Zakaj me ne predstavi svojim starsem?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kdaj vam je predstavil starse?

po 1 tednu
17
17%
po 1 mesecu
35
35%
po 3 mesecih
32
32%
se ni predstavil,ceprav bi jih rada spozna,a
16
16%
Skupaj glasov : 100

Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 13. Sep. 2007 14:06

Obstaja pa tudi možnost, da imajo probleme v družini, za katere ne želi da bi ti zvedla. In se zato izogiba kakršnegakoli srečanja med tabo in njegovimi starši.

Sicer pa se mi zdi tole 'ugibanje' kaj bi bil lahko vzrok malce otročji. Enostavno mu povej, da si želiš spoznati njegove starše. Če bo pa nasprotoval, pa ga enostavno vprašaj čemu je to tako.
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 13. Sep. 2007 14:11

Jst pa en zastopim ene stvari. Ene skoz sprašujete zakaj ne nardi tega, zakaj odreagira tako...?

Najbolša rešitev (in skor edina) je da ga enostavno vprašate.
Ljudje nismo neka univerzalna bitja, ki bi se ravnala samo po točno določenih smernicah.
Mi lahko tuki ugibamo, pa še zmer se najde kakšna opcija, ki je nismo opazili.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
Malena|8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Malena|8 » 13. Sep. 2007 14:22

Spet jaz,.. hvala da se zavzamete za moj problem....

No pa še nekaj dopišem,... tudi pri nas smo "normalna" familija... Vsi se razumemo,... hodimo na rojstne dneve,..itd itd... Tudi on se jih udeležuje - večino. Če je bil na 50-letnici moje botre...in je tam bila GORA ljudi... potem ne vem v čem je problem,...da ne spoznam njegovih staršev. Mislim,... če bi on mislil, da zveza ne uspeva, se po mojih mišljenjih tudi ne bi udejstvoval naših rojstnih dnevov. Z mojo mami in očetom se odlično razume. Z mami se dosti pogovarjata,... z očetom prav tako. Čeprav je moj oče tako bolj stroge narave, sem sprva mislila da bo tako kot pri starejši sestri. (nič pogovarjanja, še tisto kaj je bilo pa je bilo na silo izrečeno)... Tako da ne razumem,...

Tudi z njegovo punco sta bila 98% pri njej doma... tista 2 % pa pri njemu. (ko sta se ga napila,...in sta spala kar tam)... Zato ne razumem... mislim da je problem v njegovih starših, čeprav od strica slišim na račun njegovih staršev same pohvale.

Enostavno nisem navajena tega, ker vem, da ko sem imela pred tem še 2 fanta... smo se z starši prav lepo razumeli. In nisem doben bav bav,...ali kakšna razjarjena mladoletnica... da me ne bi mogel predstaviti.

Mislim da mi je v najini zvezi trenutno edina želja ta, da spoznam njegove starše. Da skupaj pojemo 1x kosilo... in nič drugega. Zaradi mene jih potem ne rabim več videti,...samo 1x bi pa res rada.

Rada bi spoznala starše, da vidim kdo je naredil tako lepo in pametno... in samostojno bitjece. Kdo mu je podaril takšne lepe lastnosti.

Je pa res, da poudarim še to: Da ima starejšo sestro (ne razumeta se najbolje- kajti od kar je pripeljala tipa domov, se baje čudno obnaša) in sta z njenim tipom skupaj že cca 7 let,... se mislita poročit... in je moj rekel, da še sploh ni videl njegovih staršev... HALO?????????? Ko sem spala 1x pri njem in je bla njegova sestra doma, sem jo pozdravila,... ona pa nič. In sem rekla če je kaj narobe da ne pozdravlja???? Je rekel,...da je pač ona takšna, da naj si ne jemljem k srcu. In res... 2x sem še pozdravila (...ni bilo odgovora) ...potem pa se nisem več trudila. In za pusta (fašenk),... smo se z njegovimi kolegi maskirali...pa sem ga prosila če gre sestro vprašat, če nam posodi nekaj šmink, mu jih je dala... In ko sem šla v njegovo sobo, ona pa je bila v dnevni ( iz dnevne se pride v njegovo sobo) in nisem pozdravila,... me je ona pozdravila... Skoro me je kap... da sem slišala njen glas.... Tako sem bila presenečena,...da sem ostala brez besed...

To je bilo februarja... in od takrat se nisva več videli, kajti ona se je preselila v svojo hišo. Vedno mi je pravil da je sestra velik problem... ampak z sestro sem "rešila"... AMPAK STARŠI????????????

:?: NE RAZUMEM :?:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 13. Sep. 2007 14:28

Po vsem tem, kar si povedala, se mi zdi, da tovj fant izhaja iz zelo čudne familije in da je dobre lastnosti verjetno po kom drugem podedoval... :?
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 13. Sep. 2007 15:41

Uf, potem je sestra tudi en čuden freak :D (not funny).
Mogoče se res boji, da bodo starši preveč hladni do tebe (kot sestra), da bodo naredili preveč nedobrodošel vtis in se boji, da bi te to odvrnilo, čeprav se mi ta logika zdi malo zgrešena... (to, kar dela sedaj, bi te tudi lahko odvrnilo :? )

Aveš kaj... Mislim, da se ti sploh ni treba obremenjevat. Hodiš z njim in ne z njegovo družino - imaš svojo, ki je super in fajn (vsaj kakor sem razbrala). Ti je predstavil strica, ki je tudi faca, kot si rekla in mogoče je čisto dovolj da poznaš njega (tako misli on :? )... Bo že prišlo do srečanj, katerim se ne bodo mogli izognit ne njegovi starši, ne on.

Če te sama starša nočeta spoznat, je pa ta problem njun in ne tvoj, saj verjetno zamujata poznanstvo z eno prijetno osebo.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 13. Sep. 2007 15:53

glej, po mojem mu je težko, zarad tega kr je imel prej 4 leta trdno zvezo. po mojem se boji, da te bo predstavil staršem, potem pa ga boš pustila al pa kaj podobnega. noče staršev obremenjevat s tem in po eni strani ga razumem, po drugi pa spet ne. zdaj, če imata resno zvezo, potem bi že bil čas, da te predstavi doma, če pa še te ni, pa to ne pomeni, da se dela norca iz tebe al pa kaj podobnega. po mojem mnenju noče enostavno staršev obremenjevat s tem in če te njegovi starši ne poznajo, še to nič ne pomeni, da te nočejo spoznat. počaka še nekaj časa. amapk ne glede na vse, vajina zveza ne temelji na tem, da ti poznaš njegove starše ampak na vaju dveh. tak da se ne obrememnju preveč s tem. raje uživaj z njim in preživi vsaki prosti trenutek z njim.
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 7. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a miss_kitty » 13. Sep. 2007 16:46

Jaz sem imela isti problem. No, v bistvu je bil problem v meni. Če ne bi prišlo do take situacije, da so se morali spoznat, svojega fanta verjetno še sedaj ne bi predstavila.
Šlo je za to, da je moj oče pač malce bolj strog in vedno, ko smo prišli na to temo je imel neke čudne pripombe. Ne vem, ampak vedno sem imela občutek, kot da misli da nisem še nikoli imela fanta, da sem pač ena pridna punčka, ki se briga zgolj za šolo. Kar pa je bilo povsem zgrešeno mnenje :twisted: .
V glavnem počutila sem se nelagodno, saj se o tem nikoli nisem mogla z njim pogovarjat, obravnaval me je kot otroka.
Vedno sem imela občutek, da fanta ne bo sprejel, skrbelo me je kako se bosta pogovarjala (ker je bolj strog), da mi bo težil zaradi šole, itd.....
Ker sem v njegovih očeh bila zgolj nekdo, ki ni sposoben imet fanta (očitno še stara šola) me je zelo bolelo, saj sem že pred tem fantom imela zveze, a oče za nobeno ni vedel. Vedno sem našla izgovor, da jih nisem predstavila.
Tko da,....hvala bogu za tisto nepričakovano situacijo v kateri se je potem vse rešilo.
Najverjetneje pri tvojem fantu ne gre za isti razlog, a moj namen je da ti povem, da ni nujno da je fanta sram, kot sama misliš. Probaj se z njim pogovorit odkrito, jaz takrat vsega še nisem upala povedat svojemu fantu, saj sva bila še bolj na začetku zveze, zato mu tega da se z očetom ne razumem najbolj, nisem razlagala. Daj mu vedet, da boš razumela, pa kakršenkoli bo že njegov odgovor.
Just dance!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 14. Sep. 2007 0:04

Ne gnjavi ga z vprasanji. Ko bo pripravljen/ko bo taksa situacija, bo sam povedal. Ne ves kaj se dogaja pri njih doma in s tem, ko ga ti gnjavis, delas na njega se vecji pritisk.
Nikomur ne bi bilo vseeno, ce bi bil v tvoji situaciji in seveda bi vsakdo hotel vedeti zakaj je tako... pa vendar. Ves, da te ima rad in ve koliko bi ti to pomenilo, zato daj casu cas ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 14. Sep. 2007 8:44

A drugače pa hodita ven skupi pa prjatlom te je predstavu kot svojo punco? če te je, pol neverjamem da se te sramuje...
js mislim, da je problem u tem, da je on meu punco 4 leta in da jo je pač doma predstavu in bi zdej rad vidu da sta za skupi (čeprav 1,5 leta ni glih kratka doba) pa noče da bi kr naenkrat kdo zasedu njeno mesto pr njegovi familiji...
mal ga upraši kdaj boš pa ti njegovo mami spoznala, al pa če bo reku kej da majo doma kej za delat al pa kej...se ponudi da bi pomagala :)
nevem to je ful delikatna zadeva k se gre za družino ... js vem da bom počakala dolg časa preden bom koga predstavla doma :)
Uporabniški avatar
pebbles
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pebbles » 14. Sep. 2007 10:34

Ma ti tipi so ful čudna bitja...
jst sm mela enga 3 leta, pa me je popol leta predstavil doma. Po tistem je minilo nekaj časa, ko sem spet bila pri njemu, v bistvu sem v povprečju bila ene 3x na leto pri njemu na obisku. Pa po enem letu zveze sem ila tudi pri njegovem dedku, pa sm mislila da me bo kej več vabil domov, ampak me ni. On je pa pri meni bil vedno, znal se je tudi kar sam povabiti. No, in sem mu zadnje pol leta prepovadala prihajati k meni, naj vidi kako je to, če nekoga ne vabiš domov.
Sicer tud on ni mel enega normalnega odnosa s svojimi starši, čeprav oni niso slabi, se jih je on bal iz nekega meni neznanega razloga. Zato me verjetno tud ni vabil, ampak mi je šlo ful v nos, da se je znal k meni sam povabit, mene pa k sebi ni vabil.
No, en mesec nazaj sva nehala in moram reči, da se v treh letih ko sva bila skupaj nič ni spremenilo (edino njegove obiske pri meni sem zmanjšala). Pa mojim je blo tud čudno zakaj jst nč ne hodim k njim, a oni nič ne praznujejo, ker on je bil na vseh praznovanjih pri nas.
Mene bi bilo na njegovem mestu sram, in bi rekla, da če pač jaz ne hodim k njemu, da tudi on k meni ne bo, ampak kaj ko maš nekoga rad in ti je vseeno. Če bi šla še enkrat od začetka, ga nebi tok vabila pa peljala s sabo povsod.

No, to je moja izkušnja, upam da nisem koga zamorila.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 14. Sep. 2007 15:11

po enem tednu js njegove, po kasnih dveh, treh pa on moje ker drugac ze ni slo kr so moji ful firbcni... :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 14. Sep. 2007 16:21

V roku 1-2 mesecev me je predstavil, jaz pa mojim že takrat, ko sva bila samo prijatelja.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 14. Sep. 2007 16:52

tudi moj dragi je imel groozne probleme s tem predstavljanjem.. nikoli nisem točno razumela zakaj, ampak mislim da ma neke zveze z njegovmu očetu.. uglavnem, js sm zbrala pogum in preprosto šla k njemu domov - sploh se nisem napovedala in to sem večkrat naredila, tako da je zdaj vse cool in tudi on je spoznal moje starše. samo zanima me, kako narediti da bi se najini starši spoznali!?
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 15. Dec. 2007 1:28

Morda pa se sramuje SVOJE družine in bi se ob tvojih rednih stikih počutil nelagodno. Precej verjetna razlaga...
Zadnjič spremenil spermij, dne 15. Dec. 2007 2:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 15. Dec. 2007 1:45

Men se tut zdi to kr vrjetna razlaga..

Jst sm s svojim dobro leto..pa je on moje spoznau ful hitr, sicr bl k ne po naklučju, delno z namenom, jst sm njegove po pou leta..Ni pa on spoznau še mojga fotra, k sta starša ločena..In je men ful neprijetno recimo, pa on to ve. Ker s fotrom nimava nekega takega odnosa..čeprou fotr ve zanga..zakomplicerano ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]