Zakaj so ženske vse manj ženstvene?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Napiši svoje mnenje, ne moreš enostavno nalimati enega videa in nič ne napisati.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sploh pa, a ni bil ta včeraj na tisti debati za referendum, in je bil na paneli NE ?
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
In enkrat začuda ni bil med najbolj smešnimi komentatorji, ker je bila na strani proti prehuda konkurenca, od tistega, ki se je pričel dreti, da je oddajo prijavil policiji, do tistega, ki je pol časa spal, nato pa se predramil in začel strastno razlagati o državni zaroti spuščanja hormonov v koruzo.
-
Men je bil najljubši tisti fantek, tisti svetlolasi . Kar imel bi ga, pa ga dal v vitrino.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Tam, ko je začel govorit da so ženstvene ženske tiste, ki poudarjajo svojo lepoto in delajo vse, da bi bile moškim s tem privlačne, sem nehala gledat.
Zame je ženstvenost mnogo več kot pa le rdeča šminka ali pa to, da dve uri sediš pri frizerju, da boš lepa "zanj". Zame je ženstvena ženska tista, ki sicer zna biti močna ampak tudi izžareva neko milino, nežnost, toplino. Način kako se nosi, kako govori, kako se izraža, z vsem tem se izraža ženstvenost. Ne pa samo z lepimi cunjicami.
In sem mnenja, da je ženstvenih žensk res čedalje manj in lahko razumem zakaj moški pogrešajo več takih žensk.
Še meni, ki sem ženska so odbijajoče možače.
Zame je ženstvenost mnogo več kot pa le rdeča šminka ali pa to, da dve uri sediš pri frizerju, da boš lepa "zanj". Zame je ženstvena ženska tista, ki sicer zna biti močna ampak tudi izžareva neko milino, nežnost, toplino. Način kako se nosi, kako govori, kako se izraža, z vsem tem se izraža ženstvenost. Ne pa samo z lepimi cunjicami.
In sem mnenja, da je ženstvenih žensk res čedalje manj in lahko razumem zakaj moški pogrešajo več takih žensk.
Še meni, ki sem ženska so odbijajoče možače.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
nisem pogledal videa, ker je predolg, pa tudi nisem glih fan Vodeba.
jaz mislim da je problem v tem da smo po eni strani dveh različnih spolov, ki sta in vedno bosta različna, fizično in psihično na goli osnovi genetike, po drugi strani je pa stalno bombardiranje družbe z enakostjo. zato ženske hočejo imeti "pravega moškega", ki bo dominanten, uredil vse, jo varoval, svojo princesko, po drugi strani pa hočejo biti enake, samostojne, močne itd. podobno je z moškimi, ki ne vemo ali biti "pravi dec" in si vzeti kar hočemo, ali pridni gentlemani, ki sicer prinese velik spoštovanja, nikakor pa ne privlačnosti.
živimo v zmedeni razdvojeni družbi ki kontrira samo sebe. ljudje so zmedeni kljub vsemu kar (lahko) imajo. ni čudno da je vsak tadrug že depresiven.
jaz mislim da je problem v tem da smo po eni strani dveh različnih spolov, ki sta in vedno bosta različna, fizično in psihično na goli osnovi genetike, po drugi strani je pa stalno bombardiranje družbe z enakostjo. zato ženske hočejo imeti "pravega moškega", ki bo dominanten, uredil vse, jo varoval, svojo princesko, po drugi strani pa hočejo biti enake, samostojne, močne itd. podobno je z moškimi, ki ne vemo ali biti "pravi dec" in si vzeti kar hočemo, ali pridni gentlemani, ki sicer prinese velik spoštovanja, nikakor pa ne privlačnosti.
živimo v zmedeni razdvojeni družbi ki kontrira samo sebe. ljudje so zmedeni kljub vsemu kar (lahko) imajo. ni čudno da je vsak tadrug že depresiven.
hej norci
-
Jaz sem nehal gledati po dveh minutah, ker:
-* imam rad svoje desno uho
-* je gejevski lobij kriv da nima doktorata
Just blame it on the gays .
-* imam rad svoje desno uho
-* je gejevski lobij kriv da nima doktorata
Just blame it on the gays .
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
slovenc79 napisal/-a:jaz mislim da je problem v tem da smo po eni strani dveh različnih spolov, ki sta in vedno bosta različna, fizično in psihično na goli osnovi genetike, po drugi strani je pa stalno bombardiranje družbe z enakostjo. zato ženske hočejo imeti "pravega moškega", ki bo dominanten, uredil vse, jo varoval, svojo princesko, po drugi strani pa hočejo biti enake, samostojne, močne itd. podobno je z moškimi, ki ne vemo ali biti "pravi dec" in si vzeti kar hočemo, ali pridni gentlemani, ki sicer prinese velik spoštovanja, nikakor pa ne privlačnosti.
Have I been living with him for too long, or did that all just make sense?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
katy. napisal/-a:Ženska je lahko ženstvena samo, če ma ob sebi pravega moškega, če pa ma nekega bizgeca pa bolj težko
To je to. Ženske so vse manj ženstvene, ker so tipi vse bol pičketine in morejo prevzemat moško vlogo v odnosih moški-ženska. Ženska je z veseljem punčka, princeska in se pusti razvajat, vodit in fukat, ampak le pravemu moškemu ne pa pupiki s slučajnim lulekom.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov