Zakaj se to dogaja MENI???
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Tip, ki se ne oglaša na telefon......ni tip.
-
sui - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
~NIA~ napisal/-a:sui: in kje je ta tvoj tip, ki se ne oglaša, da ga ne morš obiskat?
nevem zakaj mi ta zgodba izgleda kot da sta ti in kolegica stari maximalno 15 let, tvoj fant pa živi kakih 200 kilometrov stran in si ga v življenju mogoče vidla sam enkrat alpa še to ne.. vaša medsebojna komunikacija (ti + tvoj fant + tvoja kolegica) pa temelji predvsem na MSNju, FBju in mIRCu
živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Mah, na tvojem mestu bi šla do njega, nimaš se česa bat, ker pač to je le odlašanje. Povej mu, kar veš in poslušaj njegovo plat zgodbe.
Tvojo prijateljico pa bi odslovila. Svašta
Tvojo prijateljico pa bi odslovila. Svašta
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega
Ma dej no! Ja, pojedu te bo, še prej pa te bo preluknju z enim velikim debelim kolom, dal na žar, speku, da boš lepo hrustava...
Ja kaj ti pa lahko naredi? Kaj pa lahko rata vn iz tega problema, ki to sploh ni? Obstaja pa en čudežen recept, ki ga lahko uporabiš u tej situaciji. In to je, ne boš verjela, komunikacija ali pogovor. Zakaj mu ne poveš vsega (njemu in tudi prijateljici), najprej razjasniš pri enemu, nato pri drugemu. Če ti še to ne bo zadosti, jih soočiš skupi.
Ampak d si pa izmenjuješ gesla... Kot da ne obstaja gumbek forward, ki omogoča pošiljanje določenih mejlov naprej...
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega
in......si že govorila z njim Mislm, gledo na to da je ta zveza trajala eno leto (kar ni tko mal) je men zloooo čudn da se pa dni sploh ne slišta Če pa je tko, pol pa itak ni bla tko v redo zveza, kot si napisala. Kaj pa prjatlca, si vsaj z njo govorila?
No, če se še nista, je zdaj zadn cajt, da se temeljito pogovorita,tko s prjalco, kot s fantom
upam pa da bo vse izpadl drgač kot pa je blo na prvi poglet videt
In love with live!!!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Težko je zdaj uganiti, kakšen je bil njen namen glede te zamenjave gesel od mail naslovov. Katera je pa sploh dala pobudo za to? V bistvu sploh ne vem kaj je smisel tega - ok, vama mogoče malo zabave, pa še ta se je zate končala bolj klavrno, ali pač? Jaz svojega gesla ne bi dala nikomur, niti najboljši prijateljici ne. Glede tega odkritja pa ti bolj težko svetujem kaj drugega kot da povprašaš fanta o tem in premisliš, ali se ti splača imeti takega fanta (v primeru, da ni nedolžen) in tako "prijateljico". Njo bi kar takoj odpisala, ker take osebe ne rabim ob sebi!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja js bi šla do kolegice in jo vprašala kaj je to, kaj se ga ona gre, tipa bi pa tut. Itq bi pa ponorela pol, če bi vidla da se norca delata z mene. Sicer pa tko kot so drugi napisal, če je tip tvoj bil čist tko navaden una tvoja kolegica pa vsa zagreta pol njo res morš odpikat. To ni taprava kolegica. Aja a pa si pogledala datum kdaj sta si to pošiljala?
Live your life like you want
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz bi obema eno pošteno pridigo udarla in jima dala možnost, da povesta kaj in kako. Drugače pa hvala na svidenje..takih kolegic jaz ne rabim, ki se grejo neke spletke in kaj jaz vem kaj.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
~NIA~ napisal/-a:*pikyca* napisal/-a:sui napisal/-a:živi 20km stran od mene maksimalno... nevem ne upam k njemu...strah me je kaj bo iz tega
in......si že govorila z njim Mislm, gledo na to da je ta zveza trajala eno leto (kar ni tko mal) je men zloooo čudn da se pa dni sploh ne slišta
Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"
!!!!! jst nism vedla al nj se smejem al jokam..
v tem primeru pa ni straha, da bi se navelicala en druzga
- Nass
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 12. 2008
~NIA~ napisal/-a:Mal OT, ampak..
v 2. letniku gimnazije se enkrat APRILA pri uri zgodovine k meni usede ena sošolka (taka bolj obilna, neprivlačna, nesamozavestna in sploh naivna).. in mi reče: "Veš, probleme mam s fantom"
jst:"aja, kako pa to, kaj je pa blo?"
ona: "ja, že kr neki cajta se nisva slišala, sploh mi ne odpiše pa ne pokliče pa ne oglasi se, pa njegova mama se tud ne, k njemu pa ne morm kr živi 250km stran pa blablabla.."
jst:"čudn, kdaj sta se pa nazadnje slišala?"
ona: "mal pred NOVIM LETOM"
Glavno, da ma to da je obilna in neprivlačna veze s tem da je nesamozavestna in naivna. Ker hude mačke so pa tanajboljpametne in jih nihče ne nategne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov