zakaj se najpogosteje skregata?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Midva se prov skregala še nisva. Ponavad to tko zgleda, da se jst kej razpizdim in vsa jezna povem ta svoje (včasih tud kej preveč), oz. ga nazjam, on je pa tih Tih je zato, ker čaka, da se pomirim, ker se zaveda, da če bi se takrat, v uni moji jezi, začel kej kregat z mano, da bi me pol šele čist podkuru. No in pol, k se jst pomirim, se zmer pogovoriva, čist v normalnem tonu in probava rešt problem, al pa si vsaj povedat, kaj koga mot, kaj si kdo želi in te zadeve. Svaka mu čast, da mu znese bit tih, medtem, k ga jst napizdevam
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Uff Yazmeen tvoj pama dobre živce
Mislm midva z mojmu se zadnje cajte super razumeva (morm potrkat), skregala se nisva že dolgo časa, vse bl na mirn način rešiva.
Vrjetn tut zato, ker sva se znala učasih ful prekregat zdj sva pa že tok navajena en na druzga, da že avtomatsko veva kaj gre komu na živce.
Je pa res da mam js tut kašne svoje dneve, k kr težim pa težim pa tečnarim pa kr pikam v koga da ga mal razjezim in on je že dojel kaj je najbolj nrdit takrt...me ignorira dokler se ne pomirim. Pol me oa čez nekaj časa pokliče al pa ogovori(če sva skupej) da preveri stanje in če je ok pol me vpraša kaj mi je in mi na koncu reče(tko mal za šalo): "Maš srečo da sm miroljuben človk"
Mislm midva z mojmu se zadnje cajte super razumeva (morm potrkat), skregala se nisva že dolgo časa, vse bl na mirn način rešiva.
Vrjetn tut zato, ker sva se znala učasih ful prekregat zdj sva pa že tok navajena en na druzga, da že avtomatsko veva kaj gre komu na živce.
Je pa res da mam js tut kašne svoje dneve, k kr težim pa težim pa tečnarim pa kr pikam v koga da ga mal razjezim in on je že dojel kaj je najbolj nrdit takrt...me ignorira dokler se ne pomirim. Pol me oa čez nekaj časa pokliče al pa ogovori(če sva skupej) da preveri stanje in če je ok pol me vpraša kaj mi je in mi na koncu reče(tko mal za šalo): "Maš srečo da sm miroljuben človk"
Live your life like you want
-
keri - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 5. 2005
red_rose napisal/-a:men je fajn ko se skregava ker se vcasih potem res super pogovoriva..ne vidim nc slabega u tem ce se le potem vse razresi..itak v nekem zdravem odnosu ne gre brez prepira tu pa tam
morm rect da vsakic po prepiru res zlo napreduje zveza, ker se oba potrudima da take napake vec ne bi blo...oz. uberema pot po nekem kompromisu
Podpis!
Na začetku, ko naj bi bilo sicer najlepše, ko si še sveže zaljubljen sva se midva nonstop neki kregala (bilo je vsega - od majhnih prepirčkov do takih scen, da sam ) in drug drugemu dokazovala, kdo je močnejši. Prijateljice so mi govorile naj grem stran, ker veza nima prihodnosti....ampak jaz sem vztrajala, ker sem po vsakem prepiru vidla napredek....step by step.
V to vezo sem res vložila veliko sebe (mislim, da več ni mogoče) ampak vedno sem nekako v sebi čutila, da ima ta veza nek potencial.
Ravno danes je neki takega rekel, kar ne bi nikoli pričakovala od njega in me je tako pozitivno presenetil , ker mi s tem pokaže, koliko mu pomenim in da upošteva, če ga kdaj kaj okrcam in dela na sebi. V bistvu oba nonstop delava na sebi in zase vem, da sem v teh dveh letih zrastla neprimerno bolj kot v prejšnji 10-letni vezi.
Zadnjič spremenil keri, dne 30. Jan. 2009 8:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
kiny napisal/-a:Uff Yazmeen tvoj pama dobre živce :)
Ja, sj pravm, glede tega ga prov občudujem in priznam, da če ne bi bil on tak kot je, da bi se ful več kregala, vrjetn.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Midva se ne kregava dosti, ampak ko se skregava, traja tudi po dva, tri dni, da se pomiriva (predvsem jaz). To pa zato, ker se stvari do tistega usodnega dneva, ko se začneva kregat, preprosto nabirajo in enkrat počijo.
Ravno včeraj sva imela tako seanso, kjer sm js težila zaradi xy razloga (zame to ni bil xy razlog), danes sva jo nadaljevala... In zdej sva rešila s pogovorom. In pričakujem napredek, ki nastane vedno, ko se skregava...
Me pa najbolj jezi, ko mi fant reče: "Si obljublja, da se ne bomo več kregali!" Kdo? Jaz? A se sama kregam? A se kregam zaradi bednih stvari? A sm js glavni krivec za kreganje? A sm js tista čarovnica, ki se tkooo rada krega?! No, in takrat vedno zgubim živce...
(zdej pa že kr neki časa ni tega reku... Verjetno se me je kr malo ustrašu )
Ravno včeraj sva imela tako seanso, kjer sm js težila zaradi xy razloga (zame to ni bil xy razlog), danes sva jo nadaljevala... In zdej sva rešila s pogovorom. In pričakujem napredek, ki nastane vedno, ko se skregava...
Me pa najbolj jezi, ko mi fant reče: "Si obljublja, da se ne bomo več kregali!" Kdo? Jaz? A se sama kregam? A se kregam zaradi bednih stvari? A sm js glavni krivec za kreganje? A sm js tista čarovnica, ki se tkooo rada krega?! No, in takrat vedno zgubim živce...
(zdej pa že kr neki časa ni tega reku... Verjetno se me je kr malo ustrašu )
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Midva se nisma skregala ze celo vecnost. So pa tisti mali prepircki, ker pusca cunje povsod, jst dobim popizditis, on se mi pa smeji. Pa ko jst puscam luci prizgane, dobi popizditis on in se jst rezim. Ampak to je vse zdravo in zabavno. Da bi se pa skregala in npr. nebi govorila en z drugim, kuhala mulo... To se nama pa ze dolg ne dogaja. So bli v prvih dveh letih kaki izpadi, ki so s casom minili. Te mali prepircki pa niso nic drugega kot zdravi za zvezo. Pa se sprava ki sledi je super.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
midva se ne kregama neki ful, ampak če se zaradi njega, je to ponavadi zato, ker ne zna cot obesit na obešalnik in v omaro, ampak na stol to je ena izmed reči, ki me spravlja ob žiuce, ob žiuce me sprau tut, ko se zadn čas spomne, da bi mel zlikano srajco...pe ko se nama že toook mudi, drugač pa če se kregama zaradi mene, je pa to ponavadi moja trma in nepremišljenost
-
**Smile** - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2007
- Kraj: Celje
Skregava se, če js olepšam resnico in ne povem vsega točno tako kot je, in kaj zamolčim. Njega to blazno moti, in ga tudi razumem in seveda delam na tem, da bi to popravila. Ker še ne živiva skupaj, mi je pač vseeno kam on meče cunje in kk pospravlja. V nasprotnem primeru, če bi skupaj živela bi zahtevala neko raven čiščenja za seboj. Łp
- Tyra
- Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Včasih sva se, ker sem po njegovem preveč časa preživela v pisarni in ker sem delala tudi zvečer... Potem me je pa spraševal, če on ni prioriteta v mojem življenju...
Ampak tega je za nekaj časa konec...
Zdaj se včasih spičiva zaradi kakšne malenkosti. So pa to tisti prepirčki, ki minejo po treh minutah. Tako hitro se tudi pozabijo...
Ampak tega je za nekaj časa konec...
Zdaj se včasih spičiva zaradi kakšne malenkosti. So pa to tisti prepirčki, ki minejo po treh minutah. Tako hitro se tudi pozabijo...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]