zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 27. Nov. 2008 17:18

Večina kregov iz preteklosti je izhajala iz ene in iste stvari ... Dons mi je tko žou, ampak takrat pač nism vedla ... nisva vedla. :(

Zdej se ne kregava več.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 27. Nov. 2008 18:20

Največkrat če ga opomnim da dela kej narobe ...... in s tem užalim njegov moški ego

in seveda ker pol tud iz ženske zlobe zaključim z: A ti nisem rekla? :twisted:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 28. Nov. 2008 11:19

barbika_444 napisal/-a:Največkrat če ga opomnim da dela kej narobe ...... in s tem užalim njegov moški ego

in seveda ker pol tud iz ženske zlobe zaključim z: A ti nisem rekla? :twisted:

:D neki podobnega....k zajebe pa js sam tist..Sj sm ti rekla... :P pol pa sam tist njegov pogled... :) Drugac se pa redkokdaj skregava..pa sproti se pogovorima in razcistima..
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Trouble » 02. Dec. 2008 14:02

ker je en al pa tadrug tečn.. :roll:

punce, kuko vi okrotite moško tečnobo? ker moj k je tečn.. (1x na mesc) je res na ORTO tečn.. :? in se pol zmeri skregava..
mate kšno idejo? :oops:
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 02. Dec. 2008 15:06

pr nas se tud glih ne kregava ampak preko pogovora rešujeva situacijo.skregala sva se ene 2 krat,od tega 1krat resneje,da sva skorej končala in pol sva začela na drugačn način zglajevat sporazume.,ti pa pridejo iz malenkosti.glasu tud ne dvigujeva,kajti je to brezveze,kdor z mirnim pogovorom ne zna rešit situacije je ne bo tud s kreganjem,ki sam poslabša situacijo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 02. Dec. 2008 19:23

Se že lep čas nisva (da se považim :D), tak, da se niti ne spomnem več zakaj sva se (ko sva imela neko obdobje, ko sva se NONSTOP prepirala :? )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 02. Dec. 2008 21:11

Medva sva se nazadnje zato, ker sem se jst počutla zapostavljeno :( ampak se tud ne kregava, ampak bolj mulava :)
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 03. Dec. 2008 13:58

GoldenEye napisal/-a:Medva sva se nazadnje zato, ker sem se jst počutla zapostavljeno :( ampak se tud ne kregava, ampak bolj mulava :)

do mulanja iz istega razloga zna prit tud pri meni.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 03. Dec. 2008 17:19

SSarchy napisal/-a:Ženske s svojim nergajočim vztrajanjem, da stvari pridemo do dna, moški pa s svojim ignoriranjem in flegmatičnostjo.

pri nama je ponavadi tako, da začnem sama kaj težiti ali obujati "probleme", ki zanj seveda niso problemi. včasih se hitro tudi spričkava, če je en tečen, postane še drugi in pol si znava kaj reči.

samo je pa tako, da ponavadi jaz popustim in se mu opravičim. ponavadi sem res sama kriva, ker zaženem paniko, čeprav ni potrebna. včasih, bi pa morala počakati, da se mi tudi on kdaj opraviči. ampak nočem, da se nekaj časa gledava grdo, ker me to ubija. priznam. zato raje sama priznam krivdo, da je potem gladko med nama. :| :/
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Dec. 2008 19:55

danes se bova...sam da pride...dopizdlo mi je njegovo svodoljubje...če sm jaz lahk doma mislim da bi blo fer tud od njega.celo popoldne je pr enmu bedastem kolegu(ki ga ne morem smislit9pa pride domov,poje in zgine brez da mi kaj pove.sam da pride jih bo slišal pa se sploh ne sekiram kaj mi lahk sledi.tud meni je popuščane prešlo vse meje.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 07. Dec. 2008 20:13

se ne kregava v bistvu.
Uporabniški avatar
Boris
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 7. 2006
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Boris » 08. Dec. 2008 12:31

armandoxxx napisal/-a:se ne kregam .. ampak pogovarjam ..

kreganje je za primitivce :D

LP
Armando

Komunikološki primitivci se ne znajo ustvarjalno kregati, zato kreg za njih često ni primeren. Približno tako, kot za idiote običajno ni primerna univerzitetna matematika.

Kregati se je potrebno znati.
Napotki za dober kreg.

Izpopolni svoje vrline in metode asertivnega kreganja.

To, kar naredi razmere dialoga kaotične, ni kreg, ampak samovoljna in nepopustljiva razhajanja sogovorcev v razumevanju, toleranci ter medsebojnem zaupanju. Ko se sogovorca brezprizivno in srborito zaprašita drug v drugega, v uničujoče ali navzkrižno diskreditacijska poračunavanja, se tudi razumna presoja in smiselna osebna samokontrola, jadrno in osramočena umakneta.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 09. Dec. 2008 10:06

Midva imava zadnje čase manjše prepirčke, ampak nič resnega. Ponavadi sem jaz tečna ali pa on in potem se nekako zneseva drug na drugega, čez 5minut je pa že vse v najlepšem redu. Dejansko so mi všeč te prepirčki, usaj tako sproti razčistiva kaj naju moti, poleg tega je pa potem sprava toliko bolj sladka. Drugače pa da bi imela kakšen hujši prepir se nama pa še ni zgodilo in upam da se nama tudi ne bo. :)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 09. Dec. 2008 10:57

Midva mava še eno pogosto temo za kreganje in to je denar. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 13. Dec. 2008 12:33

midva zato ker sem js slabe volje, pol se pa on sekira pa tko naprej...zacaran krog.. sm pa okol praznikov zmerej ful slabe volje ker se doma kregamo pa smo ziucni..(sej ni nc resnega, sam zmerej se skregamo ko drevo al pa jaslce postavlamo ker je enmu to usec enmu to pol pa nakonc use pustimo ker itak ni spirita :roll: )

pa zj po tanovem se tut skregava zarad novga psa, ki ga imamo..jah, komej cakam januar in ves tale 'veseli' december da MINE
Zivljenje je piskotek!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov