zakaj se najpogosteje skregata?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
js sm pa ugotovila vzrok zadnji treh prickanj - ko sem js iz neke malenkosti napihnala stvar iz muhe v slona in se kujala cel dan in je blo vse narobe in ubozcek ni vec nic vedu kaj je narobe naredu => ful velik dela majo v sluzbi in ceprav zivima skupi se dobesedno pogresama cele dneve ker se nic ne morma sploh druzit in sem js na rahlo podel nacin hotla pridobit mal pozornosti (Tako da je pol v sluzbi se mogu z mano ukvarjat ) - pol ko sem pa dobila kar sem hotla je blo pa vse vredu in spet cela nasmejana...
ne me narobe razumet: tega nisem zanalasc delala, cist podzavestno, in zdej sem odkrila vzrok! se poskusam popravit vnaprej je pa cisti srcek ker prenasa te moje izpade..fuuul ga cenim zarad tega..fuuul je potrpezljiv in res me hoce razumet joj smo punce vcasih tezke..js morem se samo sebe skapirat, kako me naj pol on
ne me narobe razumet: tega nisem zanalasc delala, cist podzavestno, in zdej sem odkrila vzrok! se poskusam popravit vnaprej je pa cisti srcek ker prenasa te moje izpade..fuuul ga cenim zarad tega..fuuul je potrpezljiv in res me hoce razumet joj smo punce vcasih tezke..js morem se samo sebe skapirat, kako me naj pol on
- Gost
Ta tema je res zanimiva - vsaka tretja ob priznanju, da se skregata, hitro doda še, da je vedno za brezveze in, da je ponavadi kriva ona Ker bi bil tak greh priznati, da se preprosto skregate, da je kdaj kriv tudi hanibani, ki pač ni popoln in da imate za prepire razloge.
Ker če gledaš čisto teoretično - če se skregaš, očitno že ni tako nepomembno, če sta se mogla zaradi neke stvari skregati. Če bi bilo tako brezveze, ne bi bilo konflikta ali pač?
Ker če gledaš čisto teoretično - če se skregaš, očitno že ni tako nepomembno, če sta se mogla zaradi neke stvari skregati. Če bi bilo tako brezveze, ne bi bilo konflikta ali pač?
- *cukrček*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
- Kraj: celje
zakaj se skregama...js temu niti rekla da se kregama ampak si stvari povema v nepravem tonu in pol pride do kratkih stikov.navadno pride do tega k mu js hoč kej dopovedat pa se al narobi izrazim al pa on to narobe razume (ja očitno komunikacija ni čist kt bi mogla bit) in pol js trmarim kt prava ženska pa čakam da se on opraviči...ponavadi pa se konča tk da js priznam da ni blo prov pa se on opraviči pa vse začnema od začetka
Would you die for love?
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
...it is not hard to die for love as it is hard to live for love!
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
MsN napisal/-a:Ta tema je res zanimiva - vsaka tretja ob priznanju, da se skregata, hitro doda še, da je vedno za brezveze in, da je ponavadi kriva ona Ker bi bil tak greh priznati, da se preprosto skregate, da je kdaj kriv tudi hanibani, ki pač ni popoln in da imate za prepire razloge.
Hehe ko sm začela brat ta post sm mislila da boš rekla da kako smo punce glupe ker se užalimo za brezveze Haha sploh nisempomislila na to da izpade kot da neki prikrivamo da je on kriu. Samo to je smešno da bi hotla g neki brani, ker me ne briga kaj si tukaj mislite o mojemu dragemu.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
MsN napisal/-a:Ker bi bil tak greh priznati, da se preprosto skregate, da je kdaj kriv tudi hanibani, ki pač ni popoln in da imate za prepire razloge.
Zakaj pa tega ne bi hotle priznat? Evo, js priznam, da se mi2 ponavadi skregava zarad njegovih bedarij, ampak na koncu izpadem js kriva, ker sem začela temo.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Eni moški imajo neverjeten talent, da zadevo znajo prikazat kot nekaj popolnoma nepomembnega in so pri tem tako prepričljivi, da na koncu že res verjameš, da se za brezveze razburjaš
ne ni fora da bi namenoma hotli to prikazat tako, fora je v tem da oni res verjamejo da je nepomembno...zato pa nestrinjanje
sej vete..zenske smo z venere moski pa z marsa
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zakaj pa ne bi mogle bit legitimno ponavadi krive one? Jst bi reku, da stereotip, da ste zenske tezke za prenasat gotovo ima zrno resnice.MsN napisal/-a:Ta tema je res zanimiva - vsaka tretja ob priznanju, da se skregata, hitro doda še, da je vedno za brezveze in, da je ponavadi kriva ona Ker bi bil tak greh priznati, da se preprosto skregate, da je kdaj kriv tudi hanibani, ki pač ni popoln in da imate za prepire razloge.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Zakaj pa ne bi mogle bit legitimno ponavadi krive one? Jst bi reku, da stereotip, da ste zenske tezke za prenasat gotovo ima zrno resnice.MsN napisal/-a:Ta tema je res zanimiva - vsaka tretja ob priznanju, da se skregata, hitro doda še, da je vedno za brezveze in, da je ponavadi kriva ona Ker bi bil tak greh priznati, da se preprosto skregate, da je kdaj kriv tudi hanibani, ki pač ni popoln in da imate za prepire razloge.
Vsak je po svoje težek. Ženske s svojim nergajočim vztrajanjem, da stvari pridemo do dna, moški pa s svojim ignoriranjem in flegmatičnostjo. Pa smo v začaranem krogu. Potem je pa odvisno od posameznika, koliko časa bo vztrajal na svojem, ali popustil. Nekateri pari to zelo hitro rešijo, pri nama npr., ker sva oba po svoje trmasta, pa prepiri trajajo malo dlje, kjer ni izključeno po domače povedano 'podjebavanje'. Potem rabiva kakšno uro ali dve, včasih morava prespat, in potem se ob naslednjem kontaktu pogovoriva o problemu, zaradi katerega je nastal prepir in čez pol ure sva taka kot po prvem tednu dejtanja . Takle mamo..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
SSarchy napisal/-a:Vsak je po svoje težek. Ženske s svojim nergajočim vztrajanjem, da stvari pridemo do dna, moški pa s svojim ignoriranjem in flegmatičnostjo. Pa smo v začaranem krogu. Potem je pa odvisno od posameznika, koliko časa bo vztrajal na svojem, ali popustil. Nekateri pari to zelo hitro rešijo, pri nama npr., ker sva oba po svoje trmasta, pa prepiri trajajo malo dlje, kjer ni izključeno po domače povedano 'podjebavanje'. Potem rabiva kakšno uro ali dve, včasih morava prespat, in potem se ob naslednjem kontaktu pogovoriva o problemu, zaradi katerega je nastal prepir in čez pol ure sva taka kot po prvem tednu dejtanja . Takle mamo..
Maslednji dan pa greš pisati v temo: seks kot sprava po prepiru
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov