Zakaj me ne predstavi svojim starsem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
Prvi dan
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
hm, po ene treh tednih.
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je prej spoznal moje. Oba. Hvala bogu!
Prvi dan
hm, po ene treh tednih.
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
On je prej spoznal moje. Oba. Hvala bogu!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
~NIA~ napisal/-a:laurica OMG!!!! dougčas ji je s tipom?!
res da sm otročja, sam pr 16ih pa spet nism bla tolk zlo!
in da ste ve zravn ko onadva sexata v sosednji sobi. kaj pa negovi tastari rečejo??? pa on? 24 star pa se ne postav?
kdaj se pa pogovarjata, kdaj gresta sama na pjačo, sama na sprehod, kdaj se kej pogovorita? ko ste vse zravn?!?!?!?!
Ja,men tud ni jasn, kok se tip lhko tkole pusti.. jao..Njegovi tastari so se očitn navadl na tole..čist nikol nč ne rečejo o njenih tastarih.. ne vem.. sama ne gresta pa ne na pijačo, ne na sprehod, a eno jezero se tud hodmo kopat skupi... Pa kdr se skregata, ji svetujem da se ona 2 sama pogovorita.. Pa ona reče d se noče pogovarjat.. valda d se model pred nami usemi noče pogovarjat, hoče neki zasebnosti.. valda, kdr pa rečm d nej gresta nekam,kjer se bosta sama pogovorila, pa me ona nadere d zkaj nikol z njo ne potegnem. Zmir me vleče u njun konflikt,pa me nagovarja,d morem zmeri z njo potegnt, d ne bo neumna izpadla. dvakrat sm se zafrkavala, pa z njim potegnila , pa me je nadrla.. halo.
-
~Mishka~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 11. 2006
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imate fanta/punco?
Mami je blo ze takoj jasn k sm ji zacela o njemu govort, fotr pa se zdej ne ve, ker ma v glavi fiksno idejo, da zame nuben ni dobr se posebi pa nebi njega sprejeu zato ker je hrvat...
Moj je mami dons spoznou jz sm pa njegove ze prvi dan k sm prsla k njemu
Najprej jst njegove
Mami je blo ze takoj jasn k sm ji zacela o njemu govort, fotr pa se zdej ne ve, ker ma v glavi fiksno idejo, da zame nuben ni dobr se posebi pa nebi njega sprejeu zato ker je hrvat...
Moj je mami dons spoznou jz sm pa njegove ze prvi dan k sm prsla k njemu
Najprej jst njegove
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Z fantom sva skupaj ze leto in pol. Super se razumeva. Pozna ze celo mojo sorodstvo... prakticno sva celi cas pri nas doma.
Problem nastane tukaj: Se nikoli nisem bila z njegovimi starsi skupaj...da bi me predstavil... 1x sem sla z njim na vikend, kjer sva se z mami samo pozdravili,...nic predstavili... in 1x ko sva bila pri njem doma,...pa je oce prisel domov,...pa mu je blo malo nelagodno ker ni vedel kako naj odreagira.
Njegovi vejo, da ima punco (mene),...ampak jih ne zanima ocitno pri kom on tici cele dneve.
Se pa pocutim zelo nelagodno,...ko me sestra in mami vprasata...zakaj nikoli ne grem tja,...ce majo kaj za opravit,..ce mata starsa rojstni dan...zakaj nikoli ne grem tja...
On je imel punco 4 leta... (3 leta nazaj sta sla narazen)... Zdaj pa ne vem...ali noce nekaj spet na veliko razglabljat,...ker je imel eno zvezo 4 leta in so je bili vsi navajeni...da bi zdaj jaz zasedala njeno mesto?
Nevem,...neka cudna familija so v glavnem... Pri meni pa vse pozna,... se udelezuje rojstnih dnevov...
Torej...vprasanje: SKUPAJ SVA ZE LEP CAS A SE VEDNO NE POZNAM NJEGOVIH STARSEV...? Ceprav si jih resnicno zelim spoznati...
Vcasih se pa tudi sama vprasam: Ali me nima toliko rad,..da me noce predstaviti starsem?....Ceprav razmislja o tem...da bi se preselil k meni...
mesana custva v glavnem...pomagajte
Problem nastane tukaj: Se nikoli nisem bila z njegovimi starsi skupaj...da bi me predstavil... 1x sem sla z njim na vikend, kjer sva se z mami samo pozdravili,...nic predstavili... in 1x ko sva bila pri njem doma,...pa je oce prisel domov,...pa mu je blo malo nelagodno ker ni vedel kako naj odreagira.
Njegovi vejo, da ima punco (mene),...ampak jih ne zanima ocitno pri kom on tici cele dneve.
Se pa pocutim zelo nelagodno,...ko me sestra in mami vprasata...zakaj nikoli ne grem tja,...ce majo kaj za opravit,..ce mata starsa rojstni dan...zakaj nikoli ne grem tja...
On je imel punco 4 leta... (3 leta nazaj sta sla narazen)... Zdaj pa ne vem...ali noce nekaj spet na veliko razglabljat,...ker je imel eno zvezo 4 leta in so je bili vsi navajeni...da bi zdaj jaz zasedala njeno mesto?
Nevem,...neka cudna familija so v glavnem... Pri meni pa vse pozna,... se udelezuje rojstnih dnevov...
Torej...vprasanje: SKUPAJ SVA ZE LEP CAS A SE VEDNO NE POZNAM NJEGOVIH STARSEV...? Ceprav si jih resnicno zelim spoznati...
Vcasih se pa tudi sama vprasam: Ali me nima toliko rad,..da me noce predstaviti starsem?....Ceprav razmislja o tem...da bi se preselil k meni...
mesana custva v glavnem...pomagajte
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Pa si ga kdaj vprašala zakaj te ne predstavi svojim staršem oz. izrazila željo, da bi te predstavil?
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Hmm...tole je mal čudn vse skupi...pri nama je sicer tako, da smo mi kot družina veliko bolj povezani (tudi s strici, tetami, bratranci itd.) kot njegovo sorodstvo... Zato tud on veliko več pozna "mojih" ljudi kot jaz "njegovih". Sem pa jaz prej spoznala njegovo mami (je blo čist nepričakovano že po enem tednu), ko sva bla kakšen mesec skupaj, pa je on spoznal moje starše.
V tvoji situaciji bi se jaz počutila kot da se me sramuje...ne poznam nobenega dobrega izgovora, zakaj te ne predstavi...povej mu, da bi rada spoznala njegove starše in skupaj zorganizirajta stvar. Če ne bo situacija vedno bolj zapletena in nerodna. Ne odlašat!
V tvoji situaciji bi se jaz počutila kot da se me sramuje...ne poznam nobenega dobrega izgovora, zakaj te ne predstavi...povej mu, da bi rada spoznala njegove starše in skupaj zorganizirajta stvar. Če ne bo situacija vedno bolj zapletena in nerodna. Ne odlašat!
-
Malena|8 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2005
Ja saj,..ne vem ce se me sramuje ali kaj? Sem pa sla 1x zraven njega v Avstrijo po njegovega strica... (od oceta brata - dvojcka) in smo se super razumeli,... Zato ne vem... on ma drugace zelo rad svojo mamo... pa vse...ampak ne razumem zakaj vedno bolj mi roji po glavi... da se me sramuje ja...
Ceprav sem ga vprasala 1x ne dolgo nazaj,..zakaj me ne predstavi svojim starsem,... CE ONI SPLOH VEJO DA HODI Z MANO? Je rekel..ja kaj pa te mislis,...kaj si mislijo ce me cele dneve ni doma in tu spim...kje sem? Pri punci sem... Je pa rekel...ces kao da bom jih spoznala takrat,.. ko bom najmanj pricakovala...
in cakam na ta dan..pa se kar nic
Ceprav sem ga vprasala 1x ne dolgo nazaj,..zakaj me ne predstavi svojim starsem,... CE ONI SPLOH VEJO DA HODI Z MANO? Je rekel..ja kaj pa te mislis,...kaj si mislijo ce me cele dneve ni doma in tu spim...kje sem? Pri punci sem... Je pa rekel...ces kao da bom jih spoznala takrat,.. ko bom najmanj pricakovala...
in cakam na ta dan..pa se kar nic
Zadnjič spremenil Malena|8, dne 13. Sep. 2007 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Ja pismo, mogoče pa samo ni pomislil, da si želiš, da te predstavi (ja, tudi to se dogaja). Reči mu, da si želiš spoznat njegovo družino pa boš vidla, kaj bo rekel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov