Zakaj se to dogaja MENI???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Maped100
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 8. 2008
Nass napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"
Glavno, da ma to da je obilna in neprivlačna veze s tem da je nesamozavestna in naivna. Ker hude mačke so pa tanajboljpametne in jih nihče ne nategne
IQ ma pač pod 90, ka čmo...
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
~NIA~ napisal/-a:*pikyca* napisal/-a:sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega
in......si že govorila z njim Mislm, gledo na to da je ta zveza trajala eno leto (kar ni tko mal) je men zloooo čudn da se pa dni sploh ne slišta
Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"
!!!!! jst nism vedla al nj se smejem al jokam..
hehe....kaj vse človek ne sliši
In love with live!!!
-
kikiesi - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2009
- Kraj: Primorska
MsN napisal/-a:Koliko pa sta stari, da si izmenjujeta e-mail gesla?
ok mene me zanima zakaj ta vzvišen pogled na mlajše?
oh koliko ste stari?
pa ne samo v tem primeru ampak nasplošno..ker sem opazla veliko tega na forumu, no marsikaj upravičeno ampak meni se to da sta si izmenjali gesli ne zdi nič otročjega, če pa sta se hoteli nasmejat ob filmčkih ( no verjetno je imala prijateljica drugačen cilj) -ujej morda zato ker jih imam 16 in sem zaradi tega seveda brezglava kokoš ki ne misli na nič drugega kot na luškane fante in kako bo izpadla kul..
malo offtopic komentar se opravečujem, ampak res me počasi že jezijo ta stereotipna mnenja
Sej verjetno ko bomo že starejši (in seveda s tem pametni ) se nam bodo problemi ki se nam zdijo danes big deal zdeli neumni amapk do takrat je še čas
tako da če je nekdo pisal na forum ga verjetno tisti problem muči, pa čeprav se nekaterim zdi otročji tista oseba rabi pomoč in če ji nimamo reči nič za v pomoč ali vzpodbudo ni treba da smo posmehljivi.
Ljudje smo res omejeni v svojih obsojanjih.
Pa lep dan usem
My hopes are whispering..
-
kikiesi - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 2. 2009
- Kraj: Primorska
iluzija napisal/-a:Gh. Sovražim vprašanja tipa "zakaj se to dogaja MENI" - bolj egoističnega ni. In - se opravičujem za neuporaben odgovor..
s tem se popolnoma strinjam
in ja v življenju se lahko zgodi tudi kaj hujštega kot ta nepravica ki te je doletela
tako da ne se utopit v samopomilovanju ampak probi prit do resnice in se pogovori s fantom
My hopes are whispering..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]