zakaj se najpogosteje skregata?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz si ubistvu ne predstavulja, da se ne bi kregala oz. usaj sprla za kako malenkost. In zto mi je prau čudno, ko ene tukej pišeste, da se sploh še niste skregali. OK, sej vem, da usak jemlje kreganje drugače in da ko si na začetku si itak ceu u rožicah in te ne moti nič, ampak po tolkem času, da se nič ne kregaš pa mi je malo čudno...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Dorotheia - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
- Kraj: Na poti k sanjam...
Hmmm...midva se načeloma res ne kregava veliko, pravzaprav sploh ne tipično. Če že kaj, potem zadnje čase zaradi mene, ker sem res sitkana zaradi vseh zadev trenutno okrog mene....in predvsem zaradi živčnosti zaradi izpitnega obdobja trenutno. Potem pamalo kompliciram. In se hitro najde kaka stvar, ki meni ne paše (tudi če mi je dejansko vseeno). Nazadnje sva se "skregala", ker se je, brez da bi mene vprašal, zmenil za pijačo in mene štel zraven, jaz pa sem hotela, da bi sama gledala film. Pa sem malo pretiravala.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
hm... midva se tud še nisva skregala... mislm jz sm včasih kej užaljena ko se on kej heca in mi kej reče jz pa resno uzamem in sm užaljena in se nočm pogovarjat... mislm no če je to kreganje pol sva se.... da bi se pa tko obadva prou kregala.. to se pa še nisva
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ne vem pr nama je pa tko da se zaradi malenkosti glih nebi kregala.Mislm skregala sva se že ja,sam pol sva tud drug drugmu obrazložila kako je in to sprejmeva.Mislm zdej že dost dobr veva kaj si kdo misl pa to in to pač sprejmeva.Tud vem da če je recimo ful slabe volje pa vidm da mu ne morm pomagat se raj umaknem pa počakam da pride sam do mene,kukr da bi drezala.K je pol sam še slabš in pol bi se res skregala.
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Konkretno? No malo prej sem tipu vrgla dol telefon, ker me je ob zivce spravil.
Mi je namrec obljubil da mi bo pomagal danes zrihtat avto.
Danes pa kao nima casa, ker ima za it on 7(!!!) na vecerjo. Halo to je se skor celih SEST UR vmes.
V glavnem skregava se zarad takih bednih reci. Ga razumem, ampak tole je neresno do amena.
Mi je namrec obljubil da mi bo pomagal danes zrihtat avto.
Danes pa kao nima casa, ker ima za it on 7(!!!) na vecerjo. Halo to je se skor celih SEST UR vmes.
V glavnem skregava se zarad takih bednih reci. Ga razumem, ampak tole je neresno do amena.
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Mi2 se skregava, ampak mi je dejansk to v redu, ker vsaj vsak pove potem kaj mu ni prav oz. kaj ga muč in se pol lepo pogovoriva pa zgladiva te nesporazume... če se ne bi kregala bi mi blo dejansko preveč popolno vse in bi potem najbrž prav iskala napake... drugače sva se pa nazadnje skregala za to ker se ful malo vidiva zadnje čase, ker on nikoli nima časa in sem se seveda začela trmat zaradi tega, čeprav ga po eni strani razumem, ker vem da ima v tem času ful dela s faksom pa službo...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bedarije, bedarije,bedarije, bedarije....
Oba neverjetni trmi, usak vleče na svojo stran in noče noben popustit.No ponavad sm jst tist "papež",ki pač stvari sprejemam po papežko v smislu, da je treba odpuščat,poslušat, blablabla, po pravic pa je edin razlog popuščanja ta, da nisem več stara petnajst let in se mi ne da po en tedn skupej kregat, grdogledat, neklicat,itn....smo odrasli ljudje in treba je odraslo vozit skozi žiulenje.
on sicer redko popusti v tistem momentu, ampak pokaže pa to popustljivost in njegou "žou mi je" čez kakšno urco,ko se mi prlizuje sto na uro Je tak tip človeka, ki besedno en zna izražat čustev, zato jih izrazi z dejanji, ko zbere pogum...Potem sva pa itak spet usa u "cvetju"
Oba neverjetni trmi, usak vleče na svojo stran in noče noben popustit.No ponavad sm jst tist "papež",ki pač stvari sprejemam po papežko v smislu, da je treba odpuščat,poslušat, blablabla, po pravic pa je edin razlog popuščanja ta, da nisem več stara petnajst let in se mi ne da po en tedn skupej kregat, grdogledat, neklicat,itn....smo odrasli ljudje in treba je odraslo vozit skozi žiulenje.
on sicer redko popusti v tistem momentu, ampak pokaže pa to popustljivost in njegou "žou mi je" čez kakšno urco,ko se mi prlizuje sto na uro Je tak tip človeka, ki besedno en zna izražat čustev, zato jih izrazi z dejanji, ko zbere pogum...Potem sva pa itak spet usa u "cvetju"
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
men je fajn ko se skregava ker se vcasih potem res super pogovoriva..ne vidim nc slabega u tem ce se le potem vse razresi..itak v nekem zdravem odnosu ne gre brez prepira tu pa tam
se pa pojavljajo problemi zdej ko ze vec k pol leta skup ziviva, ker premal casa prezivima skupi...pac ko mas nekoga 24h/dan ob sebi, pozabis da je dejansko tam... vsak dela svoje in zivljenjska rutina te cist potegne....za partnerja si ni treba uzet casa, ker sta itak skos skupi...to je kr problem ampak se itak sele ''uciva'' skup zivet in boma tut to resla, sej je ze boljse...
zdej so predusem tut izpiti krivi
pa js se ne morm navadit da ucasih pride ful zmatran iz sluzbe, in ga kaka malenkost spravi cist u slabo volj in pol je tecen..kr drugac je vedno ful vesel k pride domov in me vidi...
ah ja...pa tut nekaj stvari sva odkrila drug o drugem v tem casu...npr. da je za mene tezenje ze ce mi dvakrat isto stvar zaporedoma rece, on pa misli vcasih da bo samo tako kaj dosegu...ampak sva se ze ene trikrat o tem pogovorila in je boljse morm rect da vsakic po prepiru res zlo napreduje zveza, ker se oba potrudima da take napake vec ne bi blo...oz. uberema pot po nekem kompromisu
se pa pojavljajo problemi zdej ko ze vec k pol leta skup ziviva, ker premal casa prezivima skupi...pac ko mas nekoga 24h/dan ob sebi, pozabis da je dejansko tam... vsak dela svoje in zivljenjska rutina te cist potegne....za partnerja si ni treba uzet casa, ker sta itak skos skupi...to je kr problem ampak se itak sele ''uciva'' skup zivet in boma tut to resla, sej je ze boljse...
zdej so predusem tut izpiti krivi
pa js se ne morm navadit da ucasih pride ful zmatran iz sluzbe, in ga kaka malenkost spravi cist u slabo volj in pol je tecen..kr drugac je vedno ful vesel k pride domov in me vidi...
ah ja...pa tut nekaj stvari sva odkrila drug o drugem v tem casu...npr. da je za mene tezenje ze ce mi dvakrat isto stvar zaporedoma rece, on pa misli vcasih da bo samo tako kaj dosegu...ampak sva se ze ene trikrat o tem pogovorila in je boljse morm rect da vsakic po prepiru res zlo napreduje zveza, ker se oba potrudima da take napake vec ne bi blo...oz. uberema pot po nekem kompromisu
- Gost
red_rose, všeč mi je, da se zavedaš tudi lastnih napak v odnosu. Na tak način je mogoče preprečiti ali ublažiti marsikakšen prepir
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov