krajša razmerja, niti omembe vredna, enostavno kot pri teh dveh resnejših sem jaz izgubila interes (yeah, I know, that's my big issue).
- Maudisa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 8. 2006
enega preprosto zato,ker več to ni blo to,ni blo čustev kar iz moje strani.Ni pa blo nič resnega,že dolgo nazaj pa vse skup je 2 mesca trajalo..
drugega pa,ker me je vedno bolj motilo njegovo obnašanje.In vedno je obljubil,da se bo popravil,da bo boljše..pa je blo sam za kak teden,dva..blo pa je bolj resno ja..
drugega pa,ker me je vedno bolj motilo njegovo obnašanje.In vedno je obljubil,da se bo popravil,da bo boljše..pa je blo sam za kak teden,dva..blo pa je bolj resno ja..
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
z enim-kateri je bil najresnejši-, s katerim sem bila skupaj 7 mescov, sva šla narazen ker sva se premalo pogosto videla čeprav nisva bila v veliki razdalji doma... sicer pa sem jaz pač dala pobudo da bi šla narazen pa je on rekel zatem da je on tudi že o tem razmišljal
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
zato, ker tista začetna zaljubljenost ni začela preraščat v ljubezen. pol so me pa začel dušit (pa da ne bo kdo v fizičnem smislu to vzel )
(trkam na les) nikol ni blo po sredi kakega varanja, tepenja al pa kej podobnega.
(trkam na les) nikol ni blo po sredi kakega varanja, tepenja al pa kej podobnega.
...just breathe...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Bom napisala za enega, s katerim sva bila skupaj nekaj več kot eno leto:
-ker me je pričel dušiti (kje sem, s kom sem itd.)
-ker mi je začel iti resno na živce z bolanimi forami
-ker ni bil sposoben vživljanja v druge ljudi
-ker je bilo vedno samo jaz, jaz in jaz
-ker mi je vsiljeval svoje mnenje (hate it!)
-ker sem na koncu ugotovila, da mi je lagal glede nekih čisto brezveznih, nepomembnih reči in šele ob tem ob mojem odkritju se je pokazal v vsej svoji podlosti in pritlehnosti (mater sem bila slepa)
-ker je razmetaval denar za najbolj brezvezne stvari -luksuz
-ker ni bil človek, s katerim bi se lahko predstavljala v prihodnosti
-zaradi vsega naštetega se je privlačnost povsem izgubila
Ko tole preberem, se mi sploh ne sliši kot neka ljubezen Ohranila sem slabe spomine in mi niti za trenutek ni bilo žal, da sem ga pustila. Žal mi je bilo samo, da ga nisem že prej.
-ker me je pričel dušiti (kje sem, s kom sem itd.)
-ker mi je začel iti resno na živce z bolanimi forami
-ker ni bil sposoben vživljanja v druge ljudi
-ker je bilo vedno samo jaz, jaz in jaz
-ker mi je vsiljeval svoje mnenje (hate it!)
-ker sem na koncu ugotovila, da mi je lagal glede nekih čisto brezveznih, nepomembnih reči in šele ob tem ob mojem odkritju se je pokazal v vsej svoji podlosti in pritlehnosti (mater sem bila slepa)
-ker je razmetaval denar za najbolj brezvezne stvari -luksuz
-ker ni bil človek, s katerim bi se lahko predstavljala v prihodnosti
-zaradi vsega naštetega se je privlačnost povsem izgubila
Ko tole preberem, se mi sploh ne sliši kot neka ljubezen Ohranila sem slabe spomine in mi niti za trenutek ni bilo žal, da sem ga pustila. Žal mi je bilo samo, da ga nisem že prej.
- Babykaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Js sm dosedaj pustila le enega. Skupi sma bla približno 4 mesce in že od vsega začetka sm čutla da to ni to. Da drug drugmu ne morma dat tist kr si želima od svojga partnerja. Sploh se je pa začeu on tak čudno obnašat do mene, namesto da bi mi povedu kaj ga v resnici teži. Js sm mu že po kakih 2 mescih povedala da se mi zdi d sma u slepi ulici, on pa ni nič ukrenu. In potem se je to vleklo še kaka dva mesca dokler le nism bla dost odločna pa močna da sm nrdila ta korak in ga pustila. What a relief!!!
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Jest morem rečt, da sm mela do zdej samo 2 fanta ( 3. je moj zdejšni ) in prvega sem pustila jaz, ker enostavno to ni blo več to, pa še daljina je bla med nama tko da tkoalitak nebi šlo, drugi je pa pustu on mene. Blo je vse lepo in prov, za 1 tedn je šu v kopr, k pa je pršu nazaj, me je objeu. A čutla sm hladnost. In se nism motila. Nasledn dan sm dobila sms ( zlo grdo, da ni povedau direkt v obraz...), da mu kao nism več dobra in, da se je zagledau v drugo. Šlo je za to, bla je pa fora tud to, da je leto dni mlaj od mene.
Zdejšnga mam pa najraj in ga ne mislm zapustit!
Lp
Zdejšnga mam pa najraj in ga ne mislm zapustit!
Lp
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Enega zato, ker mi je šel na živce pa ker nisem bila več zaljubljena, drugega, ker mi je šel še bolj na živce kot prvi, če je to sploh možno. Aja pa drugi me ni 5% več privlačil. S prvim sem nehala po enem letu, z drugim po 4 mesecih.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
midva z mojim sva šla narazen po 4 letih. razlogov je blo pa več. nism čutila isto kot on, nism mela istega pogleda na prihodnost kot on, stalno sva se prepirala, pretirana ljubosumnost z njegove strani,... na določene stvari sva gledala drugače,....
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
girl007 napisal/-a:ker niso bili pridni in niso plesali kot sem žvižgala
Haha dobra je bla tale
Js sm enga fanta pustila kr si nism mogla izbit iz glave bivšega, in se mi je tip "zasmilu" kr je res ful uredu in si ni zaslužu da bi mu lagala, pa tud težk se je neki pretvarjat...
Drgač pa do zdej sm šla vedno narazn s tipom zarad mojega lubosumja in se je zveza zato skrhala
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
- enga sem pustila ker en večer, par dni sva šele hodila, pridem js v diskač kjer je on biu s prijatelji. zmenena sva bila da se tm vidva in pridem js do njega, se je obraču k prjatlu čeprov je vidu da sm tm, stojim tm kkšno minutko se obrne kmen reče par besed in mi spet obrne hrbet. tud pogledu me ni več k da bi bla ena kura k mu tm mal težim, sam pobrala sm frendice pa šla. men se je to tok bedn zdel, ker sm mela v glav da pč tip po parih dneh nima kej take počet in sm ga nasledn dan pustila.
-z enmu sva pa nehala zarad enga nesporazuma. hodila sva šele kkšn mesec in je šov na pot v norveško. reku je da bo po enem tednu nazaj in da se seveda vmes slišva. par dni pred odhodom sva se dol dala v prve in seveda sm bla čist zalublena. dan odhoda mi je še poslau mesič pol pa tema. sm mu vmes tud js poslala mesič nč nazaj dobila sm si rekla ok delč je bog ve kakšne so povezave. po enem tednu nobenga glasu. sm misla da je že doma ga pokličm, nč. mu mesič pošlem da kva je zdej nč. mine še en tedn sm js mela vse bl v glav da je preprost dubu kar je hotu in to je to. šele po dobrih treh tednih od odhoda dobim enkrat sred noči mesič da kako sm kej, kva kej dogaja. js seveda v jezi napišem nazaj da kva me ma za budalo al kaj da se ne more po treh tednih obnašat k da nč ni blo. in odgovora ni blo več :( sicer sva se po parih mescih spet slišala in razčistla kaj je blo sam je blo prepozn
-en pa seveda zmaga: po treh mescih zveze s kelnarjem pridem en večer k nemu v lokal se usedm s fredicam za mizo. pride on knm me pozdrav se zadrži ene dve minutki pa reče da mora it nazaj delat..seveda ne lupčka ne nč. gre dve mizi naprej kjer sta sedeli dve bejbi in se začne pogovarjat, prvo par minutk pol k pa je biu tm že ene 10 minut sm pa že mal debel gledala, prov osvaju je eno mene pa komi pozdravu in pol k sm vidla da je šov listk s njeno telefonsko čez mizo me je pa kr na rt vrgl. čez dve minuti sm mu sam poslala mesič odjebi in to je blo to.
ma js mam ful srečo s tipi :)
-z enmu sva pa nehala zarad enga nesporazuma. hodila sva šele kkšn mesec in je šov na pot v norveško. reku je da bo po enem tednu nazaj in da se seveda vmes slišva. par dni pred odhodom sva se dol dala v prve in seveda sm bla čist zalublena. dan odhoda mi je še poslau mesič pol pa tema. sm mu vmes tud js poslala mesič nč nazaj dobila sm si rekla ok delč je bog ve kakšne so povezave. po enem tednu nobenga glasu. sm misla da je že doma ga pokličm, nč. mu mesič pošlem da kva je zdej nč. mine še en tedn sm js mela vse bl v glav da je preprost dubu kar je hotu in to je to. šele po dobrih treh tednih od odhoda dobim enkrat sred noči mesič da kako sm kej, kva kej dogaja. js seveda v jezi napišem nazaj da kva me ma za budalo al kaj da se ne more po treh tednih obnašat k da nč ni blo. in odgovora ni blo več :( sicer sva se po parih mescih spet slišala in razčistla kaj je blo sam je blo prepozn
-en pa seveda zmaga: po treh mescih zveze s kelnarjem pridem en večer k nemu v lokal se usedm s fredicam za mizo. pride on knm me pozdrav se zadrži ene dve minutki pa reče da mora it nazaj delat..seveda ne lupčka ne nč. gre dve mizi naprej kjer sta sedeli dve bejbi in se začne pogovarjat, prvo par minutk pol k pa je biu tm že ene 10 minut sm pa že mal debel gledala, prov osvaju je eno mene pa komi pozdravu in pol k sm vidla da je šov listk s njeno telefonsko čez mizo me je pa kr na rt vrgl. čez dve minuti sm mu sam poslala mesič odjebi in to je blo to.
ma js mam ful srečo s tipi :)
-
amital - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 9. 2006
- prvi je mene zamenjo za eno 13 letnico sam to so bla še otroška leta
- drugega sem se komaj znebila, bil je parazit, prepozno sem spoznala njegov pravi obraz, če ga zdaj kje vidim, se obrnem stran, niti pozdravim ne
- tretji je pa tapravi
- drugega sem se komaj znebila, bil je parazit, prepozno sem spoznala njegov pravi obraz, če ga zdaj kje vidim, se obrnem stran, niti pozdravim ne
- tretji je pa tapravi
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]