zakaj se najpogosteje skregata?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
večinoma po moji krivdi. Ker znam bit ljubosumna brez razloga, pa se kar v neki zapičm, pa znam se strmat brez konkretnega razloga. (no, sej tak grozna pa spet nisem).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
uf, midva pa večinoma zarad moje trme znam včasih kr dolgo kuhat mulo ko se mi zgodi krivica.. enkrat sva imela en piknik z mojimi kolegi, pa ni bil nč navdušen nad njim.. sm mu povedala mu pač ni treba z mano.. pa je vseeno šel, in pol bil cel dan tiho tam.. (zgleda ni bil pri volji) in po približno 2h urah sm bla sita usega, k sm mogla gledat njegovo kislo faco in sm lepo spakirala stvari in sva šla.. celo pot do doma, valjda tiho.. vsa mulasta.. no in na koncu sva šla zarad tega skorej narazn..no in se zdej kr odvajam tega počasi, ker bi bla res bedarija zarad takih butastih stvari končat kar mava..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- Gost
Trenutno imava boje na temo pomanjkanja časa. Že cel mesec. Očitno imam res drastično potrebo po bližini
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Ravno včeraj sva se "skregala" zarad njegovega pomankanja časa, oz. sej ma čas, sam ga zaposli vedno z nečim drugim kot z mano. Ravno v petek je en koncert k bi js ful šla on ma pa naslednji dan neki z gasilci..pa sej ni panike, če bi npr. on rad šel zgodi spat..sam tko al drgač vedno visi na kompu do 1 zutri al pa nekje z gasilci, ma kar kol..k pa js km hočm it pa kr naenkrat ma neki jutr in ks sm mu naprej vrgla, da če bo treba pa v petek do 5 zutri viset v baru v gasilnem bi pa brez problema in sm bla na konc js una ta tečna, pa k nič ne zastop.
Ma take bedarije me včasih kr mal stira vržejo...drgač sva se pa v preteklosti ponavad zarad chatov in drugih bab..zdej je pa večinoma samo še zarad preživljanja časa skupaj, pa dejstva da nikol nikamor ne greva sama...
Ma take bedarije me včasih kr mal stira vržejo...drgač sva se pa v preteklosti ponavad zarad chatov in drugih bab..zdej je pa večinoma samo še zarad preživljanja časa skupaj, pa dejstva da nikol nikamor ne greva sama...
-
GoldenSoul - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: lj
tanika* napisal/-a:Ravno včeraj sva se "skregala" zarad njegovega pomankanja časa, oz. sej ma čas, sam ga zaposli vedno z nečim drugim kot z mano. Ravno v petek je en koncert k bi js ful šla on ma pa naslednji dan neki z gasilci..pa sej ni panike, če bi npr. on rad šel zgodi spat..sam tko al drgač vedno visi na kompu do 1 zutri al pa nekje z gasilci, ma kar kol..k pa js km hočm it pa kr naenkrat ma neki jutr in ks sm mu naprej vrgla, da če bo treba pa v petek do 5 zutri viset v baru v gasilnem bi pa brez problema in sm bla na konc js una ta tečna, pa k nič ne zastop.
Jah, kr podobno pr men. 1 dan gasilci, pa 1 dan na pir z 1 frendom, 2.dan z unim kolegom, pol kakšn dan z mano na čaj, pol spet s sodelavci, ok vikend je pa najin... Jst sm sicer mal preveč posesivna, zlo hitr ratam lubosumna pol pa kr neki pizdim ke u tri krasne, pol začne govort, da kok le kompliciram, pol jst, da ga pogrešam, ka ga nč ne vidm (pač zapretiravam), pa on, da se že dost vidma pa trdi, da me nikol ne zapostavla, jst se čist smilm sama seb pa se mi zdi, da sm ta peto kolo, da so vsi drugi pred mano, pol se po možnosti še zjokam(ker sm res ena velika cmera)....Sam pol ugotovim, da res neki brez veze kompliciram, ker tipii so tipi in so čist na drugi valovni in na stvari čist drgač gledajo, tko da sumum sumare nikol ne pridemo skupi ....
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
~NIA~ napisal/-a:*mala* napisal/-a:večinoma po moji krivdi. Ker znam bit ljubosumna brez razloga, pa se kar v neki zapičm, pa znam se strmat brez konkretnega razloga. (no, sej tak grozna pa spet nisem).
ej jest isto
Še jst + k sm na volji se utrmam za kr neki
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
Leyla_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
midva se ne kregava v pravem pomenu besede. on se poskuša, sam z mano ne gre fora v tem, da enostavno ne prenašam kreganja in se raje umaknem. takrat rabim svojih 5 minut, da se pomirim, potem se pa lahko normalno pomenim.
razlog: njegovo kompliciranje (npr. recikliranje, na katero nisem navajena, natančnost, nek njegov sistem...), moja trma in preobčutljivost.
sem pa parkrat že eksplodirala za tistih nekaj sekund
razlog: njegovo kompliciranje (npr. recikliranje, na katero nisem navajena, natančnost, nek njegov sistem...), moja trma in preobčutljivost.
sem pa parkrat že eksplodirala za tistih nekaj sekund
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
matty13 napisal/-a:žal zaradi teženja njegove bivše, ker kar ne neha in ne neha težit...vsak dan vsaj par smsov in klicev..grrrr
pri meni čist isto! in bolš da se to čim prej konča, ker se ne mislim več dolgo kregat zarad tega.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov