zakaj se najpogosteje skregata?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- radenska
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
- Kraj: somewhere
Nadine napisal/-a:midva se v pol leta nisva še tko resno skregala... ponavadi sm jz prehitro užaljena...jst sm takooo občutljiva in me ful hitr kakšna stvar prizadane in sm cela užaljena, odvisno tud kakšne volje sem... on se vedno kej heca, jz pa dostkrat preveč resno uzame....
jst sem ista potlej se pa tko "hinavsko" prlizne pa mi lupče daje da takoj pozabm :knuddel:
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Midva se ne kregava v pravem pomenu besede...
Pride pa do slabe volje, kujanja in trmanja iz ene ali druge strani zaradi:
- na živce mi gre če kao nima časa in se moram jaz prilagajat... In potem sem ponavadi tečna ko se vidva
- zarad njegovega "humorja" (ki se men ne zdi smešen in sem hitro užaljena)
- kadar je tečen in sem tečna nazaj.
ampak na srečo se (še) ne pičiva na veliko...
Pride pa do slabe volje, kujanja in trmanja iz ene ali druge strani zaradi:
- na živce mi gre če kao nima časa in se moram jaz prilagajat... In potem sem ponavadi tečna ko se vidva
- zarad njegovega "humorja" (ki se men ne zdi smešen in sem hitro užaljena)
- kadar je tečen in sem tečna nazaj.
ampak na srečo se (še) ne pičiva na veliko...
- Gost
Nečesa pa čisto zares ne razumem - pišete, da se ne kregate zares. Kaj pa je potem kreganje zares? Potem dodate neke primere in meni se to zdi kreganje, ve pa pišete, da se nikoli prav zares ne skregata
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ pomoje je mišljeno bolj nestrinjanje kot pa prepir oziroma da en pove drugemu kaj ga v neki situaciji moti..vsaj tako midva funkcionirava-ko mene nekaj zmoti mu to povem, ampak ker prej ponavadi že nekaj časa nabiram, ne povem normalno in z mirnim tonom, ampak malo bolj v afektu, ampak se vseeno ne skregava v smislu da bi bil kateri jezen na drugega ali celo da pogovor ne bi bil več na nekem kulturnem nivoju, kot se mi je dogajalo z bivšim
Houd de wereld tegen
-
.buba. - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2007
red_rose napisal/-a:- na morju sva se en dan zmenla da se kot ponavadi greva skup tusirat k pridema iz plaze, pa pridema v sobo pa grem js na racunalnik za par minut on je biu pa neki nepotrpezljiv (kar drugac nikol ni!) in se je sou kr sam tusirat.. - najino prvo sploh prickanje! (sej pol se je sou se z mano enkrat tusirat =)
V takih situacijah me najbolj pogreje, da pol vseeno naredi to, ker vid da ni blo ok in samo da bo mir. :fight: Govorim zdej na splošno. Je pa dala red_rose ful dobr primer. Uglavnem take stvari me tolk raz***dijo in se tut slučajno ne bi šou tuširat šeenkrat če bi men moj to naredu!! Za dons si se že stuširal srčk, jutr pa lahko. No ampak se mi pa tut zdi, da se zarad take malenkosti sploh ne bi šla pričkat, ne eden ne drugi. V podobnih situacijah pa glede tega ne popuščam, ker je to ena izmed stvari, ki jih ne maram.
Sicer se pa midva nekej na veliko še nisva skregala, so bli pa kkšni manjši prepirčki, ki pa valda morjo bit.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Midva se kregava iz neumnih stvari. Že dosti časa pa ne iz kake resne stvari (tok tok). Kaj češ, ko se voli ta se tuče. :D
:box: :bussi:
:box: :bussi:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Kregava se sploh ne, mogoče se kdaj kdo muli ali pa je slabše volje zaradi drugega
to pa je večinoma zato, ker že itak zadnje čase nisva dosti skupaj in še takrat ko sva on dostikrat gleda nogometno tekmo namesto, da bi 'bil z mano' v pravem pomenu besede..
Pol pa še zato, ker bi jaz rada dosti več bila z njim, pa ima on nostop treninge in podobne bedarije in zato nima nikoli časa.. ampak kljub temu ga imam najraje
In pa je seveda še zato, ker imam jaz svoje muhe, trmasta in užaljena pa sem tudi za vsako malenkost
to pa je večinoma zato, ker že itak zadnje čase nisva dosti skupaj in še takrat ko sva on dostikrat gleda nogometno tekmo namesto, da bi 'bil z mano' v pravem pomenu besede..
Pol pa še zato, ker bi jaz rada dosti več bila z njim, pa ima on nostop treninge in podobne bedarije in zato nima nikoli časa.. ampak kljub temu ga imam najraje
In pa je seveda še zato, ker imam jaz svoje muhe, trmasta in užaljena pa sem tudi za vsako malenkost
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 01. Nov. 2008 19:43, skupaj popravljeno 2 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Hm, kje naj začnem. Večinoma so malenkosti in moja trma ali kakšno nestrinjanje glede nečesa. Pa njegova familija in se bojim, da bo to potem njegov vzorec čez celo življenje in da bo tako videl familijo. In nadzor njegovih nad njim. Ampak tukaj je pri meni enako.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
MsN napisal/-a:Nečesa pa čisto zares ne razumem - pišete, da se ne kregate zares. Kaj pa je potem kreganje zares? Potem dodate neke primere in meni se to zdi kreganje, ve pa pišete, da se nikoli prav zares ne skregata
ja ne vem no, men se ne zdi ta pravo kreganje ce mu mal zamerim ker se je sel sam tusirat namest z mano, pa ga mal grdo pogledam pa to...
men se zdi kreganje obtozevanje drug drugega, povzdignjen glas (midva se nikol nisva drug nad drugim povzdignila glasu, niti si kaj hudo obtozujocega rekla, ipd.), hudo nestrinjanje v doloceni stvari in prepir ki izbruhne zarad tega...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov