zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 12. Nov. 2008 22:47

večinoma po moji krivdi. Ker znam bit ljubosumna brez razloga, pa se kar v neki zapičm, pa znam se strmat brez konkretnega razloga. (no, sej tak grozna pa spet nisem).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Nov. 2008 23:33

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 13. Nov. 2008 10:33

uf, midva pa večinoma zarad moje trme :D znam včasih kr dolgo kuhat mulo ko se mi zgodi krivica.. enkrat sva imela en piknik z mojimi kolegi, pa ni bil nč navdušen nad njim.. sm mu povedala mu pač ni treba z mano.. pa je vseeno šel, in pol bil cel dan tiho tam.. (zgleda ni bil pri volji) in po približno 2h urah sm bla sita usega, k sm mogla gledat njegovo kislo faco in sm lepo spakirala stvari in sva šla.. celo pot do doma, valjda tiho.. vsa mulasta.. no in na koncu sva šla zarad tega skorej narazn..no in se zdej kr odvajam tega počasi, ker bi bla res bedarija zarad takih butastih stvari končat kar mava..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Nov. 2008 10:44

Trenutno imava boje na temo pomanjkanja časa. Že cel mesec. Očitno imam res drastično potrebo po bližini :lol:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 13. Nov. 2008 11:26

Ravno včeraj sva se "skregala" zarad njegovega pomankanja časa, oz. sej ma čas, sam ga zaposli vedno z nečim drugim kot z mano. Ravno v petek je en koncert k bi js ful šla on ma pa naslednji dan neki z gasilci..pa sej ni panike, če bi npr. on rad šel zgodi spat..sam tko al drgač vedno visi na kompu do 1 zutri al pa nekje z gasilci, ma kar kol..k pa js km hočm it pa kr naenkrat ma neki jutr :roll: in ks sm mu naprej vrgla, da če bo treba pa v petek do 5 zutri viset v baru v gasilnem bi pa brez problema in sm bla na konc js una ta tečna, pa k nič ne zastop.
Ma take bedarije me včasih kr mal stira vržejo...drgač sva se pa v preteklosti ponavad zarad chatov in drugih bab..zdej je pa večinoma samo še zarad preživljanja časa skupaj, pa dejstva da nikol nikamor ne greva sama...
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 13. Nov. 2008 12:21

zaradi brezveznih stvari...trmarjenja obeh, pomanjkanja casa za naju, ljubosumja...
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
GoldenSoul
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2006
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenSoul » 13. Nov. 2008 13:22

tanika* napisal/-a:Ravno včeraj sva se "skregala" zarad njegovega pomankanja časa, oz. sej ma čas, sam ga zaposli vedno z nečim drugim kot z mano. Ravno v petek je en koncert k bi js ful šla on ma pa naslednji dan neki z gasilci..pa sej ni panike, če bi npr. on rad šel zgodi spat..sam tko al drgač vedno visi na kompu do 1 zutri al pa nekje z gasilci, ma kar kol..k pa js km hočm it pa kr naenkrat ma neki jutr :roll: in ks sm mu naprej vrgla, da če bo treba pa v petek do 5 zutri viset v baru v gasilnem bi pa brez problema in sm bla na konc js una ta tečna, pa k nič ne zastop.
Ma take bedarije me včasih kr mal stira vržejo...drgač sva se pa v preteklosti ponavad zarad chatov in drugih bab..zdej je pa večinoma samo še zarad preživljanja časa skupaj, pa dejstva da nikol nikamor ne greva sama...

Jah, kr podobno pr men. 1 dan gasilci, pa 1 dan na pir z 1 frendom, 2.dan z unim kolegom, pol kakšn dan z mano na čaj, pol spet s sodelavci, ok vikend je pa najin... Jst sm sicer mal preveč posesivna, zlo hitr ratam lubosumna pol pa kr neki pizdim ke u tri krasne, pol začne govort, da kok le kompliciram, pol jst, da ga pogrešam, ka ga nč ne vidm (pač zapretiravam), pa on, da se že dost vidma pa trdi, da me nikol ne zapostavla, jst se čist smilm sama seb pa se mi zdi, da sm ta peto kolo, da so vsi drugi pred mano, pol se po možnosti še zjokam(ker sm res ena velika cmera)....Sam pol ugotovim, da res neki brez veze kompliciram, ker tipii so tipi in so čist na drugi valovni in na stvari čist drgač gledajo, tko da sumum sumare nikol ne pridemo skupi .... ;)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 17. Nov. 2008 15:01

~NIA~ napisal/-a:
*mala* napisal/-a:večinoma po moji krivdi. Ker znam bit ljubosumna brez razloga, pa se kar v neki zapičm, pa znam se strmat brez konkretnega razloga. (no, sej tak grozna pa spet nisem).

ej jest isto :)

Še jst :) + k sm na volji se utrmam za kr neki :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 17. Nov. 2008 20:40

žal zaradi teženja njegove bivše, ker kar ne neha in ne neha težit...vsak dan vsaj par smsov in klicev..grrrr
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 17. Nov. 2008 21:05

midva se ne kregava v pravem pomenu besede. on se poskuša, sam z mano ne gre :twisted: fora v tem, da enostavno ne prenašam kreganja in se raje umaknem. takrat rabim svojih 5 minut, da se pomirim, potem se pa lahko normalno pomenim.
razlog: njegovo kompliciranje (npr. recikliranje, na katero nisem navajena, natančnost, nek njegov sistem...), moja trma in preobčutljivost.
sem pa parkrat že eksplodirala za tistih nekaj sekund :oops:
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 18. Nov. 2008 17:13

matty13 napisal/-a:žal zaradi teženja njegove bivše, ker kar ne neha in ne neha težit...vsak dan vsaj par smsov in klicev..grrrr

pri meni čist isto! :roll: in bolš da se to čim prej konča, ker se ne mislim več dolgo kregat zarad tega.
topka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a topka » 18. Nov. 2008 20:28

igric!!!! in počasi mi že zmanjkuje potrplenja ;)
Uporabniški avatar
Stella*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Stella* » 18. Nov. 2008 21:17

topka napisal/-a:igric!!!! in počasi mi že zmanjkuje potrplenja ;)

me too,me too :) :roll:
Polovico dneva visi za računalnikom in igra igrice, kot kakšen otrok :evil:
(khm,. če slučajno slabo igra,je po vrhu vsega še živčen)
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 22. Nov. 2008 23:45

Jz poznam ogromno tipov, ki so jim igrice največja zabava na svetu, če vamaje kaj v tolažbo :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
topka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a topka » 23. Nov. 2008 21:07

jemina napisal/-a:Jz poznam ogromno tipov, ki so jim igrice največja zabava na svetu, če vamaje kaj v tolažbo :wink:

ammm, ne :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov