Zakaj me ne predstavi svojim starsem?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Po kolikšnem času veze ste povedali doma, da imte fanta/punco?
Isti dan ko sva prišla skupaj, saj sva bila prej le prijatelja in so me že kakšen mesec zaje**val kakšno prijateljstvo je to
Po kolikšnem času veze ste predstavili fanta/ punco staršem?
Spoznali so ga še preden sva prišla skupaj. Imam pač full razumevajoče starše, tako da je to še najmanjši problem. Nikoli me tudi ni bilo strah, da nebi odobravali mojega fanta
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Jaz njegove. Na zeloooo neprijeten način Njegova mami je namreč vstopila v sobo med "seksom".. Pač niso bili navajeni, da ima on koga sredi noči v sobi in je njegova mami mislila, da se mu kaj sanja
Isti dan ko sva prišla skupaj, saj sva bila prej le prijatelja in so me že kakšen mesec zaje**val kakšno prijateljstvo je to
Spoznali so ga še preden sva prišla skupaj. Imam pač full razumevajoče starše, tako da je to še najmanjši problem. Nikoli me tudi ni bilo strah, da nebi odobravali mojega fanta
Ali ste spoznali prvo vi njegove / njene starše ali je on/ ona prej spoznal/a tvoje starše?
Jaz njegove. Na zeloooo neprijeten način Njegova mami je namreč vstopila v sobo med "seksom".. Pač niso bili navajeni, da ima on koga sredi noči v sobi in je njegova mami mislila, da se mu kaj sanja
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
sandla - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2007
- Kraj: Ljubljana
jah moji so doma takoj opazl d sm bl happy....sicr je pa mami rekla d je že prej wela d neki bo...k swa bla ene 2 let sam fulllll dobra frenda(sm bla na skriwaj zalublena )
ja no sei prawm so ga že prej spoznal
to se pa ne spomnm....je pa fora sam w tem d se on welik bl šteka z mojimi k jst z njegowimi
jah moji so doma takoj opazl d sm bl happy....sicr je pa mami rekla d je že prej wela d neki bo...k swa bla ene 2 let sam fulllll dobra frenda(sm bla na skriwaj zalublena )
ja no sei prawm so ga že prej spoznal
to se pa ne spomnm....je pa fora sam w tem d se on welik bl šteka z mojimi k jst z njegowimi
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
Jah pr men je blo tko, da sm na prvem zmenku zamudila zadn vlak, in me je pršla mami iskat.. tko da ga je spoznala prec..
no sej.. prec ko sva začela hodt ga je mami spoznala.. očiju sm ga predstavla mal kasnej.. kšn mesec kasnej, mogoče še mau mn..
on moje.. očitno
Jah pr men je blo tko, da sm na prvem zmenku zamudila zadn vlak, in me je pršla mami iskat.. tko da ga je spoznala prec..
no sej.. prec ko sva začela hodt ga je mami spoznala.. očiju sm ga predstavla mal kasnej.. kšn mesec kasnej, mogoče še mau mn..
on moje.. očitno
There's too much blood in my caffeine system...
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
jaz sem ga pripeljala pri 18tih. tud meni so starši rekli, da je najprej šola, potem pa fant... drgač pa ati ni bil najbolj navdušen, niti ga ni maral najprej, ampak s časom pa ga je sprejel. zdaj pa že tri leta zahaja k nam domov in ga majo vsi radi , včasih bolj kot jaz
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Meni nikol niso nasprotovali, če sem katerega pripeljala domov, itak pa sem fante začela spoznavati bolj pozno, tam nekje pri 20-tih letih
Kakšen občutek so imeli fantje ob prvem srečanju z mojimi starši? Hmm Odvisno od fanta... eni so se super razumeli z njimi, no moj zdajšnji fant se zlo dobr počuti pri meni doma, pa tud starši ga imajo zelo radi. Ni problemov Ko sem jaz srečala njegove starše? Ja nč, mal me je bilo strah, mal sem bila živčna, ampak je šlo in je čist kul.
dokončanje šole pri meni ni bil pogoj, da lahko pripeljem fanta domov. Seveda sem domov pripeljala samo tiste, s katerimi sem bila dlje časa skupaj.
Kakšen občutek so imeli fantje ob prvem srečanju z mojimi starši? Hmm Odvisno od fanta... eni so se super razumeli z njimi, no moj zdajšnji fant se zlo dobr počuti pri meni doma, pa tud starši ga imajo zelo radi. Ni problemov Ko sem jaz srečala njegove starše? Ja nč, mal me je bilo strah, mal sem bila živčna, ampak je šlo in je čist kul.
dokončanje šole pri meni ni bil pogoj, da lahko pripeljem fanta domov. Seveda sem domov pripeljala samo tiste, s katerimi sem bila dlje časa skupaj.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz pa pri 14ih , sam očka ni bil glih preveč navdušen
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
prvič sm ga pripeljala pr 17-ih letih, se niso nč prtožval, razn glede tega, da sm ful preveč časa z njim itd. drgač ga sprejemajo, ampak nima posebnga odnosa z njimi, kr sta moja dva bl nedružabna.. drgač ga ne prpelem dostkrat k seb domov, kr se tud sama bolš počutim, če sva pr njemu...
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
jst sm ga prpeljala domov pr 16, ko sma hodla 2 mesca...ata še ni vedu, da hodma, tak da sem ga predstavla kot kolega.. po 1 mescu pa sm ga predstavla kt fanta...ati je najprej mal zadržan bil(zarad razlike v letih), zdej po 4 letih in še mal veze, pa itak noben nima več nč proti....sej so ga kr hitr sprejel... jst sm njegovga očeta spoznala še preden sma hodla..drugač uradno pa tut kmal, tam po ene 2 mescih..
sma pa večino časa pr njem, kr mama bol mir, kt pa če bi bla pr men..
sma pa večino časa pr njem, kr mama bol mir, kt pa če bi bla pr men..
-
luna22 - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2006
- Kraj: sončni gozd
jst sem prvega (samo enkrat ) pr 14ih bla bolj simpatija,drugega pr 15h tud rahla simpatija in resnega pr 16ih in doma so ga imel res radi ampak sva se po 5ih letih razšla so bli mal razočarani ampak so vidl da je tako bolje..njegove starše sem mela tud jst ful rada in njegova mami me je mela k za hčerko ni bilo nkol težav ker sem precej odprta in nezadržana ..zdj "praveg" še ni da bi ga privlekla domov ..najprej bo opravil teste pr men
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
pri 15.pa so ga meli radi, fotr sicer ni dovolil da spiva skpuja (pa sva itak ze zdavnaj seksala, ampak fotri so pac zascitniski)....
zdej ko sem malo starejsa (21), pa me non stop fehtajo nej ga pripeljem na obisk (in to cela familja ne samo starši), radi ga majo pa ful...prav ze prevec prijazni so z njim....
zdej ko sem malo starejsa (21), pa me non stop fehtajo nej ga pripeljem na obisk (in to cela familja ne samo starši), radi ga majo pa ful...prav ze prevec prijazni so z njim....
-
miska20 - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2006
- Kraj: prelepa Dolenjska
floribunda napisal/-a:pri 15.pa so ga meli radi, fotr sicer ni dovolil da spiva skpuja (pa sva itak ze zdavnaj seksala, ampak fotri so pac zascitniski)....
isto je pr men...
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov