zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 01. Nov. 2008 18:55

Midva se v treh letih veze še nisva skregala (trkam), se pač vse pomenva, sej je kdaj prisotna slaba volja, pa minutna zamera-ampak to ni kreganje..
Za dežjem vedno posije sonce!!
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 11. Nov. 2008 18:35

huh..kreganje je skoraj na dnevnem redu... na zadnje recimo, ker sem žal pozabila, kaj mi je včeraj povedal glede enega predmeta v šoli -.- .. ali pa recimo ker mu včasih ne napišem smsa vsako uro.. počasi postajajo te kregarije že tečne.. in čeprav so brez vezne (moja trma tudi).. mam včasih, kljub temu da ga mam res ful rada občutek kot da ga mam dovolj (v enem tednu sem za telefon porabila več kot 65evrov-ne pretiravam!).. ampak ja, kaj češ.. ljubim ga pač :P ...:)
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 11. Nov. 2008 19:16

alina.hh napisal/-a:(v enem tednu sem za telefon porabila več kot 65evrov-ne pretiravam!).. ampak ja, kaj češ.. ljubim ga pač :P ...:)

A se ti ne zdi, da je to "malo" dosti ?

Mi2 se večinoma kregava, ker on pou stvari pozabi, ki se jih zmeniva in ker doskrat butne neki tazga vn, kar sploh ne misli, ampak useno reče. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 11. Nov. 2008 19:24

blue eye napisal/-a:Midva se v treh letih veze še nisva skregala (trkam), se pač vse pomenva, sej je kdaj prisotna slaba volja, pa minutna zamera-ampak to ni kreganje..

Kr nemorem vrjet :eek: Ampak, ok. Svaka ti čast :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 11. Nov. 2008 19:27

^^ Ja odvisno tudi, kaj je za nekoga kreganje. Za nekoga je kreganje nekaj, kar je za nekoga še čist normalno pogovarjanje, za nekoga pa je kreganje, ko si knjige v glavo mečeš pa ne vem kaj še.. Tak da to je zelo relativno. In meni se zdi, da sta lahko blue eye in njen čisto brez kakršnih prepirov preživela tri leta, pomoje jih bova tudi midva, če bova tako nadaljevala - brez problema.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 11. Nov. 2008 19:37

Ja res je odvisno kaj je za nekoga kreganje..no midva se ne kregava niti z besedami, niti ne mečeva "stvari" (razen povštre v hecu ane :wink: ).

So pa npr trenutki, ko sm jezna na njega, pa slabe volje (pa on odreagira zlo jezno) pa se pol pet minut ne pogovarjava, ampak to ne štejem pod kreganje, ker se dejansko res ne. Se da vse sproti razčistit
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 12. Nov. 2008 12:35

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:32, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 12. Nov. 2008 14:16

MsN napisal/-a:Nečesa pa čisto zares ne razumem - pišete, da se ne kregate zares. Kaj pa je potem kreganje zares? Potem dodate neke primere in meni se to zdi kreganje, ve pa pišete, da se nikoli prav zares ne skregata :?

sem šele zdej to vidla, pa predvidevam da se je nanašalo na moj post :P

Meni pomeni kreganje, da sem na sogovornika jezna, in da je jeza izražena v besedah. Pa po kregu/prepiru se ponavadi počutim užaljena, prizadeta, premagana? karkoli... Skregam pa se da izrazim nestrinjanje oziroma dokažem svoj prav!

Primeri trmanja in trenutnega nestrinjanja pa zame ni kreg/prepir.. :)
Klar?
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 12. Nov. 2008 14:31

Mi2 se skregava ponavadi zaradi malenkosti... to je predvsem če ima kdo od naju slab dan in se potem "znese" nad drugim, samo to ne traja dolgo...največ eno urco, pa sva že pobotana :) In tudi nimam nič proti temu da se občasno skregava, ker če bi bilo vse popolno, mi pa tudi najbrž ne bi bilo všeč... ker popolnih stvari na svetu ni, in vsaka zveza ima svoje vzpone in padce :) vsaj pomojem mnenju
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 12. Nov. 2008 14:40

blue eye napisal/-a:
So pa npr trenutki, ko sm jezna na njega, pa slabe volje (pa on odreagira zlo jezno) pa se pol pet minut ne pogovarjava, ampak to ne štejem pod kreganje, ker se dejansko res ne. Se da vse sproti razčistit

Po mojih kriterijih je pa tole že prepir. Zato si pa ne morem predstavljat, da se nekdo 3 leta ne bi skregal. Če pa po tvoji definiciji nesoglasje doseže stopnjo kreganja šele ob zmerljivkah in metanju povštrov, je pa to bolj jasno :)
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 12. Nov. 2008 17:40

jullia_ napisal/-a:
blue eye napisal/-a:

Po mojih kriterijih je pa tole že prepir. Zato si pa ne morem predstavljat, da se nekdo 3 leta ne bi skregal. Če pa po tvoji definiciji nesoglasje doseže stopnjo kreganja šele ob zmerljivkah in metanju povštrov, je pa to bolj jasno :)

Ne ne ni kreganje, sej sploh ne znam opisat tega, pač si slabe volje, on pa pol ja kaj si pa zdj tko tečna, k pa je narobe-in sva pet minut tih, pol se pogovoriva in je debata zaključena. Tist v oklepaju, da odreagira zlo jezno je odveč.

Da bi se pa kej drla drug na drugega pa ne. Enostavno meni se ne da kregat, njemu pa tud ne :P
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 12. Nov. 2008 17:44

^^ meni se tud neda kregat sam se morem kdaj kr me on prpelje do tega :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 12. Nov. 2008 20:13

blue eye napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
blue eye napisal/-a:

Ne ne ni kreganje, sej sploh ne znam opisat tega, pač si slabe volje, on pa pol ja kaj si pa zdj tko tečna, k pa je narobe-in sva pet minut tih, pol se pogovoriva in je debata zaključena. Tist v oklepaju, da odreagira zlo jezno je odveč.

Da bi se pa kej drla drug na drugega pa ne. Enostavno meni se ne da kregat, njemu pa tud ne :P

Meni je to kreganje. In 3/4 stvari, ki jih ostale v tej temi pišete, je kreganje. V mojih očeh.

Na koncu bom ugotovila, da se midva sploh ne kregava, ker vse to baje pač ni kreganje :lol:
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 12. Nov. 2008 22:14

Kreg se mi zdi, da mora bit :) Mi2 se tut kregava..sam to u takem smislu kukr ga tle opisujete kot "nekreg" :) Kreg pride prou, da vidš potem kuk si prpravlen sklepat kompromise, kdaj kej požret, se znat pogovort...Me zanima kako bi se pol nekateri soočl s kakim večjim kregom,problemom,težavo; če tega sploh ne poznate. Men je čist domač kreg :D :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 12. Nov. 2008 22:20

ko je on neki tečn, ko sm js neki tečna. pa js neki rečem, pa njemu ni všeč. zadnje čase precej, kr sm js neki bolj vzkipliva, kar prej nisem bila. ampak to je bolj pričkanje in se pol zadeva pomiri. ampak mam občutek, da se bo tole jaz tečna, on tečen.. enkrat obrnal v ornk kregarijo. :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov