Zakaj se to dogaja MENI???

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Yesa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Yesa » 05. Jan. 2009 9:41

hja sej. kdo pa si da se lahk takle delajo norca iz tebe :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Jan. 2009 12:25

[b]su:/ [/i]
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 05. Jan. 2009 12:33

Tip, ki se ne oglaša na telefon......ni tip.
Uporabniški avatar
sui
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sui » 05. Jan. 2009 15:59

~NIA~ napisal/-a:sui: in kje je ta tvoj tip, ki se ne oglaša, da ga ne morš obiskat?

nevem zakaj mi ta zgodba izgleda kot da sta ti in kolegica stari maximalno 15 let, tvoj fant pa živi kakih 200 kilometrov stran in si ga v življenju mogoče vidla sam enkrat alpa še to ne.. vaša medsebojna komunikacija (ti + tvoj fant + tvoja kolegica) pa temelji predvsem na MSNju, FBju in mIRCu :/

živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega :roll:
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 05. Jan. 2009 16:06

Mah, na tvojem mestu bi šla do njega, nimaš se česa bat, ker pač to je le odlašanje. Povej mu, kar veš in poslušaj njegovo plat zgodbe.
Tvojo prijateljico pa bi odslovila. Svašta :roll:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 08. Jan. 2009 16:25

sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega :roll:

Ma dej no! Ja, pojedu te bo, še prej pa te bo preluknju z enim velikim debelim kolom, dal na žar, speku, da boš lepo hrustava...

Ja kaj ti pa lahko naredi? Kaj pa lahko rata vn iz tega problema, ki to sploh ni? Obstaja pa en čudežen recept, ki ga lahko uporabiš u tej situaciji. In to je, ne boš verjela, komunikacija ali pogovor. Zakaj mu ne poveš vsega (njemu in tudi prijateljici), najprej razjasniš pri enemu, nato pri drugemu. Če ti še to ne bo zadosti, jih soočiš skupi.

Ampak d si pa izmenjuješ gesla... Kot da ne obstaja gumbek forward, ki omogoča pošiljanje določenih mejlov naprej...
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 08. Jan. 2009 16:39

kup si kako orožje... :evil: :D :D
Uporabniški avatar
*pikyca*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikyca* » 08. Jan. 2009 17:17

sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega :roll:

in......si že govorila z njim :?: Mislm, gledo na to da je ta zveza trajala eno leto (kar ni tko mal) je men zloooo čudn da se pa dni sploh ne slišta :gruebel: Če pa je tko, pol pa itak ni bla tko v redo zveza, kot si napisala. Kaj pa prjatlca, si vsaj z njo govorila?
No, če se še nista, je zdaj zadn cajt, da se temeljito pogovorita,tko s prjalco, kot s fantom :!:
upam pa da bo vse izpadl drgač kot pa je blo na prvi poglet videt :wink:
In love with live!!!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Jan. 2009 18:54

Težko je zdaj uganiti, kakšen je bil njen namen glede te zamenjave gesel od mail naslovov. Katera je pa sploh dala pobudo za to? V bistvu sploh ne vem kaj je smisel tega - ok, vama mogoče malo zabave, pa še ta se je zate končala bolj klavrno, ali pač? :wink: Jaz svojega gesla ne bi dala nikomur, niti najboljši prijateljici ne. Glede tega odkritja pa ti bolj težko svetujem kaj drugega kot da povprašaš fanta o tem in premisliš, ali se ti splača imeti takega fanta (v primeru, da ni nedolžen) in tako "prijateljico". Njo bi kar takoj odpisala, ker take osebe ne rabim ob sebi!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 08. Jan. 2009 22:29

Ja js bi šla do kolegice in jo vprašala kaj je to, kaj se ga ona gre, tipa bi pa tut. Itq bi pa ponorela pol, če bi vidla da se norca delata z mene. Sicer pa tko kot so drugi napisal, če je tip tvoj bil čist tko navaden una tvoja kolegica pa vsa zagreta pol njo res morš odpikat. To ni taprava kolegica. Aja a pa si pogledala datum kdaj sta si to pošiljala?
Live your life like you want
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 09. Jan. 2009 11:36

Jaz bi obema eno pošteno pridigo udarla in jima dala možnost, da povesta kaj in kako. Drugače pa hvala na svidenje..takih kolegic jaz ne rabim, ki se grejo neke spletke in kaj jaz vem kaj.
Uporabniški avatar
Felicia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Felicia » 11. Jan. 2009 23:06

Sovram take babe k se utikajo v oddane tipe.. :twisted:
Prjatlco trešč po betic..pa jo nekam pošl...S fantom pa lepo vse rešta, brez veze da je zrd take Kuzle načeta vajina zveza. :evil:
..::Enostavno Ga Obožujem::..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jan. 2009 23:31

m..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 19:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 11. Jan. 2009 23:34

~NIA~ napisal/-a:
*pikyca* napisal/-a:

in......si že govorila z njim :?: Mislm, gledo na to da je ta zveza trajala eno leto (kar ni tko mal) je men zloooo čudn da se pa dni sploh ne slišta :gruebel:

Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"

!!!!! jst nism vedla al nj se smejem al jokam..

:D v tem primeru pa ni straha, da bi se navelicala en druzga :D
Nass
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nass » 12. Jan. 2009 0:05

~NIA~ napisal/-a:Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"

Glavno, da ma to da je obilna in neprivlačna veze s tem da je nesamozavestna in naivna. :roll: Ker hude mačke so pa tanajboljpametne in jih nihče ne nategne :roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov