saarijarvi napisal/-a:Pasivnost odbija. Meni ze delujes malo obupan, ce se ti pri 25ih vse vrti okoli tega, ce imas ali nimas punce...
...
...Ker bi si le redkokatera zelela tipa, katerega primarna druzba so 40+ letne mamine frendice, zal.
Bi bilo lepo, če bi se vse vrtelo okoli tega in bi bila to edina "težava" ja...
Glede drugega pa samo LOL! Od kje ekstrapolacija, da so moja primarna družba mamine frendice, haha! Kakšno tako vidim mogoče enkrat na leto, napisal sem le to, da sem samo od starejših žensk dobil kakšen kompliment na moj izgled, od vrstnic pa ne, kar bi lahko nekaj pomenilo, lahko pa tudi ne.
Ravno zaradi takih prirejanj in izpeljevanj sem sploh na delovnem mestu izredno previden, kaj povem o sebi, oziroma na trenutnem ne povem čisto nič, saj sem se že parkrat opekel na prejšnjih (ki so bila na srečo še preko študenta in pač ni bilo neke panike iti stran). Sploh nekatere ženske rade vzamejo vsak drobec informacije in ga pretvorijo v recimo temu "fond za podjebavanje", no pa tudi moški se najdejo. Med znanci ni toliko problemov, se pač s takimi ne videvaš več, ampak v službi pa res manj vejo o tebi bolje je - no vsaj zaenkrat deluje...
Glede življenja je pa tako, da večina mojih zanimanj ne vključuje veliko ženske družbe (avtomobili, šport), v diskačih in klubih se pa zveze ravno ne sklepajo (za one-night stande pa nekako nisem, pa si dejansko želim, da bi bil), tako da objektivno gledano ni pretirano čudno, da po faksu spoznam veliko manj žensk.
No pred časom sem bil sicer bolj po spletu okoliščin na plesnem tečaju, kjer pa sem bil definitivno všeč vsaj dvema puncama, seveda že poparčkanima (partnerja z njima, po večini meril sem izgledal bolje od njiju, kar morda pojasni zadeve, ampak pustimo to) in pa eni, ki pa pač mene ni privlačila. Pa razumi, če moreš...
Ampak predvsem sem želel (glede na to, da je temo odprl moški in sta mislim, da še dva odgovarjala) kako mnenje od nekoga, ki ima ali še bolje je imel podoben problem (torej, da privlači le redkokatero žensko, kljub temu, da v videzu in začetnemu pristopu ni nekih jasnih ali enostavno ugotovljivih pomanjkljivosti) in kako je zadeve izboljšal, samo zaenkrat kaže, da je to jalovo upanje...