zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 23. Jan. 2009 13:54

Mislm skregala se še nisva.Razn ker mam učasih mau predolg jezik in kej prehitr bleknem kakšnmu njegovmu kolegu in je pol jezen name.Drgač pa kar se kuhanja tiče pa pranja pa pospravljanja pa itak vem kok je ura...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Jan. 2009 17:23

Jz si ubistvu ne predstavulja, da se ne bi kregala oz. usaj sprla za kako malenkost. In zto mi je prau čudno, ko ene tukej pišeste, da se sploh še niste skregali. OK, sej vem, da usak jemlje kreganje drugače in da ko si na začetku si itak ceu u rožicah in te ne moti nič, ampak po tolkem času, da se nič ne kregaš pa mi je malo čudno... Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Jan. 2009 17:28

Midva se v bistvu nikol nisva skregala zarad kakih nasprotujočih si interesov, vedno najdeva skupni jezik :wink: in se do časa vse lepo pogovoriva. Ponavad je itak po moje :lol:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 23. Jan. 2009 17:35

Mimi_M napisal/-a:Ponavad je itak po moje :lol:

Potem ni čudno, da se ne skregata :D
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 23. Jan. 2009 17:44

To je bilo mišljeno v hecu. Mal je pa tud res... :)
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dorotheia » 23. Jan. 2009 22:55

Hmmm...midva se načeloma res ne kregava veliko, pravzaprav sploh ne tipično. Če že kaj, potem zadnje čase zaradi mene, ker sem res sitkana zaradi vseh zadev trenutno okrog mene....in predvsem zaradi živčnosti zaradi izpitnega obdobja trenutno. Potem pamalo kompliciram. In se hitro najde kaka stvar, ki meni ne paše (tudi če mi je dejansko vseeno). Nazadnje sva se "skregala", ker se je, brez da bi mene vprašal, zmenil za pijačo in mene štel zraven, jaz pa sem hotela, da bi sama gledala film. :roll: Pa sem malo pretiravala. :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 23. Jan. 2009 22:58

hm... midva se tud še nisva skregala... mislm jz sm včasih kej užaljena ko se on kej heca in mi kej reče jz pa resno uzamem in sm užaljena in se nočm pogovarjat... mislm no če je to kreganje pol sva se.... da bi se pa tko obadva prou kregala.. to se pa še nisva :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Jan. 2009 11:05

Midva se pa znava zarad kake malenkosti tud ful skregat... :(
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 24. Jan. 2009 11:14

Ne vem pr nama je pa tko da se zaradi malenkosti glih nebi kregala.Mislm skregala sva se že ja,sam pol sva tud drug drugmu obrazložila kako je in to sprejmeva.Mislm zdej že dost dobr veva kaj si kdo misl pa to in to pač sprejmeva.Tud vem da če je recimo ful slabe volje pa vidm da mu ne morm pomagat se raj umaknem pa počakam da pride sam do mene,kukr da bi drezala.K je pol sam še slabš in pol bi se res skregala.
Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 24. Jan. 2009 13:15

Konkretno? No malo prej sem tipu vrgla dol telefon, ker me je ob zivce spravil.
Mi je namrec obljubil da mi bo pomagal danes zrihtat avto.
Danes pa kao nima casa, ker ima za it on 7(!!!) na vecerjo. Halo to je se skor celih SEST UR vmes.

V glavnem skregava se zarad takih bednih reci. Ga razumem, ampak tole je neresno do amena.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 25. Jan. 2009 16:10

mi2 se zadne čase dosti krat primeva zrat drugih. Ker on je tak, da drugim nebo tolko oporekau kurk meni. In tud če mu nebo prou, nebo reku nč :evil:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 25. Jan. 2009 16:45

Mi2 se skregava, ampak mi je dejansk to v redu, ker vsaj vsak pove potem kaj mu ni prav oz. kaj ga muč in se pol lepo pogovoriva pa zgladiva te nesporazume... če se ne bi kregala bi mi blo dejansko preveč popolno vse in bi potem najbrž prav iskala napake... drugače sva se pa nazadnje skregala za to ker se ful malo vidiva zadnje čase, ker on nikoli nima časa in sem se seveda začela trmat zaradi tega, čeprav ga po eni strani razumem, ker vem da ima v tem času ful dela s faksom pa službo...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 25. Jan. 2009 17:04

bedarije, bedarije,bedarije, bedarije.... :D
Oba neverjetni trmi, usak vleče na svojo stran in noče noben popustit.No ponavad sm jst tist "papež",ki pač stvari sprejemam po papežko v smislu, da je treba odpuščat,poslušat, blablabla, po pravic pa je edin razlog popuščanja ta, da nisem več stara petnajst let in se mi ne da po en tedn skupej kregat, grdogledat, neklicat,itn....smo odrasli ljudje in treba je odraslo vozit skozi žiulenje.
on sicer redko popusti v tistem momentu, ampak pokaže pa to popustljivost in njegou "žou mi je" čez kakšno urco,ko se mi prlizuje sto na uro :D Je tak tip človeka, ki besedno en zna izražat čustev, zato jih izrazi z dejanji, ko zbere pogum...Potem sva pa itak spet usa u "cvetju" :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 29. Jan. 2009 10:43

men je fajn ko se skregava ker se vcasih potem res super pogovoriva..ne vidim nc slabega u tem ce se le potem vse razresi..itak v nekem zdravem odnosu ne gre brez prepira tu pa tam

se pa pojavljajo problemi zdej ko ze vec k pol leta skup ziviva, ker premal casa prezivima skupi...pac ko mas nekoga 24h/dan ob sebi, pozabis da je dejansko tam... :D vsak dela svoje in zivljenjska rutina te cist potegne....za partnerja si ni treba uzet casa, ker sta itak skos skupi...to je kr problem :D ampak se itak sele ''uciva'' skup zivet in boma tut to resla, sej je ze boljse...

zdej so predusem tut izpiti krivi :D

pa js se ne morm navadit da ucasih pride ful zmatran iz sluzbe, in ga kaka malenkost spravi cist u slabo volj in pol je tecen..kr drugac je vedno ful vesel k pride domov in me vidi...

ah ja...pa tut nekaj stvari sva odkrila drug o drugem v tem casu...npr. da je za mene tezenje ze ce mi dvakrat isto stvar zaporedoma rece, on pa misli vcasih da bo samo tako kaj dosegu...ampak sva se ze ene trikrat o tem pogovorila in je boljse :D morm rect da vsakic po prepiru res zlo napreduje zveza, ker se oba potrudima da take napake vec ne bi blo...oz. uberema pot po nekem kompromisu :P
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Jan. 2009 22:15

red_rose, všeč mi je, da se zavedaš tudi lastnih napak v odnosu. Na tak način je mogoče preprečiti ali ublažiti marsikakšen prepir :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov